Cruïlla XXS: habemus festival aquest juliol a Barcelona

El festival Cruïlla es reinventa i prepara una nova edició per a aquest juliol amb menys públic i més artistes locals. Us expliquem tots els detalls i els primers noms confirmats d’aquest Cruïlla XXS. Demà, dijous 28 surten a la venda les primeres entrades!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Banner Suscripciones QN horizontal

PUBLICIDAD

Donada la situació, era clar que l’edició del Cruïlla planejada per a aquest estiu no es faria tal com estava prevista. Però això no significa que ens hàgim quedat sense festival. El Cruïlla s’ha reinventat i durant tot el mes de juliol ens porta la seva edició XXS: un festival de talla petita on menys és més.

Més local

La situació a nivell mundial impedeix que aquest estiu tinguem grans artistes internacionals en el festival Cruïlla. I és per això que se’ns presenta una oportunitat única: descobrir el talent que tenim a casa. Fins més de 200 artistes locals passaran pels escenaris d’aquesta edició tan especial. Entre els primers noms confirmats hi tenim les Balkan Paradise Orchestra, Egosex, Brodas Bros, Delafé, Joan Colomo, Ladilla Russa, Maruja Limón, MazoniPau Riba, Roger Mas, o The Sey Sisters, i molts altres encara no confirmats per arribar… així que la cosa promet.

A més enguany tindrem més art que mai! Perquè també podrem gaudir d’espectacles de dansa, arts escèniques, circ, monòlegs i idees a través de les Cruïlla Talks. També comptarem amb FUEGO live Razzmatazz que s’ha unit a aquesta iniciativa del festival i el pròxim 3 de juliol ens portarà a Kaydy Cain i a Ms Nina el 4 de juliol. Be ready!

Més íntim

Tots els esdeveniments del Cruïlla XXS estaran limitats a 400 persones i no se celebraran ni en el Fòrum ni en un altre gran espai ple d’escenaris. Per a aquesta edició, els espectacles tindran lloc en espais emblemàtics de Barcelona. Concretament, en 5 punts meravellosos que crearan l’atmosfera i ambient perfecte de petit comitè: el Poble Espanyol, els jardins del Teatre Nacional de Catalunya, el Recinte Modernista de Sant Pau, el Disseny Hub i la anella Olímpica.

Esteu preparats per a fer història? Estigueu atents, perquè aquest dijous 28 de maig surten les entrades per a tots els concerts confirmats fins al moment. Recordeu que l’aforament per a aquesta edició és molt limitat!

Per a més informació:
Cruïlla XXS

Cruïlla XXS

Autores de este artículo

La Cúpula Music - Streams

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat.

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu la mateix la quantitat que desitgis donar.

El setmanari musical per posar-se al dia

Aquesta setmana en el nostre resum musical: el millor del panorama internacional amb Foo Fighters i Travis Scott, el ‘bailoteo’ bossa nova de C. Tangana i Toquinho, i les estrenes de proximitat amb Lu Rois i Júlia. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar a l’última!

Vinilo. © Mike Márquez

¡Oh vinilo, vinilo, adorado vinilo!

Nos sumergimos en los avatares que cualquier amante del vinilo vive y sufre en carne propia intentando conseguir que sus discos lleguen a casa sanos y salvos. Porque sí, amamos el vinilo y lo que significa: una experiencia sonora única, un ritual musical, una casi adoración.

Prince, Sign O' The Times

Reedición de lujo para Sign O’ The Times de Prince

Prince tocando techo, corría 1987. No todas las reediciones son la hostia. Esta, sí. ‘Sign O’ The Times Remastered Superdeluxe Edition’ muestra a Prince cuando aún dictaba (casi toda) la lección pop, antes de empezar a seguir las del entorno.

Joan Baez. Il·lustració © Caguana

80 anys amb Joan Baez, la gran dama del folk

Amb motiu del 80 aniversari de la cantant novaiorquesa, hem volgut repassar com van ser les primeres passes de Joan Baez en el món de la música i en el del compromís i activisme social.

Mejores discos de 2020

Los mejores discos de 2020

Presentamos la lista con los 40 mejores discos de 2020 según el equipo de Qualsevol Nit. Una selección encabezada por ‘songs / instrumentals’ de Adrianne Lenker, ‘Rough and Rowdy Ways’ de Bob Dylan y ‘Els mals costums’ de Anna Andreu.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat