#Vivalamúsicaenvivo: l’Asociación de Promotores Musicales reflexiona sobre la importància dels directes

L’Asociación de Promotores Musicales ha llançat la campanya #Vivalamúsicaenvivo per fer valdre l’experiència dels concerts a través d’un spot amb banda sonora de Vetusta Morla.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Banner Suscripciones QN horizontal

PUBLICIDAD

«Algo que nos hace tan felices no puede desaparecer». Amb aquestes contundents paraules acaba l’spot que l’Asociación de Promotores Musicales (APM) ha presentat com a inici de la seva nova campanya #Vivalamúsicaenvivo. Una iniciativa que pretén fer-nos reflexionar sobre l’apagada musical dels últims mesos a causa del Coronavirus.

Així com altres sectors ja estan veient la llum als seus projectes, el sector musical va ser un dels primers a parar la seva activitat i està sent un dels últims a reactivar-se. Una aturada cultural que ha privat de l’experiència de la música en viu a públic, artistes i tot aquell personal darrere els escenaris. És per això que l’Asociación de Promotores Musicales ha emprès aquesta campanya per tal de recordar i conscienciar sobre la importància dels concerts com a un element clau de la cultura i, a més, com a un element imprescindible de la nostra salut emocional. Com expliquen des de la Junta Directiva d’APM, «si s’apaga la música en viu, seria una pèrdua incalculable tant per a l’economia com per a la societat espanyola».

La iniciativa ve acompanyada d’un spot i d’una web. L’spot, dirigit i produït per David Iñurrieta i Neo Labels, compta amb la cançó Valiente de Vetusta Morla com a banda sonora i gravada en directe en un dels seus concerts a Madrid el 2015. Un tema i un missatge més que idonis per reflectir la situació actual del sector musical.

Per altra banda, l’Asosiación de Promotores Musicales també presenta la pàgina web www.vivalamusicaenvivo.com. Un portal on informar-se de les últimes novetats del sector musical com noves dates i canvis en els concerts i festivals afectats pel Coronavirus i que formin part de l’Asociación. De fet, els seus 80 socis representen el 80% dels promotors privats del país i són els responsables de les principals gires nacionals i internacionals i els festivals que tenen llocs al nostre territori.

Juntament amb la pàgina web, també han creat diversos perfils a les principals xarxes socials per tal de seguir difonent el missatge de conscienciació. Ara us toca a vosaltres compartir-lo; perquè els sentiments de la música en viu són incomparables i irreemplaçables!

Imagen de portada © Víctor Parreño

Autora de este artículo

Sidecar

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

el setmanari musical #32, Charlie Cunningham - Singulars

El setmanari musical #32

Avui al setmanari musical: Singular, Festival de Jazz de Barcelona, Mutek, Samantha Hudson, Nicki Nicole, Adele i les millors novetats!

Lady Gaga i salut mental

It’s okay to cry (està bé plorar)

Què tenen en comú Lady Gaga, Kanye West, Taylor Swift, Residente o Kendrick Lamar? Tots són artistes mainstream, que arrosseguen milions de seguidors… Però a més d’això, han revelat en la seva música que pateixen o han patit problemes de salut mental.

Javiera Mena

El setmanari musical #31

Avui al setmanari musical: Mira.mov, IN-EDIT, Ciutat Flamenco, noves confirmacions del Cruïlla de Primavera, Amaia, Javiera Mena… i moltes novetats més! T’apropem l’actualitat músical per estar al dia!

El Primer Palau. Cristina Cordero Beltrán.

El Primer Palau: L’emoció del debut

Arrenca la 26a edició del cicle i concurs el Primer Palau, en què podreu sentir i acompanyar els joves genis de la música clàssica en el seu salt sobre l’escenari professional del Palau de la Música. Tot plegat, resulta una oportunitat magnífica per d’introduir-vos en el fantàstic món de la clàssica i presenciar alhora l’inici d’unes prestigioses trajectòries.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat