PAVVLA es fa gran al Festival Mil·lenni

PAVVLA, el projecte musical de Paula Jornet, va presentar el seu segon LP ‘Secretly hoping you catching me looking’ (Luup Records, 2018) en un Molino amb tot venut dins de la programació del Festival Mil·lenni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
LEM 2021

PUBLICIDAD

La sala  El Molino del Paral.lel és ideal per actuacions de petit format, on la proximitat entre els artistes facilita la complicitat amb el seu públic, i/o viceversa.. La setmana passada hi actuava PAVVLA (es pronuncia Paula) presentant oficialment dins del marc del Festival Mil.lenni el seu segon disc, Secretly hoping you catch me looking (Luup Records, 2018), amb el cartell d’entrades exhaurides.

Paula Jornet va sortir a l’escenari acompanyada de Pau Calero als teclats i Aleix Iglesias a la percussió, molt posada en el seu paper, amb aspecte seriós i la perruca grisa dels darrers videoclips. Van començar a sonar les notes de Intro (u), el tall nocturn que obra el nou disc, però el seu micròfon va fallar i per uns moments va semblar que perillava la intensitat del moment, «coses que passen» – va concloure ella – «benvinguts al meu stand up comedy!», i així, amb aquesta naturalitat, un cop resolts els problemes tècnics i es va anar desplegant la nit. 

El repertori en anglès va incloure molts temes del seu debut, This is not a movie, GunsPlanets and stars, Young «la cançó amb la que va començar tot» – va dir, van ser el preàmbul d’un recital bàsicament assentat en ambients i textures electròniques -. Peces com Unbreakable, It could be, Burn to ashes, Dance alone o Something new,  interpretades al piano o a la guitarra van brillar gràcies a la intuïció de Jornet per col·locar degudament els accents del seu caràcter. 

Hi ha en ella una vulnerabilitat molt particular, una forma d’inclinar el cap com recollint-lo, una mirada una mica trista i llunyana, una delicadesa en la seva veu, de vellut, com d’animal de bosc, en la manera de cantar. Sobre aquests paisatges de fons tan abstractes  la veu adquireix un paper destacat. La veu i les lletres; ja no importa gens el seu aspecte una mica encriptat, ni tampoc aquest punt naïf que hi ha en els seus textos, a més, de vegades, la vida real pot ser molt naïf. O no? 

Ara toca girar per diferents escenaris i la seva agenda de concerts ja està ben plena: Madrid, Primavera Sound, i estan confirmats per el Festival Iceland Airwaves de Reykjavík, entre altres… En fi, PAVVLA no és cap fenomen passatger, està creixent: té present i futur.

Paula Jornet, PAVVLA | © Víctor Parreño
Aleix Iglesias i Paula Jornet, PAVVLA | © Víctor Parreño
Paula Jornet, PAVVLA | © Víctor Parreño
PAVVLA | © Víctor Parreño
PAVVLA | © Víctor Parreño
El Molino PAVVLA | © Víctor Parreño
PAVVLA | © Víctor Parreño
Pau Calero, PAVVLA | © Víctor Parreño
PAVVLA | © Víctor Parreño
El Molino PAVVLA | © Víctor Parreño

Autores de este artículo

Charco_Onda Playlist

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Paul Weller toma la Razzmatazz

Paul Weller toma la Razzmatazz para presentar su último disco, aunque el concierto también tuvo momentos remember de sus años con The Style Council.

concert-isaac-ulam-bankrobber-ratpenat-bam-plaça-del-angels-barcelona-qualsevol-nit

BAM 2016: Jueves

Así fueron los conciertos en el Barcelona Acció Musical (BAM Festival) y las Festes de la Mercè en el primer día, jueves.

Editor en Sala Razzmatazz. Foto © Aitor Rodero

Editors: Café para muy cafeteros

La banda de Birmingham hace las delicias de una repleta Sala Razzmatazz de Barcelona repasando durante casi dos horas lo mejor de su trayectoria

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat