Quatre projectes catalans actuaran a l’Eurosonic 2020

Índiga, Maruja Limon, Tribade i Lina_Raül Refree són els quatre projectes catalans seleccionats per actuar al festival Eurosonic. que tindrà lloc a Groningen del 15 al 18 de gener. Tot ells, formaran part del programa ETEP, que facilitarà la seva presència al cartell de nombrosos festivals durant el 2020
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
LEM 2021

PUBLICIDAD

Des del 2012, un total de 33 grups catalans han participat al festival Eurosonic i al programa ETEP (European Talent Exchange Programme) amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals. De cara al 2020, els projectes musicals Índiga, Maruja Limon, Tribade i Lina_Raül Refree seran els afortunats de rebre les seves ajudes. 

Índiga és el projecte de la pianista i compositora Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner. Maruja Limón mostrará la seva proposta flamenca. Tribade fará vibrar amb el rap i la música urbana. I Raul Refree proposarà la seva aventura fadista amb la portuguesa Lina.

Tots quatre actuaran a la propera edició d’Eurosonic, una de les trobades professionals de música més importants d’Europa que tindrà lloc a Groningen (Països Baixos) del 15 al 18 de gener de 2020. Està obert tant a  públic general com als professionals del sector i cada any aplega 4.000 experts d’arreu. Mànagers, bookers, programadors, artistes, segells, productors i responsables dels principals festivals d’Europa. 

A més, també participaran al programa ETEP,  una iniciativa amb suport de la Unió Europea que compta amb la col·laboració de l’ICEC. El seu objectiu és facilitar la circulació i la contractació dels grups europeus entre festivals d’arreu del continent. A banda, l’ICEC oferirà ajut a les bandes en el desplaçament a Groningen. I  suport a la promoció a través de la seva marca d’internacionalització, Catalan Arts – Music.

Actualment a ETEP hi participen 129 festivals de 37 països, entre els quals el Mercat de Música Viva de Vic, el Primavera Sound i el festival VIDA. I en edicions passades han participat artistes ja reconeguts com Za!, La Pegatina, Oso Leone, La Sra Tomasa, Museless, Bearoid, Núria Graham, Txarango o Mueveloreina.

Imagen de portada © Aitor Rodero

Autores de este artículo

Barcelona Guitar Trio & Dance

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

el setmanari musical #32, Charlie Cunningham - Singulars

El setmanari musical #32

Avui al setmanari musical: Singular, Festival de Jazz de Barcelona, Mutek, Samantha Hudson, Nicki Nicole, Adele i les millors novetats!

Lady Gaga i salut mental

It’s okay to cry (està bé plorar)

Què tenen en comú Lady Gaga, Kanye West, Taylor Swift, Residente o Kendrick Lamar? Tots són artistes mainstream, que arrosseguen milions de seguidors… Però a més d’això, han revelat en la seva música que pateixen o han patit problemes de salut mental.

Javiera Mena

El setmanari musical #31

Avui al setmanari musical: Mira.mov, IN-EDIT, Ciutat Flamenco, noves confirmacions del Cruïlla de Primavera, Amaia, Javiera Mena… i moltes novetats més! T’apropem l’actualitat músical per estar al dia!

El Primer Palau. Cristina Cordero Beltrán.

El Primer Palau: L’emoció del debut

Arrenca la 26a edició del cicle i concurs el Primer Palau, en què podreu sentir i acompanyar els joves genis de la música clàssica en el seu salt sobre l’escenari professional del Palau de la Música. Tot plegat, resulta una oportunitat magnífica per d’introduir-vos en el fantàstic món de la clàssica i presenciar alhora l’inici d’unes prestigioses trajectòries.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat