Melenas: del BAM als premis Music Moves Europe Talent

La banda de Pamplona Melenas, que actuarà aquest dissabte a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm dins el BAM, és un dels nominats als premis Music Moves Europe Talent Awards 2021 que tindran lloc a l’Eurosonic Noorderslad l’any que ve.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
HIDDEN Tracks

PUBLICIDAD

Al BAM sempre venen artistes de qualitat amb un gran futur per davant i aquest any un dels exemples que ho demostren més clarament és la banda pamplonica Melenas. A poques hores que pugin a l’escenari de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm del festival BAM dins del cicle de músiques de la Mercè aquest dissabte, han estat nominades als premis Music Moves Europe Talent 2021 que s’han anunciat al Reeperbahn Festival d’Alemanya.

El seu so garage-pop atemporal, les seves cançons amb guitarres i veus plenes de reverb i el seu estil propi i fresc ens representaran en aquest guardó de la Unió Europea que any rere any premia i reconeix el talent emergent de la música popular i contemporània. Propostes que representen el so del present i que seran tendència en el futur.

Hi ha una raó darrere el fet que les entrades pel BAM volessin en tan sols unes hores! I és que en els últims anys Melenas s’ha convertit en una de les bandes que més ha fet parlar i en aquest 2020 han publicat el seu segon àlbum d’estudi, Días Raros.

Si voleu donar-les el vostre suport, ho teniu molt fàcil. Els melòmans europeus podreu escollir el guanyador del Premi del Públic 2021 a través, exclusivament, de la web oficial de Music Moves Europe Talent Awards. Ho podreu fer fins al 7 de gener i, en cas que Melenas surtin guanyadores, rebran un premi adicional de 5.000 euros. A més del suport promocional i l’actuació que oferiran a l’Eurosonic Noorderslad que tindrà lloc Groningen, Holanda, el 15 de gener. El jurat també premiarà amb taló de 10.000 euros el seu guanyador.

Us recordeu de les edicions passades? Tribade van participar en l’edició de 2020, Rosalia, que va guanyar el Premi del ‘Públic en la categoria R&B / Urban el 2019 i Hinds van guanyar el 2017 el premi European Border Breakers Awards, els premis que precedeixen als actuals.

Desitgem molta sort a Melenas i, mentrestant, les gaudirem al màxim aquest dissabte. I vosaltres, vau aconseguir entrades?

Autores de este artículo

Vienna

PUBLICIDAD

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

NUEVA VULCANO 'Ensayo' © Alberto Polo

Assaig sobre l’assaig

El Banda Sonora és un dels molts locals d’assaig que hi ha a l’àrea metropolitana. Com estan vivint l’època Covid aquests espais tan bàsics per la bona salut de l’ecosistema musical?

52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. ANDREA MOTIS. © Jean-Marc Viattel

52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona: Aquest any toca

Por fin se disiparon las dudas y el 52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona comenzará esta excepcional andadura el próximo 24 de octubre. Tito Ramoneda junto a Joan Anton Cararach, presentaron, vía “streaming”, una programación condicionada por la pandemia, pero de un nivel notable. El sprint final ha valido la pena.

Nick Cave. Letras, Obra lírica completa 1978-2019. Libros del Kultrum

Nick Cave. Letras: Entrañas destripadas

Contra virus, torbellinos y marejadas, la nave Libros del Kultrum sigue su travesía en pos de ofrecer fuertes dosis de calidad, escrita, al lector más exigente e inquieto.

Suscríbete a Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos contenidos de autor y sorteos exclusivos de entradas. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.