Sessions de quarantena: una playlist de The Gramophone Allstars Big Band

The Gramophone Allstars Big Band és un grup musical que barreja ritmes jamaicans i afroamericans, i els autors d’una nova sessió de quarantena que hem preparat a Qualsevol Nit per superar millor aquests dies de confinament.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
FIM Vila-seca

PUBLICIDAD

Quan necessitem animar-nos, sempre recorrem a la música. I aquests dies anem en falta d’una motivació extra. És per això que els hem demanat a alguns/es artistes que ens seleccionessin un conjunt de cançons importants per a ells/es. El resultat ha estat màgic: cada sessió és tan única com la personalitat de qui l’ha fet. Avui és Genís Bou, saxofonista i líder de The Gramophone Allstars Big Band, qui ens fa la seva playlist amb l’ajuda de la ‘Big Band’.

Com no podia ser d’una altra manera, el Genís Bou ens ha preparat una llista col·lectiva, en la qual, cadascun dels 17 membres que formen la The Gramophone Allstars Big Band ha escollit una cançó. A més, els membres de la banda no han revelat als seus companys quina ha estat la seva cançó escollida, formant així una selecció molt eclèctica que representa les diferents ànimes i sensibilitats musicals que conviuen a la formació.

Gràcies a aquesta mena de joc, la llista de The Gramophone Allstars Big Band ha acabat barrejant estils com el hip hop, jazz, ritmes llatins i, per descomptat, el reggae. Des del soul més modern de Lianne La Havas o l’ska britànic de The Specials, fins a autèntiques llegendes de la música nordamericana com Frank Sinatra o Herbie Hancock.

17 cançons que en aquests temps de confinament on la mandra s’apodera de nosaltres, t’aportaran el ritme i l’energia necessàries per tirar endavant tots els teus projectes i objectius domèstics.  Una dosi de bon rotllo imprescindible en aquests temps que corren.

The Gramophone Allstars Big Band neix a Barcelona el 2008 de la mà del saxofonista empordanès Genís Bou. La formació fusiona llenguatges musicals com la música jamaicana amb el jazz, el sou, el funk o el rhythm & blues. La big band compta amb 17 músics –Judit Neddermann, Kathy Sey i Yolanda Sey (veus); Genís Bou i Pau Vidal (saxo tenor i flauta); Lluc Casares (saxo alt i soprano); Pere Miró (saxo baríton); Pep Garau, Andrés Tosti i Pep Tarradas (trompeta i flugelhorn); Albert Costa i Sidru Palmada (trombó); Adrià Plana (guitarra); Eloi Escudé (piano i teclats), Vic
Moliner (baix i contrabaix), Aleix Bou (bateria), Xoan Sánchez (percussió)–   provinents de les escenes jazz, ska i soul de la Ciutat Comtal .

Si us ha agradat la playlist de The Gramophone Alstars Big Band, no dubteu a endinsar-vos en la seva proposta basada en la fusió de ritmes jamaicans i afroamericans.

Autores de este artículo

Halley Records

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Los mejores discos de marzo - XIU XIU - OH NO

Los mejores discos de marzo

Tarta Relena, Galgo Lento, XIU XIU, Visionist, Las Karamba, The New Raemon, Lana del Rey, Sandra Monfort, Ziggy Alberts, Justin Bieber, Arab Strap, Kings of Leon y Maria Arnal amb Marcel Bagés.

Clara Rueda © Alvaro Arteche

Els 10 millors videoclips del mes per desconnectar

Ariox, MTINES, Lil Nas X, Clara Rueda amb KICKBOMBO, b1n0 amb El Petit de Cal Eril o l’última col·laboració de Lola Índigo. Material audiovisual de primera que resumim en aquesta llista de 10 videoclips per quan necessitis un incentiu per rebel·lar-te contra tot i tothom. Posa’t els casos i submergeix-te en ells!

Hits de los bits Playlist © Helena de Juan del Villar

Hits de los bits: La playlist

Japón y Estados Unidos son la cuna de los videojuegos, de ahí salen buena parte de los grandes títulos y probablemente los más populares. Puedes disfrutar de nuestra playlist de videojuegos y canciones para todo tipo de gustos.

Videoclips del mes - Manel, L'amant malalta

Los mejores videoclips del mes para desconectar

Manel, Núria Graham, Future Islands, Kelly Isaiah, Zahara o DORA. Material audiovisual de primera que resumimos en esta lista de 13 nuevos videoclips para huir del aburrimiento y pasar un buen rato. ¡Dale al play!

Los mejores discos de febrero - FERRAN PALAU – Parc

Los mejores discos de febrero

C. Tangana, Slowthai, Ferran Palau, Clara Peya, JOINA, The Weather Station, Tindersticks, Mogwai, Black Country , New Road, Foo Fighters, Julien Baker, Clap Your Hands Say Yeah, Shinova, Aiala, Califato ¾ y Los Hermanos Cubero.

Los mejores videos musicales de febrero. Tanxungueiras. © Rocío Cibes

Los mejores videoclips del mes para desconectar

Ferran Palau, Alizzz, Tkay Maidza, Tanxugueiras o Maika Makovski feat. Howe Gelb. Material audiovisual de primera que resumimos en esta lista de 11 videoclips para huir del aburrimiento y pasar un buen rato. Poneros los casos y sumergiros en ellos!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat