Primeres confirmacions del Let’s Festival 2019

La Casa Azul i Depedro donaràn el tret de sortida de la catorzena edició del Let’s Festival, un dels festivals amb més renom de l’escena indie nacional, tot i que el gruix del festival serà al març, amb grups com Viva Suecia, Xoel López o Ramón Mirabet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Hidden Track Records

PUBLICIDAD

La Casa Azul i Depedro donaràn el tret de sortida de la catorzena edició del Let’s Festival, un dels festivals amb més renom de l’escena indie nacional, el 25 i 26  de gener respectivament, tot i que el gruix del festival serà al març.

El 16 de febrer tindrem un altre tast del Let’s amb Xoel López. El cantautor mantindrà l’ambient calent fins el 2 març, quan El Verbo Odiado i el seu folk que ressona a Radiohead, Standstill o Los Planetas obrirà la nit, per donar finalment pas a Viva Suecia i al seu contundent so. El grup murcià va recentment guanyar un MTV EMA a millor artista Espanyol i és un dels grans fenònems del rock alternatiu.

El 8 de març serà el torn d’en Ramón Mirabet, que presentarà el seu nou disc que veurà la llum a principis de 2019. Actuarà acompanyat dels precoços Kids From Mars, la banda de l’Oscar i el Roger de 15 anys que a la seva carta de presentació August barregen l’electrònica amb unes melodies de veu que sorprenen per la seva maduresa. Mucho, que estrenarà treball també al gener, i Conttra seran els protagonistes el 22 de març. El 23, The New Raemon amb el seu recent treball Una canción de cuna entre tempestades demostrarà la seva capacitat de fer grans cançons amb melodies i lletres supèrbies. Hem parlat amb ell aquesta setmana, sobre el seu nou treball, la indústria de la música, astrologia i el que ens ha vingut de gust.

Aquest any i com a novetat experiment, el Let’s obre el seu ventall artístic i programarà una nit amb dues de les propostes de música d’influència negra més destacades i emergents del país: A Contra Blues de Cerdanyola i els Travellin’ Brothers de Bilbao.

Tot i que el gruix del cartell ja ha estat presentat, encara queden algunes confirmacions. Altres caps de cartell d’edicions anteriors han estat grups com Sidonie, Love of Lesbian, Nacho Vegas, We are Standard, Fuel Fandango, El Columpio Asesino, Mishima o Sr Chinarro. Estarem expectants.

Autora de este artículo

Alicia Música

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Setmanari musical #16. Billie Eilish. © Craig McDean

El setmanari musical #16

Avui al setmanari musical: Billie Eilish, Coque Malla, Dan Hammond i Gabriela Richardson, Marco Fonktana, Steven Munar, Droeloe, Joan Colomo, el Grec i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

TWIN

El setmanari musical #15

Avui al setmanari musical: Sufjan Stevens, Queralt Lahoz, Hologramma, Twin, Arlo Parks, Rice&Groove i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

C.Tangana Tiny Desk (Home) Concert

El merecido ruido del Tiny Desk Concert de C. Tangana

El vídeo de C. Tangana para ‘Tiny Desk Concert’ de la radio pública estadounidense (NPR) no es cualquier cosa. Es algo bien serio. Pero que rebosa alegría. Es espontáneo y calculado. Es un guiño detrás de otro y cada uno en su sitio. Es no estar loco y saber lo que se quiere, es vivir la vida durante un cuarto de hora, como cantaban Ketama, igual que si fuera un sueño.

Horóscopo musical Tauro. © Júlia Puig Banchs

Tu horóscopo musical se alinea con Tauro

¡Por fin llegan vuestras predicciones musicales! Un horóscopo que no solo augura cómo irán tus próximos 30 días; también te recomienda la mejor música para pasar el mes en función de tu signo zodiacal. Arrancamos con los protagonistas de este mes, los artistas Tauro, y sus mejores temas según tu signo y lo que te espera.

Anna Andreu © Sílvia Poch Destacat

El setmanari musical #14

Al setmanari musical d’avui parlem de: Anna Andreu, Angel Olsen, Doble, Niña Pastori, Javiera Rosselot, La Trinca, Ginestà, Pale Moon i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat