Agost estrenen ‘The Wind Palace’, vídeo-diari del seu recent doble senzill ‘Tramuntana’

Arriba ‘The Wind Palace’, la peça audiovisual sobre el procés creatiu d’Agost, el grup de shoegaze català, que s’inspira en el vent de la Tramuntana, i fa un homenatge als artistes qui si han referit al llarg dels anys.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Aiala - https://orcd.co/aiala_2021_an_earth_oddity

PUBLICIDAD

Fa poc més d’un mes Agost ens presentava Tramuntana, un doble senzill format per les dues cares d’una mateixa moneda. D’una banda Tramuntana, una cançó completament rítmica i melòdica d’essència pop, i d’altra banda, Austral, un tema purament instrumental amb el que es crea un clima experimental totalment diferent.

Aquest doble senzill és un reflex del mateix grup, extravertit i a la vegada íntim i reservat. Però, ara sabem que això és només un caramel·let per fer-nos venir salivera, ja que al llarg de l’any ens seguiran sorprenent amb un seguit de novetats dedicades al vent del nord de la mediterrània. Això sí, per no fer tan lenta l’espera, avui han estrenat The Wind Palace, un curt en forma de vídeo-diari d’aquest primer doble senzill que mira de mostrar el procés creatiu de la banda i que ha estat gravat al seu privilegiat estudi de Llucalcari. A més, la peça compta amb un nou tema, Zonda, sorgit del confinament i que reflexiona sobre la importància del present.

En aquest nou projecte, Agost vol rendir homenatge a tots aquells artistes que al llarg de la seva vida s’hagin referit al vent de Tramuntana, des de Gabriel García Márquez fins a Dalí, amb l’objectiu de mostrar com el vent influeix en les nostres vides, i com el seu comportament pot generar caos però a la vegada, un cop passa, ens permet començar de nou. A nosaltres, que som molt de vent però sobretot, som d’Agost, ens ha encantat la idea! I a vosaltres, què us ha semblat?

Imagen de portada © Marta Ballesta

Autora de este artículo

Cine Nuria

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

El setmanari musical. Daniel Sabater © Pepe Martínez

El setmanari musical #13

Avui al setmanari musical: Aiala, Prince, La Bien Querida, Big Thief, Yaeji, Ramon Aragall, La Sra. Tomasa, Marialluïsa i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Música en vivo. Festivals X la Cultura Segura. © Vicens Tomas

La esperanza se asoma de cara al verano

Después del concierto de Love of Lesbian en el Palau Sant Jordi el pasado 27 de marzo, se ha abierto una pequeña esperanza para poder recuperar una cierta normalidad para la música en vivo este verano.

Gente que escucha lo mismo desde hace años

¿Hace cincuenta años que escuchas la misma música? ¿Para ti no hay nada mejor que los grupos de los años noventa? Que no te hablen de nuevos grupos, sabes perfectamente que hace mucho que no se hace buena música. Sentimos decírtelo, pero eres un hikikomori musical.

Setmanari musical - Sara Roy © Alícia Rey

El setmanari musical #12

Aquesta setmana en el nostre resum musical: Radiohead, Lorde, El petit de Cal Eril, Texas, Los Planetas i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Festivals per la Cultura Segura_LOL_©Jordi Costa

El setmanari musical #11

Aquesta setmana en el nostre resum musical: Natalia Lafourcade, Sónar, Love of Lesbian, Da Souza, Queralt Lahoz i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat