Punk in Drublic Fest 2019 arriba a Barcelona

Per primera vegada en la història tenim la gira Punk In Drublic Fest Europe a casa i comptarem amb els pares del Punk Rock NOFX y Bad Religion, junts per primera vegada en els nostres escenaris. I vindran acompanyats d’altres llegendes del punk rock californià: Lagwagon, Mad Caddies, Less than Jake i The Bombpops.
Punk in Drublic Fest 2019

Per primera vegada en la història tenim la gira Punk In Drublic Fest Europe a casa i comptarem amb els pares del punk rock NOFX i Bad Religion, junts per primera vegada en els nostres escenaris. I vindran acompanyats d’altres llegendes del punk rock californià: Lagwagon, Mad Caddies, Less than Jake i The Bombpops.

NOFX

Tornem a tenir els irreverents NOFX com a cap de cartell del festival que es van treure de la màniga prenent el nom del seu cinquè disc d’estudi Punk In Drublic. Després de 35 anys en actiu, Fat Mike, El Hefe, Melvin i Smelly aixequen odi i passions allà per on passen. Els de Califòrnia són un referent per a molts, arribant al capdamunt sense passar pel filtre dels grans mitjans tradicionals i sense perdre mai la seva irònica, imprevisible actitud Punk Rock.

BAD RELIGION

Encapçalant el festival al costat de NOFX, els Californians arriben amb nou disc sota el braç que sortirà al maig i amb aquesta gira faran la seva presentació. Sens dubte una de les institucions més fermes del món del Rock, i una de les peces claus per entendre el Punk tant a nivell instrumental com líric. El seu so és marca de la casa, el seu extens catàleg és una imparable història de hit after hit i el seu directe que no deixa respirar ni en els seus breus descansos i que no defrauda ni al més mínim.

LAGWAGON

La banda més estimada de l’escuderia Fat Wreck Chords torna amb les piles ben carregades per oferir de nou aquest espectacle que tant ens agrada, que és com si fos nit de Reis qualsevol dia de l’any; la seva música melòdica però salvatge i ràpida, marca un estil que fa que ens agradi als nens, als no tan nens, als més grans, i als que com nosaltres, mai van voler créixer.

MAD CADDIES

Potser una de les bandes més estimades del SkaCore, o senzillament Reggae, o simplement Punk, o bàsicament “comença a ballar i no paris fins a rebentar”. Chuck i els seus porten fent de les seves des de mitjans dels noranta, i sent el seu estil tan difícil de definir, s’han alçat sempre al podi del Punk Rock californià fent la seva particular barreja que els porta sempre com a vencedors.

LESS THAN JAKE

Una de les principals bandes de l’Ska Punk americà ens visita deu anys després de la seva última gira. Amb una carrera que ja supera els 25 anys, la banda de Florida segueix connectant amb el públic, una interacció amb els fans que potser entenen com la seva missió principal, més enllà de les iròniques lletres i nits d’alcohol. Sound The Alarm és el seu últim EP de 2017 que portaran per fer-nos ballar al costat dels clàssics.

THE BOMBPOPS

La banda revelació de Fat Wreck apunta alt després del seu àlbum debut Fear Of Missing Out que va sortir el 2017, deu anys després que Jen Razavi i Poli van Dam muntaran el grup amb ganes d’explicar històries. Les quatre noves cançons que han tret aquest any en l’EP Dear Beer ofereixen un equilibri entre la introspecció de les experiències negatives i el inspirador de les melodies que animen a sobreposar-se. Sens dubte obren un nou capítol que les portarà lluny

Autores de este artículo

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Cupido - CARA B

Cara B: qui és qui en el festival més modern de Barcelona

Rels B, Cupido, Albany, Melenas, Bronquio i El Bloque Djs es sumen al cartell de la 5a edició del Festival Cara B, on podem trobar el millor de l’escena independent i trap del país amb grups com Novedades Carminha, Pimp Flaco & Kinder Malo, Soleá Morente & Napoléon Solo, Sticky M.A., La Zowi, Putochinomaricón, Pedro LaDroga o La Plata.

Nina Simone

Nina Simone: De pianista clásica a freedom fighter

La autobiografía de la gran cantante y pianista Nina Simone, que vería finalmente la luz gracias a la colaboración del cineasta Stephen Cleary, desgrana la evolución de la prometedora carrera artística de una precoz niña prodigio que a los tres años apuntaba ya muy buenas maneras.

Los mejores discos de 2018

En esta variada lista con los mejores discos de 2018 encontrarás un poco de todo lo bueno: del jazz al trap, pasando por el flamenco o el reguetón, sin olvidarnos de las guitarras. Lo decimos desde nuestros inicios: la música es tan amplia como tú quieres que sea, y nosotros no nos casamos con ningún estilo.

Los mejores conciertos de 2018

De conciertos y festivales de música nos nutrimos. Ha sido duro escoger esta lista de los mejores conciertos de 2018. Esperamos no defraudarte.

El videoclip del año es… de Bob Dylan

¿Se puede considerar el sketch de Jimmy Fallon Show junto a Bob Dylan uno de los mejores videoclips del año? Nosotros creemos que sí por producir el acto promocional más sutil y, a la vez, más desconcertante que recordamos.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.