Sessions de quarantena: una playlist de Zulabard

La playlist de Zulabard és la protagonista d’una nova sessió de quarantena de Qualsevol Nit. Es tracta d’una selecció molt personal amb aquelles cançons que l’inspiren, el transporten a altres racons i li fan posar la pell de gallina.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Banner Suscripciones QN horizontal

PUBLICIDAD

Quan necessitem animar-nos, sempre recorrem a la música. I aquests dies anem en falta d’una motivació extra. És per això que els hem demanat a alguns/es artistes que ens seleccionessin un conjunt de cançons importants per a ells/es. El resultat ha estat màgic: cada sessió és tan única com la personalitat de qui l’ha fet. Avui és la playlist de Zulabard, el projecte artístic de Ruben Campo, l’encarregada de posar música a les nostres cases per impregnar-nos de nous i vells descobriments.

En aquesta quarantena, hi ha dos tipus de perfils musicals. Els que l’estan passant donant repetidament al play als seus temes preferits; i els que estan aprofitant aquesta “pausa” per introduir-se en les sonoritats de nous artistes. Sigueu quin perfil sigueu, la playlist de Zulabard és la vostra.

En Ruben ens ha preparat una llista musical de 13 cançons dividides entre aquelles que tenen una estreta relació amb la seva experiència personal i artística; aquelles que són més que adients per aquests dies de donar voltes per casa; i aquelles que l’han marcat i han deixat petjada en els seus nous projectes.

Entre els temes vinculats a moments molt especials que ha viscut l’artista podem trobar Firesmoke de l’aclamat àlbum The Book of Traps and Lessons de la britànica Kate Tempest. Un treball del qual Zulabard va poder conèixer el seu enginyer de so, Christian Right, qui li va recomanar personalment l’àlbum. També va tenir el plaer de trobar-se amb Ryley Walker, un artista que barreja folk i jazz i del qual ens recomana Primrose Green. O Home to You, de la gal·lesa Cate le Bon. L’artista responsable “d’un dels millors concerts que he vist últimament”, explica en Ruben.

Una cullera que cau, el so d’una tassa de cafè. També trobem temes que són casa, com from de l’àlbum abysskiss d’Adrianne Lenker: un recull de cançons gravades en lo fi que ens transporten a casa de l’artista americana. O Cel clar, de Ferran Palau, també gravada a casa, “brutal, simple i maquíssima”. Però Zulabard també ha inclòs temes que, des de casa, ens fan viatjar a altres llocs com The Bug Collector d’Haley Heynderickx, amb una línia de guitarra preciosa, o Not del quartet de Brooklyn Big Thief, que “sempre ens donen ganes de sortir de casa, de viure”.

I per últim, alguns temes que han marcat Zulabard a nivell sonor com Another One de Mac DeMarco, un artista que, com explica el nostre protagonista, és un dels seus músics més influents en el tipus de música que fa. I altres cançons que l’han captivat com Cola d’Arlo Parks, d’un “patró rítmic brutal” que el té enganxat, o temes com The Magician, una cançó que obre l’àlbum The Party d’Andy Shauf i que ha escoltat mil vegades. Ara us toca a vosaltres enganxar-vos a aquests temassus!

Autores de este artículo

Sidecar

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Videoclips - Mª José Llergo

10 videoclips para sobrevivir sin bares

¿Qué somos sin los bares? Nadie, no somos nadie, evidentemente. Ahora que no podemos disfrutar de esos pequeños remansos de paz y a la vez trincheras de guerra, consolémonos pensando que al menos tenemos música. Recogemos para ti algunos de los mejores 10 videoclips de aquí y de allí publicados en las últimas semanas. A reveure!

Los mejores discos de septiembre. MARIA JAUME – Fins maig no revisc

Los mejores discos de septiembre

Fleet Foxes, Gus Dapperton, Alicia Keys, Sufjan Stevens, The Flaming Lips, Everything Everything, Fenne Lily, Maria Jaume, Nakany Kanté, Reik, Yellow Days, Doves, Nueva Vulcano,Carlsed, Deftones, Marilyn Manson y Ava Max.

Playlist K-pop. EXO

La playlist definitiva para ser expertos del K-pop

Os traemos una lista de setenta canciones que repasan este género musical desde sus principios a la actualidad. ¡Dadle al play y disfrutad de lo que ha estado sonando entre fronteras coreanas desde hace tres décadas!

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat