Castanyada musical a la sala VOL de la mà del nou segell Au! Records

Dijous 31 d’octubre el nouvingut segell Au! Records celebrarà la seva festa de presentació coincidint amb el llançament del nou single de Caseta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

PUBLICIDAD

Tenim nova casa discogràfica a la ciutat i ho hem de celebrar! Els fundadors de Hiddentrack Records, que recentment han estrenat discos imprescindibles de l’escena catalana actual com Kevin de Ferran Palau o Millor que mai d’Espaldamaceta, han creat un nou segell anomenat AU!RECORDS. Ara, és l’hora que es donin a conèixer i per fer-ho han preparat una nit de Castanyada ben especial: les bandes del segell, Karabash, Jordi Serradell, Caseta i Johnny B.Zero, actuaran en directe en aquesta festa de celebració que tindrà lloc a la sala Vol.

A més, la mateixa nit la banda Caseta estrenarà el seu nou single Surto del son. Dos anys després del seu primer LP Naufragi, Caseta ha tornat amb el seu nou treball: un segon LP que ha significat una transformació per la banda i una cerca de noves idees i de nous camins. Però alhora ha esdevingut com una reafirmació i una manera de fer i expressar la seva música. Amb ell, queden enrere les referències més folk i s’endinsen en les textures de l’electrònica. El disc sencer sortirà el 8 de novembre amb un parell de col·laboracions femenines que no deixaran indiferent a ningú.

Qui s’hi apunta? Nous grups per descobrir, cervesa i bona música!

Au! Records

Autores de este artículo

Sidecar - Camellos

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Tribade. Foto © Aitor Rodero

Quatre projectes catalans actuaran a l’Eurosonic 2020

Índiga, Maruja Limon, Tribade i Lina_Raül Refree són els quatre projectes catalans seleccionats per actuar al festival Eurosonic. que tindrà lloc a Groningen del 15 al 18 de gener. Tot ells, formaran part del programa ETEP, que facilitarà la seva presència al cartell de nombrosos festivals durant el 2020

Clima - Cat Stevens

9 cançons per protegir el planeta de la crisi climàtica

Fins al 13 de desembre, Madrid serà la capital mundial contra el canvi climàtic en què països d’arreu debatran per posar fi a una crisi massa avançada. Nosaltres, recordem artistes de tots els temps que han lluitat pel planeta amb la seva millor arma: la música

Star Wars

Que la música te acompañe

A pocos días del esperado estreno de ‘Star Wars: el ascenso de Skywalker’, Sony Music lanza un álbum recopilatorio de los temas compuestos por John Williams en todos los episodios de la mítica saga.

Greta Van Fleet. Foto © Junfu Han

Greta Van Fleet: ¿Original o copia?

Al grupo estadounidense Greta Van Fleet –formado por los hermanos Kiszka (Josh, Jake y Sam) y su amigo de infancia Danny Wagner– sólo le han hecho falta dos EP’s y un álbum para situarse en el primer puesto de las listas de rock y colgar el cartel de ‘sold out’ en más de una ocasión, entre ellas la del pasado 26 de noviembre en Barcelona.

Jaume Sisa, 'Els libres galàctics'. Foto© Víctor Parreño

Jaume Sisa: L’home dibuixat

Els llibres galàctics de l’autor de Qualsevol nit pot sortir el sol obren les portes a la cosmovisió de la seva vida, mitjançant el Quartet Sisa: el mateix Sisa, Solfa, Llamado i Mestres, per esdevenir una personalíssima introspecció de cinc dècades.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.