The Offspring i Propagandhi, caps de cartell del Barna’n’Roll

El festival català de punk-rock de referència, Barna’n’Roll, mou data a l’agost i presenta programa amb The Offspring i Propagandhi com a caps de cartell.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Marta Cascales

PUBLICIDAD

Barna’n’roll repeteix fórmula i celebra enguany la seva quarta edició. Canvia de data, això si, passant de realitzar-se a mitjans de juliol al 3 d’agost. L’any passat la nit es va fer curta amb Cock Sparrer, Descendents, Jello Biafra o Crim (grup de punk català al qual vam entrevistar i veure en directe a Razzmatazz). I aquest any també aposten fort. Porten a The Offspring, Propaghandi, Talco, The Baboon Show, Blowfuse i els catalans Panellet.

La gent del Barna’n’roll, que s’han liat i també han muntat el Punk in Drublic per maig, diuen que «invoca l’esperit de la sala Garatge de Barcelona, on es reunien les bandes incipients de l’underground, i on el 1993 The Offspring i NOFX oferien el seu directe a 200 persones». Ben mirat, està bé que sigui a l’agost i descongestioni una mica la temporada intensiva de festivals juny-juliol. Això si, porta cremeta de sol.

Aquests són els grups que podrem veure en directe al Barna’n’roll:

THE OFFSPRING

Ja fa deu anys de la seva última visita a Barcelona on van omplir la sala Razzmatazz. Una espera que tindrà la seva recompensa a principis d’estiu quan donem la benvinguda a la quarta edició del Barna’n’Roll a una de les bandes més influents del ressorgir del punk en l’escena mainstream. The Offspring torna trenta anys després de gravar el seu primer disc.

Barna'n'Roll

PROPAGANDHI

Sis anys després de la seva anterior visita, amb el més que memorable concert a la sala Estraperlo, per fi tornen els titans canadencs del hardcore melòdic: Propagandhi. Aquest cop porten un disc de deu sota el braç, el seu últim LP Victory lap amb el que van arrasar al Gasteiz Calling. Vindran oferint com sempre aquesta barreja entre la melòdica, el ritme del skate punk i el thrash més tècnic.

Barna'n'Roll

TALCO

Els vam tenir a la primera edició del festival i ja tocava que tornessin. El seu directe és una festa assegurada que no ens volíem perdre. Fa un any des que Talco es recorren sales i festivals amb el seu últim treball de Punkchanka And the winner isn’t, el disc més potent gravat fins a la data amb 13 cançons que aporten un matís molt més punk rock de tall californià.

Barna'n'Roll

THE BABOON SHOW

Els nous herois de l’escena sueca es diuen The Baboon Show s’han convertit en un plat imprescindible per a qualsevol festival. Quan van venir fa dos anys eren uns desconeguts i a cada directe arrosseguen més incondicionals que es pleguen davant l’energia que desprèn la cantant Cecilia Boström. Influenciada per la primera onada del punk, la banda formada el 2003 segueix recollint èxits amb el seu últim disc Radio rebelde.

Barna'n'Roll

BLOWFUSE

El retorn de l’espiral ja és aquí. Blowfuse torna amb un disc titulat Daily ritual publicat al febrer d’aquest any. Influenciats pel punk rock dels anys 80 i 90, i marcats potencialment pel skateboarding, la banda crea un estil únic, barrejant l’agressivitat del hardcore, les enganxoses melodies del punk rock dels noranta, els potents riffs del rock més clàssic i, les seves ja distintives, àcides i paranoiques lletres.

Barna'n'Roll

PANELLET

El power trio de Terrassa i el seu punk dolç obriran el festival amb un directe contundent i divertit apte per a tots els públics. Panellet presenten el seu nou treball Sputnik, onze cançons del millor punk melòdic que podria haver nascut del la unió entre Els Pets i Los Ramones; un treball amb lletres fresques i despreocupades.

Barna'n'Roll

Autores de este artículo

MASANAI

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

The Band. Photo © by Elliott Landy, 1969.

The Band: uno para cinco y cinco para uno

Nos sumergimos en la cautivadora historia de The Band a través de ‘Once Were Brothers: Robbie Robertson And The Band’, el documental dirigido por el canadiense Daniel Roher y coproducido por Martin Scorsese.

Joan Colomo, Cruilla XXS

Cruïlla XXS: habemus festival aquest juliol a Barcelona

El festival Cruïlla es reinventa i prepara una nova edició per a aquest juliol amb menys públic i més artistes locals. Us expliquem tots els detalls i els primers noms confirmats d’aquest Cruïlla XXS. Demà, dijous 28 surten a la venda les primeres entrades!

Festival Woodstock

Woodstock: festival de festivales

Del activismo de Joan Baez a la electrizante guitarra de Jimi Hendrix. Repasamos las mejores actuaciones de Woodstock en celebración del 45 aniversario del estreno de su documental en nuestro país.

Todo el mundo estuvo en Woodstock

Todo el mundo estuvo en Woodstock

Un 17 de mayo de 1975 la película ‘Woodstock: 3 days of peace and music’ llegaba a algunos cines del país. En el 45 aniversario de este acontecimiento reflexionamos sobre la herencia que, gracias al propio documental, nos ha llegado del festival y de la sociedad que lo reivindicó como un estilo de vida.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.