‘Putu any’, el nou single de Guineu, que defineix i acomiada aquest 2020

Guineu, la banda d’indie pop en català liderada per Aida G, estrena ‘Putu any’ abans del llançament del seu primer disc.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Aiala - https://orcd.co/aiala_2021_an_earth_oddity

PUBLICIDAD

Els emergents Guineu, procedents de Terrassa i amb l’Aida Giménez com a vocalista principal i compositora, estrenen Putu any, una peça que tracta termes que us seran més familiars que mai.

Mentre la banda espera el naixement del seu primer àlbum el 2021, llança un altre senzill de tendència pop però sense perdre les seves arrels punk rock. Fa poc vam gaudir d’Entre birres, aquell debut amb què argumentaven que tot i que hi pugui haver moments difícils, sempre arriba l’instant de veure la gent que estimes i, així, animar-te. I és que tal com assegurava Aida, “quan estem junts tot és més fàcil”, i ara ho han tornat a fer. Aquesta família de guineus, tal com es descriuen ells mateixos, composta per veu, bateria, guitarra, baixos i teclat, faran gaudir els amants de l’indie pop d’un himne que anirà passant de l’amor a l’odi a la situació actual, acompanyat d’un videoclip amb imatges que ens seran, també, ben familiars.

Sempre amb aquesta actitud reivindicativa i autocrítica, Guineu crea la cançó per recordar allò que no hem pogut fer últimament. Aquells aspectes que ens han faltat durant aquests últims mesos. Tal com diu el tema, “Aquest putu putu putu putu any no té pogut ni veure”: una forma senzilla de resumir-ho tot. I és que els seus músics no deuen ser els únics que tenen aquest sentiment, en la situació d’inestabilitat i incertesa que romà la societat, així que empatitzaran amb tothom en només pocs minuts.

Seguint la línia del grup revelador, el hit pot ser un èxit tenint en compte que les seves últimes creacions li han fet guanyar el concurs #SonidosMans2020 organitzat per Estudios Mans de Galícia, ha sigut seleccionat al #BalaPerduda2020 de Sala Apolo, va tocar en un dels llocs més emblemàtics de l’indie estatal El Nàutico de San Vicente do Mar i Una altra vida es va convertir en la cançó de la setmana d’Icat FM. Així que apunten maneres! Apostant per un acomiadament a les circumstàncies actuals, Putu any es convertirà en un altre dels himnes de la banda catalana.

Mentre esperem el nou àlbum que llençarà Guineu el 2021, des de casa anem gaudint d’aquest regal que ens fa perquè segur que ho petarà!

Autora de este artículo

Vienna - 'Tot allò que una vesprada morí en les bicicletes'

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Setmanari musical #16. Billie Eilish. © Craig McDean

El setmanari musical #16

Avui al setmanari musical: Billie Eilish, Coque Malla, Dan Hammond i Gabriela Richardson, Marco Fonktana, Steven Munar, Droeloe, Joan Colomo, el Grec i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

TWIN

El setmanari musical #15

Avui al setmanari musical: Sufjan Stevens, Queralt Lahoz, Hologramma, Twin, Arlo Parks, Rice&Groove i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

C.Tangana Tiny Desk (Home) Concert

El merecido ruido del Tiny Desk Concert de C. Tangana

El vídeo de C. Tangana para ‘Tiny Desk Concert’ de la radio pública estadounidense (NPR) no es cualquier cosa. Es algo bien serio. Pero que rebosa alegría. Es espontáneo y calculado. Es un guiño detrás de otro y cada uno en su sitio. Es no estar loco y saber lo que se quiere, es vivir la vida durante un cuarto de hora, como cantaban Ketama, igual que si fuera un sueño.

Horóscopo musical Tauro. © Júlia Puig Banchs

Tu horóscopo musical se alinea con Tauro

¡Por fin llegan vuestras predicciones musicales! Un horóscopo que no solo augura cómo irán tus próximos 30 días; también te recomienda la mejor música para pasar el mes en función de tu signo zodiacal. Arrancamos con los protagonistas de este mes, los artistas Tauro, y sus mejores temas según tu signo y lo que te espera.

Anna Andreu © Sílvia Poch Destacat

El setmanari musical #14

Al setmanari musical d’avui parlem de: Anna Andreu, Angel Olsen, Doble, Niña Pastori, Javiera Rosselot, La Trinca, Ginestà, Pale Moon i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat