Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band al Curtcircuit: Viatge en el temps

Concert tribut amb motiu del 50è aniversari de la publicació del disc Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band de la mítica banda, The Beatles
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Banner Suscripciones QN horizontal

PUBLICIDAD

I un, i dos, i tres. Viatge. Nostàlgia. Benvinguts al Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

Estrenant l’escenari de la Bikini, al cor de l’Illa, no pas els Beatles, però sí un popurri de músics i cantants de la nova escena del pop català, ens desitjaven que gaudissim de l’espectacle. Un espectacle que repassava no només un dels discs més influents del pop rock, sinó també algunes de les cançons més icòniques d’aquell grup que tots, d’una manera o una altra, portem a dins. Era el tribut al Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band, dels Beatles, i aquest any cumplia mig segle.

No sé si dir que estava envoltada de beatlemaníacs. Potser aquest terme ja es troba una mica caduc, tot i que encara amaga un cert punt de vida. Davant, un senyor amb aire a Willie Nelson tenia els ulls plens d’il·lusió; al meu costat, amics dels que encarnaven avui les veus d’en Paul, d’en John, d’en Ringo i d’en George. Pot ser era això, un concert amb amics i entre amics, per gaudir de les cançons de sempre.

Només encetar la bateria de cançons, una certa sensació de caliu va envair la sala. I és que amb With a little help from my friends es pot fer màgia. Membres de Trau, Mazoni, Pantaleó, The Gramophone Allstars i Chet sortien a l’escena, se’n tornaven. Era un festival, no només de cançons, si no també d’instruments, que també s’amagaven més del compte en segons quins moments.

Piano, vents. Teniem cascabells. La divertida melòdica i també armòniques, com no podia ser d’una altra manera. Les guitarres seductores a When my guitar gently weeps, que feien que el public es convertís en una marea, en un vaivé a tempo.

Era un tribut diferent. I m’en adonava a cada cançó. Era espontani i sincer. Íntim com a Blackbird. I hi conectàvem tots. Tant els que duien una samarreta amb un The Beatles al pit, com els que no. I és que tots tenim alguna historia, o varies, amb els escarabats. I és el que fa que l’experiència pugui ser completa o no. Ho va ser.

De sobte, apareixia el sol, duru duru. I delicadament, anava arribant el final del concert. Tal i com havia començat. Aquesta vegada, però, desitjaven que haguéssim gaudit de l’espectacle, amb somriures, al complet. I tancant el show amb un comiat ensordit pels aplaudiments.

Mazoni, Sgt. Pepper's Tribute Band | © Miguel López Mallach
Pantaleó, Sgt. Pepper's Tribute Band | © Miguel López Mallach
Trau i Mazoni, Sgt. Pepper's Tribute Band | © Miguel López Mallach
Mazoni, Sgt. Pepper's Tribute Band | © Miguel López Mallach
Chet, Sgt. Pepper's Tribute Band | © Miguel López Mallach
Mazoni i Chet, Sgt. Pepper's Tribute Band | © Miguel López Mallach

Autores de este artículo

Miguel López Mallach

Miguel López Mallach

De la Generación X, también fui a EGB. Me ha tocado vivir la llegada del Walkman, CD, PC de sobremesa, entre otras cosas.
Perfeccionista, pero sobre todo, observador. Intentando buscar la creatividad y las emociones en cada encuadre.

Vienna - 'Tot allò que una vesprada morí en les bicicletes'

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Bilal. Foto © Marina Tomàs Roch

Bilal: Is that jazz?

El cantante de Philadelphia Bilal hizo gala de su amplia gama de registros que va del jazz y al R&B pasando por el soul, en la presentaión de su último trabajo ‘In Another Life’ en La [2] de Apolo.

Xavi Font, Tiger Menja Zebra. © Òscar Gracía

Tiger Menja Zebra: Pon en marcha la trituradora

El Centre Cívic Convent de Sant Agustí se trocó, el pasado viernes, en una improvisada cámara de tortura en la que los Tiger Menja Zebra oficiaron de sumos sacerdotes del ruido extremo y la agresión sonora, como parte del programa del OFF LEM.

Bad Gyal. Foto © Miguel López Mallach

Bad Gyal: El underground es el nuevo mainstream

Bad Gyal no es la reina del trap. Porque no hace trap. Pero sí es la reina. Eso ya nadie lo pone en duda. Sus últimos logros (disco de oro, firmar con sellos discográficos de los grandes, paso estelar por el Sónar o doble sold out en el Razzmatazz, aunque la lista obviamente sigue) la consagran como una de las voces más underground y a la vez más mainstream del panorama actual.

Joina. © Aitor Rodero

JOINA: Poesia en forma de rap

L’artista empordanesa guanyadora del Premi Joventut del Sona9 2019, JOINA, va presentar al C.A.T. per primer cop el seu nou disc ‘Òrbita 9.18’ (Microscopi, 2021). Produït per Arnau Figueres i Quimi Saigi, la cantant i pianista ens ofereix un treball molt personal que parla de trobar «la pròpia casa» a través de sonoritats com l’R&B, l’electrònica i el pop.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat