Sessions de quarantena: una playlist de The Tyets

The Tyets són els protagonistes de la sessió de quarantena d’aquest divendres, i la seva playlist com no podia ser d’altra manera, abraça tota l’escena urbana i les fusions de ritmes llatins per no deixar de moure el ‘body’ aquest cap de setmana de confinament.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
FIM Vila-seca

PUBLICIDAD

Quan necessitem animar-nos, sempre recorrem a la música. I aquests dies anem en falta d’una motivació extra. És per això que els hem demanat a alguns/es artistes que ens seleccionessin un conjunt de cançons importants per a ells/es. El resultat ha estat màgic: cada sessió és tan única com la personalitat de qui l’ha fet. Avui són l’Oriol de Ramon i Xevi Coca, a.k.a. The Tyets , els que han creat una playlist per a amenitzar-nos els dies i convidar-nos a conèixer el seu personal univers musical.

Ja ens ho deien en el seu single Kelly, una oda a la col·laboració i responsabilitat ciutadana, que millor que a casa no s’està enlloc. Però el plat fort que els The Tyets ens tenien preparat per a la quarantena era Se queda, la cançó que han presentat avui mateix que compta amb la col·laboració de Ferran Palau. La data de presentació del nou tema conjunt Se queda serà el divendres 3 d’abril. Mons antagònics –el ‘trapetón’ buenrollero d’uns, i del pop metafísic de l’altre– que s’uneixen en un tema “dolç i d’atmosfera com els dies que tantes ganes tenim de gaudir al carrer, quan acabi la quarantena”, comenta el duo del Maresme.

A la playlist inclouen sons que, ells mateixos ens expliquen, oscil·len entre
el reguetón més tropical de cançons com Adan i Eva de Paulo Londra, Tutu de Camilo i Pedro Capó o Ni Gucci Ni Prada de Kenny Man; i els temes de fusió de ritmes llatins
i sonoritats més orgàniques i acústiques com La Latina de Rels B, Pa’ Llamar Tu Atención de C. Tangana o Reproches d’Ayax y Prox; o el vessant més dance-hall
i trap del Hookah de Bad Gyal o Diavla de Chris Viz i Young Vene.

Malgrat que la música que escolten l’Oriol i en Xevi individualment és una altra, per a inspirar-se i crear els seus característics ritmes ‘trapetón’ sí que recorren a aquests gèneres. I com la seva música, a la playlist tiren de temes urbans i molt ballables –coneguts per tots els millennials– com ho són els de C.Tangana, Bad Gyal, Omar Montes, Rosalía, però que alhora compta amb cançons menys comercials i que ens piquen la curiositat. Al que ens responen que han volgut incloure no només cançons que els inspirin sinó també especials per a ells.

San Pera Martir de P.A.W.N. Gang, a qui escolten des de els seus inicis, són els qui els van animar a cantar i a expressar-se en català. Lo voy a celebrar de Lágrimas de Sangre, és per ells un dels seus millors temes i himne per excel·lència entre els col·legues, ens expliquen. Fins i tot s’atreveixen amb una mica de son cubano amb el tema de Bona Vista Social Club El Cuarto de Tula, o a autoreferenciar-se, com amb el seu popular Hamaking. Com a part del procés de creació, una de les seves rutines és recuperar elements de les cançons que millor els han funcionat, per a estirar del fil i continuar treballant en aquesta línia. Així que tècnicament sí, ells mateixos també són part de la seva pròpia inspiració i es mereixen estar a la playlist. Fair enough.

Autores de este artículo

El Genio Equivocado

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Los mejores discos de marzo - XIU XIU - OH NO

Los mejores discos de marzo

Tarta Relena, Galgo Lento, XIU XIU, Visionist, Las Karamba, The New Raemon, Lana del Rey, Sandra Monfort, Ziggy Alberts, Justin Bieber, Arab Strap, Kings of Leon y Maria Arnal amb Marcel Bagés.

Clara Rueda © Alvaro Arteche

Els 10 millors videoclips del mes per desconnectar

Ariox, MTINES, Lil Nas X, Clara Rueda amb KICKBOMBO, b1n0 amb El Petit de Cal Eril o l’última col·laboració de Lola Índigo. Material audiovisual de primera que resumim en aquesta llista de 10 videoclips per quan necessitis un incentiu per rebel·lar-te contra tot i tothom. Posa’t els casos i submergeix-te en ells!

Hits de los bits Playlist © Helena de Juan del Villar

Hits de los bits: La playlist

Japón y Estados Unidos son la cuna de los videojuegos, de ahí salen buena parte de los grandes títulos y probablemente los más populares. Puedes disfrutar de nuestra playlist de videojuegos y canciones para todo tipo de gustos.

Videoclips del mes - Manel, L'amant malalta

Los mejores videoclips del mes para desconectar

Manel, Núria Graham, Future Islands, Kelly Isaiah, Zahara o DORA. Material audiovisual de primera que resumimos en esta lista de 13 nuevos videoclips para huir del aburrimiento y pasar un buen rato. ¡Dale al play!

Los mejores discos de febrero - FERRAN PALAU – Parc

Los mejores discos de febrero

C. Tangana, Slowthai, Ferran Palau, Clara Peya, JOINA, The Weather Station, Tindersticks, Mogwai, Black Country , New Road, Foo Fighters, Julien Baker, Clap Your Hands Say Yeah, Shinova, Aiala, Califato ¾ y Los Hermanos Cubero.

Los mejores videos musicales de febrero. Tanxungueiras. © Rocío Cibes

Los mejores videoclips del mes para desconectar

Ferran Palau, Alizzz, Tkay Maidza, Tanxugueiras o Maika Makovski feat. Howe Gelb. Material audiovisual de primera que resumimos en esta lista de 11 videoclips para huir del aburrimiento y pasar un buen rato. Poneros los casos y sumergiros en ellos!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat