Agost estrenen ‘The Wind Palace’, vídeo-diari del seu recent doble senzill ‘Tramuntana’

Arriba ‘The Wind Palace’, la peça audiovisual sobre el procés creatiu d’Agost, el grup de shoegaze català, que s’inspira en el vent de la Tramuntana, i fa un homenatge als artistes qui si han referit al llarg dels anys.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

PUBLICIDAD

Fa poc més d’un mes Agost ens presentava Tramuntana, un doble senzill format per les dues cares d’una mateixa moneda. D’una banda Tramuntana, una cançó completament rítmica i melòdica d’essència pop, i d’altra banda, Austral, un tema purament instrumental amb el que es crea un clima experimental totalment diferent.

Aquest doble senzill és un reflex del mateix grup, extravertit i a la vegada íntim i reservat. Però, ara sabem que això és només un caramel·let per fer-nos venir salivera, ja que al llarg de l’any ens seguiran sorprenent amb un seguit de novetats dedicades al vent del nord de la mediterrània. Això sí, per no fer tan lenta l’espera, avui han estrenat The Wind Palace, un curt en forma de vídeo-diari d’aquest primer doble senzill que mira de mostrar el procés creatiu de la banda i que ha estat gravat al seu privilegiat estudi de Llucalcari. A més, la peça compta amb un nou tema, Zonda, sorgit del confinament i que reflexiona sobre la importància del present.

En aquest nou projecte, Agost vol rendir homenatge a tots aquells artistes que al llarg de la seva vida s’hagin referit al vent de Tramuntana, des de Gabriel García Márquez fins a Dalí, amb l’objectiu de mostrar com el vent influeix en les nostres vides, i com el seu comportament pot generar caos però a la vegada, un cop passa, ens permet començar de nou. A nosaltres, que som molt de vent però sobretot, som d’Agost, ens ha encantat la idea! I a vosaltres, què us ha semblat?

Imagen de portada © Marta Ballesta

Autora de este artículo

EGE, Carlos Gasca

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

El setmanari musical #33. Lildami, Huntza i Kickbombo.

El setmanari musical #33

Avui al setmanari musical: retorns internacionals (Coldplay, Adele, Cristina Aguilera), col·laboracions sorprenents (Lildami, Huntza i Kickbombo), bones notícies per la cultura i concerts recomanats.

el setmanari musical #32, Charlie Cunningham - Singulars

El setmanari musical #32

Avui al setmanari musical: Singular, Festival de Jazz de Barcelona, Mutek, Samantha Hudson, Nicki Nicole, Adele i les millors novetats!

Lady Gaga i salut mental

It’s okay to cry (està bé plorar)

Què tenen en comú Lady Gaga, Kanye West, Taylor Swift, Residente o Kendrick Lamar? Tots són artistes mainstream, que arrosseguen milions de seguidors… Però a més d’això, han revelat en la seva música que pateixen o han patit problemes de salut mental.

Javiera Mena

El setmanari musical #31

Avui al setmanari musical: Mira.mov, IN-EDIT, Ciutat Flamenco, noves confirmacions del Cruïlla de Primavera, Amaia, Javiera Mena… i moltes novetats més! T’apropem l’actualitat músical per estar al dia!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat