Sessions de quarantena: una playlist de b1n0

b1n0 són un duet de música electrònica i els autors de la cinquena sessió de quarantena que hem preparat a Qualsevol Nit per superar millor aquests llargs dies de confinament.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Hidden Track Records

PUBLICIDAD

Quan necessitem animar-nos, sempre recorrem a la música. I aquests dies anem en falta d’una motivació extra. És per això que els hem demanat a alguns/es artistes que ens seleccionessin un conjunt de cançons importants per a ells/es. El resultat ha estat màgic: cada sessió és tan única com la personalitat de qui l’ha fet. Avui és b1n0, el duet de música electrònica barceloní, que ens fa la selecció.

Com la música de b1n0, aquesta playlist beu de les dues ànimes que formen el projecte: Emili Bosch i Malcus Codolà. Des de la vessant més nocturna i de club, introduïda per l’Emili; com la part més ‘groove’ o orgànica, representada pel Malcus. En definitiva, els mateixos ingredients que d’alguna manera conformen b1n0 es tornen a fondre per construir aquesta llista de reproducció.

Una llista fresca, recent, conformada per cançons publicades els anys 2019 i 2020. Ideal per posar-se al dia d’algunes de les novetats més destacades del panorama musical dels últims temps. Amb alguns dels darrers hits pop de figures tan mediàtiques com Tyler, the Creator (cap de cartell del proper Primavera Sound) o Billie Eilish, i altres tastets de sonoritats més experimentals, com les que aporten artistes com Jon Bap, Ana Wise o Mndsgn. Una proposta selecta, basada en l’exigència amb la qual el mateix Emili estableix els seus gustos musicals.

Finalment, també trobem una part de producció de proximitat, amb Do you wake up for a while everyday, un dels talls més destacats del Marjorie, flamant nou treball de la talentosa Núria Graham; o El sentit de les coses, una peça reflexiva, gairebé metafísica,   molt adient en els temps que corren, firmada pel sempre interessant El Petit de Cal Eril.

b1n0 (es pronuncia ‘bino’) és un duet barceloní de música electrònica. Després de tres anys de maduració del projecte, el desembre de 2019 van presentar el seu primer àlbum homònim, on compten amb col·laboracions d’artistes com Adriano Galante, de Seward (4dr14n0 64l4n73 d3 53w4rd), Laia i Pau Vehí de North State (Phoac) i la mateixa Núria Graham.

Si us ha agradat aquesta llista, no dubteu a endinsar-vos en la seva proposta plena de beats enganxifosos, autotune i experimentació.

Autores de este artículo

El Genio Equivocado

PUBLICIDAD

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

George Harrison - 'All Things Must Pass'

8 curiositats de l’obra mestra de George Harrison

Has llegit l’efemèride sobre el 50è aniversari d’All Things Must Pass i t’has quedat amb ganes de conèixer més anècdotes? Tot seguit et presentem 8 curiositats del triple àlbum que va propulsar la carrera de George Harrison.

Videoclips para desconectar - Julia Stoneo - © Brooke Ashley Barone IG_ brookeashleybarone

12 videoclips para desconectar de todo

Julia Stone, Harry Styles, Justin Bieber, Amaia, Lola Indigo, AC/DC, Carlota Flâneur y muchos más. Material audiovisual de primera que resumimos en esta lista de 12 videoclips para desconectar. ¡Poneos los cascos y sumergiros en ellos!

Discos de octubre 2020. NATHY PELUSO – Calambre

Los mejores discos de octubre

Gorillaz, Travis, Matt Berninger, Future Islands, Adrianne Lenker, Bruce Springsteen, Kurt Vile, Eels, Slow Pulp, Keaton Henson, Steffen Morrison, Junco y Mimbre, METZ, Mourn, Oneohtrix Point Never, Clipping, Onofree, Joe Crepúsculo, Delaporte y Nathy Peluso.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat