15 videoclips ideals per dir adéu a l’estiu

Delaporte, Ferran Palau, Aleesha, Black Eyed Peas, Renaldo & Clara, Carlos Sadness o Pharrell Williams a la llista de videoclips per fer més fàcil la tornada a “l’escola”.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Old Bastard Brewing Co.

PUBLICIDAD

Quan érem petits arribàvem al setembre amb un somriure d’orella a orella i els ulls il·luminats de la il·lusió que ens feia tornar a l’escola, comprar tot el material, folrar els llibres –això, no crec que els pares ho recordin amb tanta nostàlgia–, veure als amics, parlar de les vacances i veure què de nou ens portaria el curs. Era un moment trepidant però que amb el pas dels anys s’ha anat convertint en un moment que no pot fer més mandra. I és que la vida adulta és el que té i l’arribada del mes de setembre significa tornar a la rutina de corbates i oficines, reunions interminables i projectes (alguns d’ells molt motivadors, però d’altres no tant). Però, ei! No ens desanimem, que per això existeix la música! I amb els 15 videoclips que us portem us assegurem que la tornada a la rutina no serà tan dura…

Preparats per carregar piles i fer front al nou curs amb energia?

1 – Ferran Palau – Flora – Caic

Crema l’hivern

Ja és prou dur que s’acabi l’estiu com perquè ens portin l’hivern tan de pressa, però si no hi cap altre remei, a gaudir-ho amb aquest magnífic videoclip!

2 – Delaporte – Las Montañas

María Magdalena versió creepy

En el nom del pare, del fill i de l’esperit sant, Amén.

3 – Aleesha – Ganas

Qui no s’arrisca no pisca

I tu, ¿ets d’aquelles persones que van a per totes, o de les que es queden amb les ganes?

4 – Mourn – This Feeling Is Disgusting

La importància d’explotar

Ja sigui pintant amb ràbia sobre una tela, cridant ben fort, o posant-se aquesta cançó ben forta i saltar per l’habitació, si ho necessites fes-ho.

5 – Renaldo & Clara – L’amor fa calor

En bucle

Ets capaç d’escoltar la cançó d’aquest videoclip sense que se t’enganxi durant tot el dia?

PD: el que donen de sí els filtres d’Instagram. Oh oh, l’amor, oh oh, fa calor, oh oh!

6 – Cosmen – La canción perfecta

El poder d’una cançó…

… a la muntanya russa de l’amor

7 – Chai / Hinds – United Girls Rock’n’roll Bands

Rock’n’Roll & Girl Power

Si fos un club de veritat nosaltres ja en seriem sòcies!

8 – Instituto Mexicano del Sonido – Dios

Chicharrón o Quesadillas

Tu que li demanaries a Déu?

PD: No us perdeu els moviments de tai-chi que vesteixen de misticitat el videoclip.

9 – Damien – Dive ft. María Escarmiento

Per quan tornin a obrir les discoteques

Reggaetón cutre + ex triunfitos = èxit garantit (¡no negareu que té el seu què!)

10 – Junco y Mimbre – Paret de metall

Maleïda nostàlgia

A tu a on et porta aquesta cançó?

11 – Pharrell Williams – Entrepreneur

Més que un hashtag

Ja és hora d’alçar la veu i dir prou. #Blacklivesmatter

12 – Carlos Sadness – Me desamaste

Ningú va dir que fos fácil…

Tu en quin mood estàs, ¿amas o desamas?

13 – Pekeño 77 – Rangos II ft. Cazzu, Neo Pistea, C.R.O, Bhavi, Homer, Ruben Rada

Si busques inspiració per aquest carnestoltes…

… no et perdis els capgrossos amb més flow de la història

14 – Sufjan Stevens – Sugar

Els efectes secundaris del sucre

Això sí, en format dansa i amb una delicadesa insuperable.

14 – Black Eyed Peas, Nicky Jam, Tyga – VIDA LOCA

No un sinó dos reptes

Repte nº 1: No mirar a l’home de gris (de seguida sabràs a qui ens referim)

Repte nº 2: Aprendre’s el ball. Això ha de passar a la posteritat com el No rompas más de Coyote Dax y o el Saturday Night de Wighfield

PD: Si totes les tornades a la ofi fossin així… s’acabaria el drama!

Autores de este artículo

Vienna

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Videoclips - Mª José Llergo

10 videoclips para sobrevivir sin bares

¿Qué somos sin los bares? Nadie, no somos nadie, evidentemente. Ahora que no podemos disfrutar de esos pequeños remansos de paz y a la vez trincheras de guerra, consolémonos pensando que al menos tenemos música. Recogemos para ti algunos de los mejores 10 videoclips de aquí y de allí publicados en las últimas semanas. A reveure!

Los mejores discos de septiembre. MARIA JAUME – Fins maig no revisc

Los mejores discos de septiembre

Fleet Foxes, Gus Dapperton, Alicia Keys, Sufjan Stevens, The Flaming Lips, Everything Everything, Fenne Lily, Maria Jaume, Nakany Kanté, Reik, Yellow Days, Doves, Nueva Vulcano,Carlsed, Deftones, Marilyn Manson y Ava Max.

Playlist K-pop. EXO

La playlist definitiva para ser expertos del K-pop

Os traemos una lista de setenta canciones que repasan este género musical desde sus principios a la actualidad. ¡Dadle al play y disfrutad de lo que ha estado sonando entre fronteras coreanas desde hace tres décadas!

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.