Primavera Pro i Catalan Arts ofereixen quatre dies de concerts en streaming

Primavera Pro 2020 i Catalan Arts ens porten a casa una nova edició online i en obert, que comptarà amb les actuacions de nou artistes de tots els estils i que tindrà lloc del 21 al 24 de juliol. Una pantalla oberta al talent de l’escena catalana!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
LEM 2021

PUBLICIDAD

Durant el confinament ens vam aficionar als concerts en streaming i ara que ja els tenim molt per la mà, no podem faltar a la cita amb The Catalan Music Showcase  que englobarà tots els estils del panorama musical local. Del 21 al 24 de juliol, Primavera Pro celebrarà la seva edició live enstreaming i en obert amb les actuacions de nou artistes catalans en directe des de La [2] de la Sala Apolo. Uns concerts que han estat produïts amb la col·laboració de Catalan Arts Music, la marca d’internacionalització d’empreses culturals impulsada per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Amb aquesta iniciativa no només es pretén que els espectadors passem una bona estona des de casa, també es té l’objectiu de projectar internacionalment una escena local catalana que any rere any posiciona alguns dels seus artistes en el panorama mundial. Una porta oberta al món!

Totes les actuacions es podran veure en streaming des de la plataforma Primavera Pro i posteriorment quedaran guardades en l’àrea de professionals acreditats. I, a més a més, el dimarts 21 Radio Primavera Sound oferirà un programa especial en què els periodistes Ben Cardew i Marta Salicrú presentaran cadascuna de les propostes del cartell. Li donem un cop d’ull als artistes que el formen?

 

DIMARTS 21 DE JULIOL

 
 

Els Aurora (19 h) seran els encarregats de donar el tret de sortida a aquest festival. Un quintet de jazz i flamenco sorgit del Taller de Músics que us sorprendrà amb el seu talent i el seu homenatge a grans genis de la música i la lírica espanyola com Manuel de Falla. A les 19.50 h serà el torn dels Marialluïsa i el seu microcosmos melòdic i calmat amb una pinzellada de psicodèlia i que ens presentaran els temes del seu recent treball És per tu i per mi (Bankrobber, 2020).  Per acabar la jornada: força, ritme i reivindicació. La Tiguerita (20.30 h) està on fire i ens ho demostrarà amb la seva barreja de rap, dembow i reggaeton.

DIMECRES 22 DE JULIOL

 
 

El segon dia començarà amb Els mals costums (Hiddentrack Records, 2020): l’últim disc del duo Anna Andreu (18.30 h) i una autèntica dosis de pop folk que sona a primavera i principis d’estiu. Un concert ben refrescant. I per continuar, un gir d’estil important: MANS O (19.10 h) ens presentarà els temes del seu recent treball Dos orejas mixtape (Whisper Not, 2020): una invitació a l’escolta exploratòria banyada per hooks molt addictius.

DIJOUS 23 DE JULIOL

 

Joana Gomila és folk, tradició i un clar sinònim de l’illa de Mallorca. Una veu pura capaç de transportar-nos a altres racons. Ens deixem portar per ella? Doncs a les 19 h us espera un viatge pels indrets de l’illa balear a través dels temes del seu últim disc Paradís (Bubota Discos, 2020). I si parlem de deixar-nos portar, també toca deixar-nos portar pel flow dels Kids From Mars (19.40 h)! Aquest jove duo que ho està petant ens portarà un directe de diversió, autotune, trap i superpop perquè no puguem parar de cantar i ballar els títols del seu recent frifri (Seven Hundred Little Records, Luup Records, 2020)

DIVENDRES 24 DE JULIOL

 
 

S’acaba el festival i toca fer-ho com cal. El trio Penélope (18.15 h)us seduirà amb el seu còctel de bases electròniques i aires de jazz i guitarra flamenca. Una combinació que podreu escoltar a través del treball que presentaran: el seu recent autoeditat Polvos mágicos (2020). I per tancar aquests quatre dies de música en directe (des de casa), una mica de ball. Els Barbott (18.55 h) i les seves melodies extra ballables de Projections (La Cúpula Music, 2019) posaran punt final a aquesta edició online: sintetitzadors, ritmes que recorden als 80 i molta màgia pop.

Imagen de portada © Eulàlia Prat

Autora de este artículo

EGE, Carlos Gasca

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

el setmanari musical #32, Charlie Cunningham - Singulars

El setmanari musical #32

Avui al setmanari musical: Singular, Festival de Jazz de Barcelona, Mutek, Samantha Hudson, Nicki Nicole, Adele i les millors novetats!

Lady Gaga i salut mental

It’s okay to cry (està bé plorar)

Què tenen en comú Lady Gaga, Kanye West, Taylor Swift, Residente o Kendrick Lamar? Tots són artistes mainstream, que arrosseguen milions de seguidors… Però a més d’això, han revelat en la seva música que pateixen o han patit problemes de salut mental.

Javiera Mena

El setmanari musical #31

Avui al setmanari musical: Mira.mov, IN-EDIT, Ciutat Flamenco, noves confirmacions del Cruïlla de Primavera, Amaia, Javiera Mena… i moltes novetats més! T’apropem l’actualitat músical per estar al dia!

El Primer Palau. Cristina Cordero Beltrán.

El Primer Palau: L’emoció del debut

Arrenca la 26a edició del cicle i concurs el Primer Palau, en què podreu sentir i acompanyar els joves genis de la música clàssica en el seu salt sobre l’escenari professional del Palau de la Música. Tot plegat, resulta una oportunitat magnífica per d’introduir-vos en el fantàstic món de la clàssica i presenciar alhora l’inici d’unes prestigioses trajectòries.

Hóroscopo musical Libra. © Julia Puig Banchs

Tú horóscopo musical se alinea con Libra

¡Por fin llegan vuestras predicciones musicales! Un horóscopo que no solo augura cómo irán tus próximos 30 días; también te recomienda la mejor música para pasar el mes en función de tu signo zodiacal. Arrancamos con los protagonistas de este mes, los artistas Libra, y sus mejores temas según tu signo y lo que te espera.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat