Cruïlla XXS: habemus festival aquest juliol a Barcelona

El festival Cruïlla es reinventa i prepara una nova edició per a aquest juliol amb menys públic i més artistes locals. Us expliquem tots els detalls i els primers noms confirmats d’aquest Cruïlla XXS. Demà, dijous 28 surten a la venda les primeres entrades!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
ANGE ft. Chelsea Warner

PUBLICIDAD

Donada la situació, era clar que l’edició del Cruïlla planejada per a aquest estiu no es faria tal com estava prevista. Però això no significa que ens hàgim quedat sense festival. El Cruïlla s’ha reinventat i durant tot el mes de juliol ens porta la seva edició XXS: un festival de talla petita on menys és més.

Més local

La situació a nivell mundial impedeix que aquest estiu tinguem grans artistes internacionals en el festival Cruïlla. I és per això que se’ns presenta una oportunitat única: descobrir el talent que tenim a casa. Fins més de 200 artistes locals passaran pels escenaris d’aquesta edició tan especial. Entre els primers noms confirmats hi tenim les Balkan Paradise Orchestra, Egosex, Brodas Bros, Delafé, Joan Colomo, Ladilla Russa, Maruja Limón, MazoniPau Riba, Roger Mas, o The Sey Sisters, i molts altres encara no confirmats per arribar… així que la cosa promet.

A més enguany tindrem més art que mai! Perquè també podrem gaudir d’espectacles de dansa, arts escèniques, circ, monòlegs i idees a través de les Cruïlla Talks. També comptarem amb FUEGO live Razzmatazz que s’ha unit a aquesta iniciativa del festival i el pròxim 3 de juliol ens portarà a Kaydy Cain i a Ms Nina el 4 de juliol. Be ready!

Més íntim

Tots els esdeveniments del Cruïlla XXS estaran limitats a 400 persones i no se celebraran ni en el Fòrum ni en un altre gran espai ple d’escenaris. Per a aquesta edició, els espectacles tindran lloc en espais emblemàtics de Barcelona. Concretament, en 5 punts meravellosos que crearan l’atmosfera i ambient perfecte de petit comitè: el Poble Espanyol, els jardins del Teatre Nacional de Catalunya, el Recinte Modernista de Sant Pau, el Disseny Hub i la anella Olímpica.

Esteu preparats per a fer història? Estigueu atents, perquè aquest dijous 28 de maig surten les entrades per a tots els concerts confirmats fins al moment. Recordeu que l’aforament per a aquesta edició és molt limitat!

Per a més informació:
Cruïlla XXS

Cruïlla XXS

Autores de este artículo

El Genio Equivocado

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Concierto online Osees, Levitation Sessions

Osees y la virtualidad de los conciertos

Estos días hemos visto tres conciertos muy diferentes todos de forma virtual. Os contamos cómo fue la experiencia y nos preguntamos: ¿Son los conciertos online una alternativa a este pandemia para los grupos?

Melenas, Music Moves Europe Talent

Melenas: del BAM als premis Music Moves Europe Talent

La banda de Pamplona Melenas, que actuarà aquest dissabte a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm dins el BAM, és un dels nominats als premis Music Moves Europe Talent Awards 2021 que tindran lloc a l’Eurosonic Noorderslad l’any que ve.

El Galliner. Eescena musical de Cardedeu

Descobreix l’escena musical de Cardedeu

En els últims dos anys una colla d’artistes de Cardedeu han anat construint una escena musical amb veu pròpia: Ariox, Noxtorn i Massaviu són alguns dels noms a tenir en compte

Jimi Hendrix

Hendrix: 50 anys d’un mite etern

D’entre l’allau de bibliografia de fets biogràfics sobre el considerat millor guitarrista de la història, el virtuós de Seattle Jimi Hendrix, nosaltres volem revisar, modestament, la mitificació d’una figura prolifera i efímera, en el dia que marca mig segle des de la seva mort.

BILL CALLAHAN - Gold record

El bo d’en Bill

L’últim treball d’en Bill Callahan, ‘Gold Record’ (Drag City 2020), situa el cantautor nord americà a l’ombra de les grans figures que el precedeixen, com en Jonny Cash o en Leonard Cohen, gràcies al revelador significat de les seves lletres y el minimalisme instrumental de les seves melodies.

K-pop. EXO

Cómo funciona la industria del K-pop

Desde años antes de que debuten hasta que lanzan sus primeros temas: te contamos el proceso de creación de los grupos prefabricados del K-pop y el lado más oscuro de su industria.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.