#Vivalamúsicaenvivo: l’Asociación de Promotores Musicales reflexiona sobre la importància dels directes

L’Asociación de Promotores Musicales ha llançat la campanya #Vivalamúsicaenvivo per fer valdre l’experiència dels concerts a través d’un spot amb banda sonora de Vetusta Morla.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Aiala - https://orcd.co/aiala_2021_an_earth_oddity

PUBLICIDAD

«Algo que nos hace tan felices no puede desaparecer». Amb aquestes contundents paraules acaba l’spot que l’Asociación de Promotores Musicales (APM) ha presentat com a inici de la seva nova campanya #Vivalamúsicaenvivo. Una iniciativa que pretén fer-nos reflexionar sobre l’apagada musical dels últims mesos a causa del Coronavirus.

Així com altres sectors ja estan veient la llum als seus projectes, el sector musical va ser un dels primers a parar la seva activitat i està sent un dels últims a reactivar-se. Una aturada cultural que ha privat de l’experiència de la música en viu a públic, artistes i tot aquell personal darrere els escenaris. És per això que l’Asociación de Promotores Musicales ha emprès aquesta campanya per tal de recordar i conscienciar sobre la importància dels concerts com a un element clau de la cultura i, a més, com a un element imprescindible de la nostra salut emocional. Com expliquen des de la Junta Directiva d’APM, «si s’apaga la música en viu, seria una pèrdua incalculable tant per a l’economia com per a la societat espanyola».

La iniciativa ve acompanyada d’un spot i d’una web. L’spot, dirigit i produït per David Iñurrieta i Neo Labels, compta amb la cançó Valiente de Vetusta Morla com a banda sonora i gravada en directe en un dels seus concerts a Madrid el 2015. Un tema i un missatge més que idonis per reflectir la situació actual del sector musical.

Per altra banda, l’Asosiación de Promotores Musicales també presenta la pàgina web www.vivalamusicaenvivo.com. Un portal on informar-se de les últimes novetats del sector musical com noves dates i canvis en els concerts i festivals afectats pel Coronavirus i que formin part de l’Asociación. De fet, els seus 80 socis representen el 80% dels promotors privats del país i són els responsables de les principals gires nacionals i internacionals i els festivals que tenen llocs al nostre territori.

Juntament amb la pàgina web, també han creat diversos perfils a les principals xarxes socials per tal de seguir difonent el missatge de conscienciació. Ara us toca a vosaltres compartir-lo; perquè els sentiments de la música en viu són incomparables i irreemplaçables!

Imagen de portada © Víctor Parreño

Autora de este artículo

El Genio Equivocado

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

El setmanari musical. Daniel Sabater © Pepe Martínez

El setmanari musical #13

Avui al setmanari musical: Aiala, Prince, La Bien Querida, Big Thief, Yaeji, Ramon Aragall, La Sra. Tomasa, Marialluïsa i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Música en vivo. Festivals X la Cultura Segura. © Vicens Tomas

La esperanza se asoma de cara al verano

Después del concierto de Love of Lesbian en el Palau Sant Jordi el pasado 27 de marzo, se ha abierto una pequeña esperanza para poder recuperar una cierta normalidad para la música en vivo este verano.

Gente que escucha lo mismo desde hace años

¿Hace cincuenta años que escuchas la misma música? ¿Para ti no hay nada mejor que los grupos de los años noventa? Que no te hablen de nuevos grupos, sabes perfectamente que hace mucho que no se hace buena música. Sentimos decírtelo, pero eres un hikikomori musical.

Setmanari musical - Sara Roy © Alícia Rey

El setmanari musical #12

Aquesta setmana en el nostre resum musical: Radiohead, Lorde, El petit de Cal Eril, Texas, Los Planetas i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat