La música en directe torna a Barcelona

L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) reactiven la música en directe de la ciutat amb Sala Barcelona: un cicle de concerts al Castell de Montjuïc que tindrà lloc del 2 de juliol al 30 d’agost.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
HIDDEN Tracks

PUBLICIDAD

Si hi ha algú que a aquestes altures de la desescalada continua patint com el primer moment les conseqüències de la Covid-19, aquesta és la música en directe. Les sales de Barcelona van ser les primeres a tancar les seves portes i segurament seran les últimes a obrir. O, com a mínim, a poder apujar la persiana amb les condicions que permeten la seva viabilitat. Però tranquils, que aquest estiu podrem aportar-les el nostre granet de sorra i de la millor manera que sabem: anant de concerts.

Enfront d’una situació tan difícil com aquesta, l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) s’han unit per a portar-nos Sala Barcelona. Un cicle de concerts a l’aire lliure, al Castell de Montjuïc, on part de la recaptació anirà destinada a aquests espais en risc de tancament. A més, amb aquesta iniciativa no sols s’afavorirà la continuïtat de les sales sinó que també es reactivarà el teixit musical de Barcelona. I que tornin als escenaris tots aquests artistes i treballadors que fan bategar la cultura de la ciutat.

Amb un total de 60 actuacions i un aforament limitat a un màxim de 400 persones, els concerts tindran lloc en el Pati d’armes del Castell de Montjuïc entre els dijous i els diumenges del 2 de juliol al 30 d’agost. Un espai a l’aire lliure que permet garantir les mesures de seguretat que ens ha imposat la maleïda pandèmia. Les adquisicions de les entrades que es facin en una mateixa compra, d’un màxim de 8 persones, podran acomodar-se juntes en les taules i cadires de l’espai, sempre que arribin i entrin alhora.

Entre els artistes que componen el cartell, trobem del millor d’aquí i d’allà. Un repertori ampli i eclèctic per satisfer tota mena de gustos i preferències musicals on destaquen noms com el de Clara Peya inaugurant el cicle, el combo dels mallorquins Da Souza i Marialluïsa, Tarta Relena, b1n0, Niño de Elche, Joana Serrat acompanyada de la seva banda i Anna Andreu o Ladilla Russa com a gran final. El cartell encara no està tancat, però ara com ara ja podeu fer-vos amb les entrades dels artistes confirmats en Sala Barcelona… i a un preu entre 12 i 15 euros!

SALA BARCELONA - Cartell programació

Autora de este artículo

WWW.AURECORDS.ES

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Concierto online Osees, Levitation Sessions

Osees y la virtualidad de los conciertos

Estos días hemos visto tres conciertos muy diferentes todos de forma virtual. Os contamos cómo fue la experiencia y nos preguntamos: ¿Son los conciertos online una alternativa a este pandemia para los grupos?

Melenas, Music Moves Europe Talent

Melenas: del BAM als premis Music Moves Europe Talent

La banda de Pamplona Melenas, que actuarà aquest dissabte a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm dins el BAM, és un dels nominats als premis Music Moves Europe Talent Awards 2021 que tindran lloc a l’Eurosonic Noorderslad l’any que ve.

El Galliner. Eescena musical de Cardedeu

Descobreix l’escena musical de Cardedeu

En els últims dos anys una colla d’artistes de Cardedeu han anat construint una escena musical amb veu pròpia: Ariox, Noxtorn i Massaviu són alguns dels noms a tenir en compte

Jimi Hendrix

Hendrix: 50 anys d’un mite etern

D’entre l’allau de bibliografia de fets biogràfics sobre el considerat millor guitarrista de la història, el virtuós de Seattle Jimi Hendrix, nosaltres volem revisar, modestament, la mitificació d’una figura prolifera i efímera, en el dia que marca mig segle des de la seva mort.

BILL CALLAHAN - Gold record

El bo d’en Bill

L’últim treball d’en Bill Callahan, ‘Gold Record’ (Drag City 2020), situa el cantautor nord americà a l’ombra de les grans figures que el precedeixen, com en Jonny Cash o en Leonard Cohen, gràcies al revelador significat de les seves lletres y el minimalisme instrumental de les seves melodies.

K-pop. EXO

Cómo funciona la industria del K-pop

Desde años antes de que debuten hasta que lanzan sus primeros temas: te contamos el proceso de creación de los grupos prefabricados del K-pop y el lado más oscuro de su industria.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.