Videoclips de Gordi, Da Souza o Residente entre les últimes novetats

A falta d’unes bones vacances d’estiu, artistes com Javiera Mena, Da Souza, Residente, els Stay Homas o Gordi t’ajudaran a desconnectar amb els seus videoclips més recents
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Old Bastard Brewing Co.

PUBLICIDAD

La gran majoria de persones ens passem l’any desitjant que arribi l’estiu, l’època de les vacances, de la calor, dels amors d’estiu, del moreno, dels viatges. L’època d’estar tot el dia en remull, de descansar, i de fer tot allò que la resta de l’any costa més de fer, com desconnectar. Com fer una cervesa ben fresqueta amb els amics i gaudir de les últimes novetats musicals a la nostra llista de videoclips.

Aquí farem els deures d’estiu repassant geografia amb Albert Pla (per quan es pugui tornar a viatjar), i a falta d’amors d’estiu, riurem de com la quarantena i la, ja famosa, distància social, ens està deixant a tots tocats de l’ala com en el videoclip de Residente. Va, us el deixem el primer per començar la llista forts!

Preparats?

1 – Residente – Hoy

Post quarantena: més calents que una planxa

Així estem tots, i qui digui que no menteix.

2 – Mustafa – Come Back feat. James Blake

Tornem?

No, no i no. Noies, nois, aquest estiu no us deixeu entabanar per ningú. Ho sé, dir que no a un parell de cares i veus tan dolces com aquestes costa. Però, que no us enredin!

3 – Javiera Mena – Corazón Astral

Alliberament

Si el plaer hauria de ser un dret fonamental, es diu i punt.

4 – Gordi – Unready

¿Preparats o no?

Tu també vas tard amb això de la ‘operación bikini’ com el del principi del videoclip? Doncs, deixa’m que et digui una cosa: a la merda la Operación Bikini! Tots els ‘palmitos’ són ideals per lluir-los.

5 – Albert Pla – ¿Os acordáis?

Anada d’olla important

Albert Pla, no sabem què et prens però deu ser tan adictiu com el resultat d’aquest videoclip.

6 – TMATNB – Sleepless

Misteri resolt: es pot flipar sense fotre’s res.

Que Albert Pla, abans de fer ¿Os acordáis?, mirés uns quants cops aquest vídeo, explicaria moltes coses.

7 – Franc Moody – Flesh and Blood

Seguim amb les classes d’anatomia

No, si serà un estiu diferent però, com podeu veure, els deures d’estiu mai falten.

8 – Cosmen ft. La Estrella de David – ¿Dónde estàs, Carmen Sandiego?

A falta de Caribe… ¡Barcelona!

Sempre pots (re)descobrir la ciutat, i quin millor moment per fer-ho que ara que no hi ha tants turistes.

9 – Baasch ft. Museless – Ya viene el sol (Mecano cover)

Copia o original?

Mecano és molt Mecano però, no sé que dir-te, potser ens quedem amb aquesta versió. I tu?

10 – Stay Homas – In The End

No hay mal que por bien no venga

Si alguna cosa bona ha portat la pandèmia, són sens dubte els Stay Homas.

11 – Derby Motoreta’s Burrito Kachimba – El Valle

Mezclar la velocidad con el Tocino no siempre sale mal

Dona-li al play i comprova-ho. Novetat imprescindible de la llista de videoclips!

12 – Da Souza – Agents de l’ordre universal

Nunca te acostarás sin saber una cosa más

Pd: Sabies que això que es portava al coll fa tants anys, i que recupera el grup mallorquí al vídeo, es diu ‘lechuguilla’?

Imagen de portada © Jess Gleeson

Autores de este artículo

Albert Pla_Horizontal-300x600

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Los mejores discos de marzo - XIU XIU - OH NO

Los mejores discos de marzo

Tarta Relena, Galgo Lento, XIU XIU, Visionist, Las Karamba, The New Raemon, Lana del Rey, Sandra Monfort, Ziggy Alberts, Justin Bieber, Arab Strap, Kings of Leon y Maria Arnal amb Marcel Bagés.

Clara Rueda © Alvaro Arteche

Els 10 millors videoclips del mes per desconnectar

Ariox, MTINES, Lil Nas X, Clara Rueda amb KICKBOMBO, b1n0 amb El Petit de Cal Eril o l’última col·laboració de Lola Índigo. Material audiovisual de primera que resumim en aquesta llista de 10 videoclips per quan necessitis un incentiu per rebel·lar-te contra tot i tothom. Posa’t els casos i submergeix-te en ells!

Hits de los bits Playlist © Helena de Juan del Villar

Hits de los bits: La playlist

Japón y Estados Unidos son la cuna de los videojuegos, de ahí salen buena parte de los grandes títulos y probablemente los más populares. Puedes disfrutar de nuestra playlist de videojuegos y canciones para todo tipo de gustos.

Videoclips del mes - Manel, L'amant malalta

Los mejores videoclips del mes para desconectar

Manel, Núria Graham, Future Islands, Kelly Isaiah, Zahara o DORA. Material audiovisual de primera que resumimos en esta lista de 13 nuevos videoclips para huir del aburrimiento y pasar un buen rato. ¡Dale al play!

Los mejores discos de febrero - FERRAN PALAU – Parc

Los mejores discos de febrero

C. Tangana, Slowthai, Ferran Palau, Clara Peya, JOINA, The Weather Station, Tindersticks, Mogwai, Black Country , New Road, Foo Fighters, Julien Baker, Clap Your Hands Say Yeah, Shinova, Aiala, Califato ¾ y Los Hermanos Cubero.

Los mejores videos musicales de febrero. Tanxungueiras. © Rocío Cibes

Los mejores videoclips del mes para desconectar

Ferran Palau, Alizzz, Tkay Maidza, Tanxugueiras o Maika Makovski feat. Howe Gelb. Material audiovisual de primera que resumimos en esta lista de 11 videoclips para huir del aburrimiento y pasar un buen rato. Poneros los casos y sumergiros en ellos!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat