PAVVLA es fa gran al Festival Mil·lenni

PAVVLA, el projecte musical de Paula Jornet, va presentar el seu segon LP ‘Secretly hoping you catching me looking’ (Luup Records, 2018) en un Molino amb tot venut dins de la programació del Festival Mil·lenni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

La sala  El Molino del Paral.lel és ideal per actuacions de petit format, on la proximitat entre els artistes facilita la complicitat amb el seu públic, i/o viceversa.. La setmana passada hi actuava PAVVLA (es pronuncia Paula) presentant oficialment dins del marc del Festival Mil.lenni el seu segon disc, Secretly hoping you catch me looking (Luup Records, 2018), amb el cartell d’entrades exhaurides.

Paula Jornet va sortir a l’escenari acompanyada de Pau Calero als teclats i Aleix Iglesias a la percussió, molt posada en el seu paper, amb aspecte seriós i la perruca grisa dels darrers videoclips. Van començar a sonar les notes de Intro (u), el tall nocturn que obra el nou disc, però el seu micròfon va fallar i per uns moments va semblar que perillava la intensitat del moment, «coses que passen» – va concloure ella – «benvinguts al meu stand up comedy!», i així, amb aquesta naturalitat, un cop resolts els problemes tècnics i es va anar desplegant la nit. 

El repertori en anglès va incloure molts temes del seu debut, This is not a movie, GunsPlanets and stars, Young «la cançó amb la que va començar tot» – va dir, van ser el preàmbul d’un recital bàsicament assentat en ambients i textures electròniques -. Peces com Unbreakable, It could be, Burn to ashes, Dance alone o Something new,  interpretades al piano o a la guitarra van brillar gràcies a la intuïció de Jornet per col·locar degudament els accents del seu caràcter. 

Hi ha en ella una vulnerabilitat molt particular, una forma d’inclinar el cap com recollint-lo, una mirada una mica trista i llunyana, una delicadesa en la seva veu, de vellut, com d’animal de bosc, en la manera de cantar. Sobre aquests paisatges de fons tan abstractes  la veu adquireix un paper destacat. La veu i les lletres; ja no importa gens el seu aspecte una mica encriptat, ni tampoc aquest punt naïf que hi ha en els seus textos, a més, de vegades, la vida real pot ser molt naïf. O no? 

Ara toca girar per diferents escenaris i la seva agenda de concerts ja està ben plena: Madrid, Primavera Sound, i estan confirmats per el Festival Iceland Airwaves de Reykjavík, entre altres… En fi, PAVVLA no és cap fenomen passatger, està creixent: té present i futur.

Paula Jornet, PAVVLA | © Víctor Parreño
Aleix Iglesias i Paula Jornet, PAVVLA | © Víctor Parreño
Paula Jornet, PAVVLA | © Víctor Parreño
PAVVLA | © Víctor Parreño
PAVVLA | © Víctor Parreño
El Molino PAVVLA | © Víctor Parreño
PAVVLA | © Víctor Parreño
Pau Calero, PAVVLA | © Víctor Parreño
PAVVLA | © Víctor Parreño
El Molino PAVVLA | © Víctor Parreño

Autores de este artículo

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Paul Weller toma la Razzmatazz

Paul Weller toma la Razzmatazz para presentar su último disco, aunque el concierto también tuvo momentos remember de sus años con The Style Council.

Los Planetas Sinfónico. Foto © Víctor Parreño

Los Planetas Sinfónico: De cero a todo en Pedralbes

Los Planetas dieron un concierto en formato sinfónico en el Festival Jardins de Pedralbes para recordar los 20 años de la publicación del álbum que sentó las bases del indie español: ‘Una semana en el motor de un autobús’.

Fantastic Negrito, La [2]

Fantastic Negrito: ¿Quién era Robert Johnson?

La figura de Robert Leroy Johnson, uno de los mejores guitarristas de la historia del blues, es un auténtico referente para Xavier Dphrepaulezz, alias Fantastic Negrito, hasta el punto de estar convencido de que todo el mundo debería conocerle.

Nora Norman, Sidecar

Nora Norman: Soul transparente

La vallesana Nora Norman, una de las nuevas voces más prometedoras del soul hispano, presentó su primer trabajo, Chaos (Mad Moon Music / Gran Sol, 2018), el pasado 12 de mayo, en la sala Sidecar, en el marco del festival Guitar BCN.

Concierto de Rubén Blades en el Poble Espanyol

Todos los Blades el ‘Bleids’

El panameño Rubén Blades se despide de sus conciertos de salsa en el Poble Espanyol con su gira Caminando, adiós y gracias. Texto de Carlos Robles.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.