El Festival Cara·B s’alia amb el NITSA per allargar la festa durant tota la nit

Cara•B CLUB x NITSA és l’aliança entre el festival i la Sala Apolo, una programació de club comisariada per Cara•B par a la segona part de cada nit.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Hidden Track Records

PUBLICIDAD

Un nou sold out està en camí! Després de l’èxit de els anterior edicions, el Festival Cara B torna a la Fàbrica Fabra i Coats. Consolidat com un referent de la cultura musical independent i urbana de Barcelona, tindrà lloc el 14 i 15 de febrer amb un cartell que continua apostant pels artistes emergents.

Com ja és habitual en els seus sis anys de trajectòria, el Festival Cara B no ha deixat enrere cap gènere. Aquest any ha tornat ha optar per una cuidada selecció de propostes. Del pop al rock, passant per l’electrònica i la música urbana. 

Així doncs, el divendres 14 pujaran a l’escenari Locoplaya, Ca7riel & Paco Amoroso, Fanso, Soto Asa, Deva, Erik Urano i Aleesha. I el dissabte 15 serà el torn Los Punsetes, Él Mató a un Policía Motorizado i Pony Bravo. I també els sevillans Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Cariño, Luna Ki i Ortiga.

Festival Cara B

Però la festa no s’acaba aquí, perquè el Festival Cara B dura tota la nit de la mà de Cara B x NITSA. Per aquesta edició, el festival s’ha ajuntat amb la Sala Apolo per oferir un programació de nit fins a les 6 de la matinada. Divendres 14 pujaran a l’escenari Florentido, Felix Hall, $kyhook i Ikram Bouloum. I dissabte 15, Músia Prepost, Sr. Galleta i Ultra-Local DJs.L’entrada a aquestes sessions de NITSA tenen un preu reduït de 6 euros si es presenta la pulsera del festival.

Prepareu-vos per dues jornades consecutives de la millor escena independent. Dues cites en el principal aparador de les tendències musicals i els sons alternatius més potents i candent. Ja podeu mirar i remirar el cartell complet a continuació. I també fer-vos amb els tiquets de dia i els abonaments fins a fi d’existències.

Cara B Club x NITSA
Cara B Club x NITSA

Autores de este artículo

Charco_Onda Playlist

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

El setmanari musical #33. Lildami, Huntza i Kickbombo.

El setmanari musical #33

Avui al setmanari musical: retorns internacionals (Coldplay, Adele, Cristina Aguilera), col·laboracions sorprenents (Lildami, Huntza i Kickbombo), bones notícies per la cultura i concerts recomanats.

el setmanari musical #32, Charlie Cunningham - Singulars

El setmanari musical #32

Avui al setmanari musical: Singular, Festival de Jazz de Barcelona, Mutek, Samantha Hudson, Nicki Nicole, Adele i les millors novetats!

Lady Gaga i salut mental

It’s okay to cry (està bé plorar)

Què tenen en comú Lady Gaga, Kanye West, Taylor Swift, Residente o Kendrick Lamar? Tots són artistes mainstream, que arrosseguen milions de seguidors… Però a més d’això, han revelat en la seva música que pateixen o han patit problemes de salut mental.

Javiera Mena

El setmanari musical #31

Avui al setmanari musical: Mira.mov, IN-EDIT, Ciutat Flamenco, noves confirmacions del Cruïlla de Primavera, Amaia, Javiera Mena… i moltes novetats més! T’apropem l’actualitat músical per estar al dia!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat