Primavera Pro i Catalan Arts ofereixen quatre dies de concerts en streaming

Primavera Pro 2020 i Catalan Arts ens porten a casa una nova edició online i en obert, que comptarà amb les actuacions de nou artistes de tots els estils i que tindrà lloc del 21 al 24 de juliol. Una pantalla oberta al talent de l’escena catalana!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
HIDDEN Tracks

PUBLICIDAD

Durant el confinament ens vam aficionar als concerts en streaming i ara que ja els tenim molt per la mà, no podem faltar a la cita amb The Catalan Music Showcase  que englobarà tots els estils del panorama musical local. Del 21 al 24 de juliol, Primavera Pro celebrarà la seva edició live enstreaming i en obert amb les actuacions de nou artistes catalans en directe des de La [2] de la Sala Apolo. Uns concerts que han estat produïts amb la col·laboració de Catalan Arts Music, la marca d’internacionalització d’empreses culturals impulsada per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Amb aquesta iniciativa no només es pretén que els espectadors passem una bona estona des de casa, també es té l’objectiu de projectar internacionalment una escena local catalana que any rere any posiciona alguns dels seus artistes en el panorama mundial. Una porta oberta al món!

Totes les actuacions es podran veure en streaming des de la plataforma Primavera Pro i posteriorment quedaran guardades en l’àrea de professionals acreditats. I, a més a més, el dimarts 21 Radio Primavera Sound oferirà un programa especial en què els periodistes Ben Cardew i Marta Salicrú presentaran cadascuna de les propostes del cartell. Li donem un cop d’ull als artistes que el formen?

 

DIMARTS 21 DE JULIOL

 
 

Els Aurora (19 h) seran els encarregats de donar el tret de sortida a aquest festival. Un quintet de jazz i flamenco sorgit del Taller de Músics que us sorprendrà amb el seu talent i el seu homenatge a grans genis de la música i la lírica espanyola com Manuel de Falla. A les 19.50 h serà el torn dels Marialluïsa i el seu microcosmos melòdic i calmat amb una pinzellada de psicodèlia i que ens presentaran els temes del seu recent treball És per tu i per mi (Bankrobber, 2020).  Per acabar la jornada: força, ritme i reivindicació. La Tiguerita (20.30 h) està on fire i ens ho demostrarà amb la seva barreja de rap, dembow i reggaeton.

DIMECRES 22 DE JULIOL

 
 

El segon dia començarà amb Els mals costums (Hiddentrack Records, 2020): l’últim disc del duo Anna Andreu (18.30 h) i una autèntica dosis de pop folk que sona a primavera i principis d’estiu. Un concert ben refrescant. I per continuar, un gir d’estil important: MANS O (19.10 h) ens presentarà els temes del seu recent treball Dos orejas mixtape (Whisper Not, 2020): una invitació a l’escolta exploratòria banyada per hooks molt addictius.

DIJOUS 23 DE JULIOL

 

Joana Gomila és folk, tradició i un clar sinònim de l’illa de Mallorca. Una veu pura capaç de transportar-nos a altres racons. Ens deixem portar per ella? Doncs a les 19 h us espera un viatge pels indrets de l’illa balear a través dels temes del seu últim disc Paradís (Bubota Discos, 2020). I si parlem de deixar-nos portar, també toca deixar-nos portar pel flow dels Kids From Mars (19.40 h)! Aquest jove duo que ho està petant ens portarà un directe de diversió, autotune, trap i superpop perquè no puguem parar de cantar i ballar els títols del seu recent frifri (Seven Hundred Little Records, Luup Records, 2020)

DIVENDRES 24 DE JULIOL

 
 

S’acaba el festival i toca fer-ho com cal. El trio Penélope (18.15 h)us seduirà amb el seu còctel de bases electròniques i aires de jazz i guitarra flamenca. Una combinació que podreu escoltar a través del treball que presentaran: el seu recent autoeditat Polvos mágicos (2020). I per tancar aquests quatre dies de música en directe (des de casa), una mica de ball. Els Barbott (18.55 h) i les seves melodies extra ballables de Projections (La Cúpula Music, 2019) posaran punt final a aquesta edició online: sintetitzadors, ritmes que recorden als 80 i molta màgia pop.

Imagen de portada © Eulàlia Prat

Autora de este artículo

MASANAI

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Melenas, Music Moves Europe Talent

Melenas: del BAM als premis Music Moves Europe Talent

La banda de Pamplona Melenas, que actuarà aquest dissabte a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm dins el BAM, és un dels nominats als premis Music Moves Europe Talent Awards 2021 que tindran lloc a l’Eurosonic Noorderslad l’any que ve.

El Galliner. Eescena musical de Cardedeu

Descobreix l’escena musical de Cardedeu

En els últims dos anys una colla d’artistes de Cardedeu han anat construint una escena musical amb veu pròpia: Ariox, Noxtorn i Massaviu són alguns dels noms a tenir en compte

Jimi Hendrix

Hendrix: 50 anys d’un mite etern

D’entre l’allau de bibliografia de fets biogràfics sobre el considerat millor guitarrista de la història, el virtuós de Seattle Jimi Hendrix, nosaltres volem revisar, modestament, la mitificació d’una figura prolifera i efímera, en el dia que marca mig segle des de la seva mort.

BILL CALLAHAN - Gold record

El bo d’en Bill

L’últim treball d’en Bill Callahan, ‘Gold Record’ (Drag City 2020), situa el cantautor nord americà a l’ombra de les grans figures que el precedeixen, com en Jonny Cash o en Leonard Cohen, gràcies al revelador significat de les seves lletres y el minimalisme instrumental de les seves melodies.

K-pop. EXO

Cómo funciona la industria del K-pop

Desde años antes de que debuten hasta que lanzan sus primeros temas: te contamos el proceso de creación de los grupos prefabricados del K-pop y el lado más oscuro de su industria.

K-pop. BTS

K-pop: las 5 claves de su estrategia de marketing

Nominaciones a los Grammy, canciones en el top de la lista Billboard, videoclips que rompen el contador de YouTube… Si te preguntas cómo es posible que el K-pop esté arrasando en todo el mundo, aquí tienes la respuesta: su estrategia de marketing es simplemente impecable.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.