Doctor Music Festival presenta les primeres confirmacions del cartell

Greta Van Fleet, The Strokes, Mando Diao, Els Pets, Parov Stelar i The Prodigy, entre les primeres confirmacions del Doctor Music Festival 2019.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Palau de la Música - El Primer Palau

PUBLICIDAD

La millor representació de la música del més alt nivell de tots els gèneres arriba al cartell Doctor Music Festival 2019. Això diuen els organitzadors sobre la reencarnació d’aquest mític festival dels norenta. Segons la promotora, aquesta és una edició per gaudir d’artistes que són llegenda i altres que algun dia ho seran, com va passar a les edicions anteriors. Música també per ballar sota unes estrelles que gairebé es poden arribar a tocar.

La nova edició del festival comptarà amb iniciatives pioneres com les tres actuacions diferents que oferiran alguns grups, com King Crimson i Underworld; experiències innovadores i diferents com un holograma de Frank Zappa que podrem veure a The bizarre world of Frank Zappa o Albert Pla y Los Sujetadores amb una superbanda creada per a l’ocasió. Més grups catalans: La Pegatina, Quimi Portet i Els Pets.

El 2019 tindrem artistes que són absoluta tendència com Rosalía, Parquet Courts, Greta Van Fleet o Viva Suecia, juntament amb l’exquisit rock atemporal de The Smashing Pumpkins, The Strokes, Primal Scream, Mando DiaoThe Sisters of Mercy o l’excel·lència del supergrup The Good The Bad and The Queen.

L’electrònica, part de l’ADN del festival que un dia va inaugurar la festa a Escalarre, tindrà grans exponents com els pioners The Prodigy amb el seu inigualable punk rock electrònic o un nom de referència com Richie Hawtin, entre molts altres.

Un cartell acurat i eclèctic en el qual no podia faltar el millor metal que es fa a l’actualitat, amb bandes poderoses com Sabaton, Opeth o TesseracT, a les qual en breu s’uniran més noms.

Quatre dies per als autèntics amants de la música, de la natura, de les experiències vitals que faran que el públic gaudeixi de molt més que concerts. Sostenibilitat, innovació i vivències especials fan d’aquest festival una cosa única i diferent. L’escapada màgica per als dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. Quatre dies en un lloc tan perfecte que sembla irreal; sense tensions ni ansietats, amb menjar autèntic, en un càmping ideal i totes les facilitats per a totes les butxaques.

A aquest primer avanç de la programació s’uniran més noms en els primers mesos de 2019 fins a completar el cartell definitiu de la Reincarnation Edition del Doctor Music Festival.

Autores de este artículo

Barcelona Guitar Trio & Dance

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Yoko Ono no tuvo la culpa, por Anabel Vélez

La culpa de todo no la tiene Yoko Ono

Harta de tanta crítica absurda contra las mujeres por el simple hecho de ser mujeres o por haberse casado con músicos conocidos, esta semana Anabel Vélez le dedica una oda a Yoko Ono. Alabada sea.

El setmanari musical. Olivia Rodrigo MTV Awards

El setmanari musical #28

En el setmanari musical de hoy: LEM Festival 2021, MTV y Olivia Rodrigo, 53 Festival Int. de Jazz de Barcelona, Comando Suzie, Albert Pla, BAM y mucho más.

IN-SOMNI. CRIM. Foto © Eric Altimis

In-Somni 2021: Fugint de la senzillesa

El 18 i el 19 de setembre el festival In-Somni celebrarà la seva 18a edició al parc de la Coope, a Sarrià de Ter. Parlem amb Jaume Massaguer, director del festival, per descobrir com encaren aquesta edició pandèmica i els concerts que no ens podrem perdre.

El setmanari musical #27

El setmanari musical #27

Hoy en el setmanari musical: Rigoberta Bandini, la huelga del ocio nocturno, los Sparks, el retorno de ABBA, Drake, El Petit de Cal Eril, Leiva… Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

El setmanari musical #26. Charlie Watts

El setmanari musical #26

Hoy en el setmanari musical: Charlie Watts, Posidònia Fest, Lorde, Bonitx, Les Nits d’Acústica, Sons del Món, Aiala, SZA i Xavi Mercadé. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Horóscopo musical Virgo

Tu horóscopo musical se alinea con Virgo

¡Por fin llegan vuestras predicciones musicales! Un horóscopo que no solo augura cómo irán tus próximos 30 días; también te recomienda la mejor música para pasar el mes en función de tu signo zodiacal. Arrancamos con los protagonistas de este mes, los artistas Virgo, y sus mejores temas según tu signo y lo que te espera.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat