El Festival Cara·B s’alia amb el NITSA per allargar la festa durant tota la nit

Cara•B CLUB x NITSA és l’aliança entre el festival i la Sala Apolo, una programació de club comisariada per Cara•B par a la segona part de cada nit.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
ANGE ft. Chelsea Warner

PUBLICIDAD

Un nou sold out està en camí! Després de l’èxit de els anterior edicions, el Festival Cara B torna a la Fàbrica Fabra i Coats. Consolidat com un referent de la cultura musical independent i urbana de Barcelona, tindrà lloc el 14 i 15 de febrer amb un cartell que continua apostant pels artistes emergents.

Com ja és habitual en els seus sis anys de trajectòria, el Festival Cara B no ha deixat enrere cap gènere. Aquest any ha tornat ha optar per una cuidada selecció de propostes. Del pop al rock, passant per l’electrònica i la música urbana. 

Així doncs, el divendres 14 pujaran a l’escenari Locoplaya, Ca7riel & Paco Amoroso, Fanso, Soto Asa, Deva, Erik Urano i Aleesha. I el dissabte 15 serà el torn Los Punsetes, Él Mató a un Policía Motorizado i Pony Bravo. I també els sevillans Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Cariño, Luna Ki i Ortiga.

Festival Cara B

Però la festa no s’acaba aquí, perquè el Festival Cara B dura tota la nit de la mà de Cara B x NITSA. Per aquesta edició, el festival s’ha ajuntat amb la Sala Apolo per oferir un programació de nit fins a les 6 de la matinada. Divendres 14 pujaran a l’escenari Florentido, Felix Hall, $kyhook i Ikram Bouloum. I dissabte 15, Músia Prepost, Sr. Galleta i Ultra-Local DJs.L’entrada a aquestes sessions de NITSA tenen un preu reduït de 6 euros si es presenta la pulsera del festival.

Prepareu-vos per dues jornades consecutives de la millor escena independent. Dues cites en el principal aparador de les tendències musicals i els sons alternatius més potents i candent. Ja podeu mirar i remirar el cartell complet a continuació. I també fer-vos amb els tiquets de dia i els abonaments fins a fi d’existències.

Cara B Club x NITSA
Cara B Club x NITSA

Autores de este artículo

WWW.AURECORDS.ES

PUBLICIDAD

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

NUEVA VULCANO 'Ensayo' © Alberto Polo

Assaig sobre l’assaig

El Banda Sonora és un dels molts locals d’assaig que hi ha a l’àrea metropolitana. Com estan vivint l’època Covid aquests espais tan bàsics per la bona salut de l’ecosistema musical?

52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. ANDREA MOTIS. © Jean-Marc Viattel

52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona: Aquest any toca

Por fin se disiparon las dudas y el 52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona comenzará esta excepcional andadura el próximo 24 de octubre. Tito Ramoneda junto a Joan Anton Cararach, presentaron, vía “streaming”, una programación condicionada por la pandemia, pero de un nivel notable. El sprint final ha valido la pena.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.