Melenas: del BAM als premis Music Moves Europe Talent

La banda de Pamplona Melenas, que actuarà aquest dissabte a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm dins el BAM, és un dels nominats als premis Music Moves Europe Talent Awards 2021 que tindran lloc a l’Eurosonic Noorderslad l’any que ve.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Banner Suscripciones QN horizontal

PUBLICIDAD

Al BAM sempre venen artistes de qualitat amb un gran futur per davant i aquest any un dels exemples que ho demostren més clarament és la banda pamplonica Melenas. A poques hores que pugin a l’escenari de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm del festival BAM dins del cicle de músiques de la Mercè aquest dissabte, han estat nominades als premis Music Moves Europe Talent 2021 que s’han anunciat al Reeperbahn Festival d’Alemanya.

El seu so garage-pop atemporal, les seves cançons amb guitarres i veus plenes de reverb i el seu estil propi i fresc ens representaran en aquest guardó de la Unió Europea que any rere any premia i reconeix el talent emergent de la música popular i contemporània. Propostes que representen el so del present i que seran tendència en el futur.

Hi ha una raó darrere el fet que les entrades pel BAM volessin en tan sols unes hores! I és que en els últims anys Melenas s’ha convertit en una de les bandes que més ha fet parlar i en aquest 2020 han publicat el seu segon àlbum d’estudi, Días Raros.

Si voleu donar-les el vostre suport, ho teniu molt fàcil. Els melòmans europeus podreu escollir el guanyador del Premi del Públic 2021 a través, exclusivament, de la web oficial de Music Moves Europe Talent Awards. Ho podreu fer fins al 7 de gener i, en cas que Melenas surtin guanyadores, rebran un premi adicional de 5.000 euros. A més del suport promocional i l’actuació que oferiran a l’Eurosonic Noorderslad que tindrà lloc Groningen, Holanda, el 15 de gener. El jurat també premiarà amb taló de 10.000 euros el seu guanyador.

Us recordeu de les edicions passades? Tribade van participar en l’edició de 2020, Rosalia, que va guanyar el Premi del ‘Públic en la categoria R&B / Urban el 2019 i Hinds van guanyar el 2017 el premi European Border Breakers Awards, els premis que precedeixen als actuals.

Desitgem molta sort a Melenas i, mentrestant, les gaudirem al màxim aquest dissabte. I vosaltres, vau aconseguir entrades?

Autores de este artículo

Júlia - Hidden Track

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Olivia Rodrigo. © ERICA HERNÁNDEZ

Parla’m de les teves cançons per Tik Tok

Olivia Rodrigo i Feral són dues artistes que han començat a utilitzar Tik Tok per explicar històries al voltant de les seves pròpies composicions i han aconseguit així viralitzar-les

El setmanari musical #6. Daft Punk

El setmanari musical #6

Aquesta setmana en el nostre resum musical: l’adéu de Daft Punk, Dom La Nena i Julieta Venegas, el nou single de Jodie Cash, el terrassenc Galgo Lento i les benvingudes Alanaire, entre d’altres Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Horóscopo musical - PISCIS. © Julia Puig Banchs

Tu horóscopo musical se alinea con Piscis

¡Por fin llegan vuestras predicciones musicales! Un horóscopo que no solo augura cómo irán tus próximos 30 días; también te recomienda la mejor música para pasar el mes en función de tu signo zodiacal. Arrancamos con los protagonistas de este mes, los artistas Piscis, y sus mejores temas según tu signo y lo que te espera.

Música relajante. © Ksenia Makagonova

Mi música relajante, mis mantras

Buscad una música relajante y encontrad un lugar tranquilo donde poneros cómodos porque Anabel Vélez se nos pone zen y nos habla de meditación y de mantras. Respirad profundamente con nosotros y cantad: Ooooooooooom.

Setmanari musical #5. Guitar Bcn 21

El setmanari musical #5

Aquesta setmana en el nostre resum musical: el tema conjunt de Rosalía i Bad Bunny, el retorn de Fémina, el nou Guitar BCN i l’acústic d’Itaca Band, entre d’altres. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat