Reviu els millors concerts del Sónar+D

Et recomanem els millors concerts per a veure en streaming de l’última edició que excepcionalment es va realitzar després de l’estiu al CCCB
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Aiala - https://orcd.co/aiala_2021_an_earth_oddity

PUBLICIDAD

Tornar al punt de partida sense haver-ho desitjat pot ser traumàtic. No ho ha estat per al Sónar. El passat 18 i 19 de setembre el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) va acollir a reconeguts artistes, científics, hackers o dissenyadors locals i internacionals, ja que s’ha realitzat al CCCB l’atípica edició 2020 del Sónar+D (recordem que és l’espai de trobada per a professionals del festival). D’aquesta manera, les més de 140 activitats que es van realitzar de forma híbrida, tan presencial, com via streaming, van donar forma al congrés.

És ara quan podem reviure o tastar per primera vegada els seus debats, conferències, workshops i xerrades (destaquen les de Richie Hawtin amb els artistes-tecnològics Holly Herndon i Mat Dryhurst sobre el futur de la cultura de club). A més de poder gaudir també dels concerts exclusius d’artistes de la talla d’Arca, El Niño de Elche o Ms Nina.

Arca

 

Arca és un dels talents musicals més transformadors del món. Ha desenvolupat una obra sense precedents inspirada en la música de club, el soroll experimental i la tradició de les balades de la seva Veneçuela natal, anant més enllà de la música per a abastar la interpretació, l’art visual i la tecnologia. Com a col·laboradora de Björk, Kanye West i FKA twigs, Arca ha ampliat els límits sonors de la música contemporània i ha establert el so de la seva època. Com a dona trans, llatina i no binària, ha redefinit el paper de diva per a una nova generació. A Sónar+D CCCB va presentar un dels seus sets de dj agnòstics de gènere.

El Niño de Elche

 

Un artista incontestable, per al qual la música és un punt de partida per a explorar qüestions més àmplies de la cultura contemporània, Niño de Elche és potser una de les veus més importants de l’art espanyol contemporani. En el marc de Sónar+D CCCB, l’artista ha presentat en exclusiva un avançament del seu nou disc, basat en el desconegut art sonor del finat cineasta d’avantguarda José Val d’Omar, amb el vídeo-performance Segona diferència: Oracions del segle XXI. Gravada al Matadero de Madrid, la innovadora actuació en vídeo serveix d’aperitiu per al seu pròxim àlbum La distancia entre el barro y la electrónica. Siete diferencias Valdelomarianas.

Carles Viarnès

 

Aquesta col·laboració entre l’artista digital Alba G. Corral i el compositor Carles Viarnès estava originalment programada a Sónar 2020. Gravada exclusivament per a Sónar+D CCCB per betevé, aquest show audiovisual en viu combina les tècniques innovadores de pintura digital de Corral amb les composicions minimalistes de Viarnés.

Ms Nina

 

Sense reserves i sense complexos, Ms Nina és una de les creadores i ambaixadores del moviment neoperreo, en el qual la mirada masculina del reguetón s’inverteix triomfalment. Especialment per a Sónar+D CCCB, Nina ha gravat el vídeo exclusiu El mundo de Nina que ofereix un retrat íntim de l’artista durant el confinament.

Morad

 

Procedente de L´Hospitalet, Morad se convirtió en la estrella más rompedora del trap de 2019 gracias a sus crudos retratos de la vida al margen de la sociedad. Sónar+D CCCB presenta un show exclusivo, grabado especialmente para el evento por betevé.

Autores de este artículo

Halley Records

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

El setmanari musical. Daniel Sabater © Pepe Martínez

El setmanari musical #13

Avui al setmanari musical: Aiala, Prince, La Bien Querida, Big Thief, Yaeji, Ramon Aragall, La Sra. Tomasa, Marialluïsa i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Música en vivo. Festivals X la Cultura Segura. © Vicens Tomas

La esperanza se asoma de cara al verano

Después del concierto de Love of Lesbian en el Palau Sant Jordi el pasado 27 de marzo, se ha abierto una pequeña esperanza para poder recuperar una cierta normalidad para la música en vivo este verano.

Gente que escucha lo mismo desde hace años

¿Hace cincuenta años que escuchas la misma música? ¿Para ti no hay nada mejor que los grupos de los años noventa? Que no te hablen de nuevos grupos, sabes perfectamente que hace mucho que no se hace buena música. Sentimos decírtelo, pero eres un hikikomori musical.

Setmanari musical - Sara Roy © Alícia Rey

El setmanari musical #12

Aquesta setmana en el nostre resum musical: Radiohead, Lorde, El petit de Cal Eril, Texas, Los Planetas i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat