Lildami presenta la primera edició del Festival Maleducats

La primera edició del Festival Maleducats tindrà lloc el 9 de maig a la Masia Els Bellots de Terrassa i comptarà amb artistes locals, nacionals i internacionals de música urbana
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
ANGE ft. Chelsea Warner

PUBLICIDAD

Es presenta com el festival internacional de música urbana de Catalunya, comença ben fort i té un nom que ens sona a tots. Amb el raper Lildami com a encarregat del cartell, el Festival Maleducats ha presentat les seves últimes confirmacions i plats estrella per aquesta primera edició que tindrà lloc el 9 de maig a la Masia Els Bellots de Terrassa. Els caps de cartell per aquesta estrena és un poderós triplet argentí: en Wos, en Trueno i n’Ecko.

Wos és un dels rapers i freestylers més reconeguts del moment i tot un ídol de masses al seu país. Amb només 17 anys, Trueno, també d’Argentina, es va coronar com a campió nacional de la Batalla de Gallos i el beatbox és un dels seus forts. I Ecko, que va començar les seves primeres competicions els 15 anys, és una autèntica béstia de YouTube, on acumula milions i milions de reproduccions.

Completen el festival noves confirmacions com la de Rizha, Sara Socas, Juicy Bae, Ville Rowland i Esmanero. Artistes que se sumen a aquells ja anunciats com P.A.W.N. Gang, pioners de l’escena catalana que enguany tornen als escenaris d’arreu o 31Fam, que amb poc temps han guanyat una popularitat brutal a casa nostra. Tremenda Jauría, Lauren Nine, Kyotto, Moonkey, Lil Russia i molts altres noms també estaran presents en aquesta jornada de música urbana.

No hi faltarà, tampoc, la presència de Lildami, que amb aquest festival pretén donar veu i espai a l’escena rap i trap. Dos gèneres en constant auge que amb aquest festival donen un pas endavant en la seva consolidació entre la indústria musical catalana. Fins i tot han presentat una cançó oficial pel festival, en què Lildami col·labora juntament amb Teuma Thug i el seu íntim Sr. Chen.

Les entrades per gaudir d’aquestes més de 12 hores de música urbana ja estan disponibles a la web de Festival Maleducats. I a continuació, us deixem amb el súper cartell al complet!

MALEDUCATS 2020

Autores de este artículo

Vienna

PUBLICIDAD

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

NUEVA VULCANO 'Ensayo' © Alberto Polo

Assaig sobre l’assaig

El Banda Sonora és un dels molts locals d’assaig que hi ha a l’àrea metropolitana. Com estan vivint l’època Covid aquests espais tan bàsics per la bona salut de l’ecosistema musical?

52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. ANDREA MOTIS. © Jean-Marc Viattel

52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona: Aquest any toca

Por fin se disiparon las dudas y el 52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona comenzará esta excepcional andadura el próximo 24 de octubre. Tito Ramoneda junto a Joan Anton Cararach, presentaron, vía “streaming”, una programación condicionada por la pandemia, pero de un nivel notable. El sprint final ha valido la pena.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.