‘Bogotá Suena Vol. 4’ per a tot el món

L’Institut Distrial de les Arts inicia el projecte musical digital ‘Bogotá Suena Vol. 4’ per a donar visibilitat a 24 grans artistes de la capital colombiana.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

PUBLICIDAD

Bogotà té un so únic, sona a alegria i a nostàlgia, sona a rock i salsa, sona a local i internacional. El talent Bogotà no es pot perdre, no ha d’arraconar-se en una petita capital. El seu talent ha d’expandir-se. En aquest sentit, neix Bogotá Suena Vol. 4, un projecte musical totalment digital, llançat fa unes setmanes al Bogotá Music Market 2020.

Aquest projecte és una iniciativa de l’Institut Distrial de les Arts (Idartes), concretament de la Gerència de Música, liderada per Salomé Olarte, i té com a objectiu ampliar els públics al talent local gràcies a la feina de visibilització, circulació i promoció.

El coordinador del projecte, Michael Navarro, explicava que «aquesta quarta edició, completament virtual, té com a primer objectiu visibilitzar el que estan fent els artistes de Bogotà cap a territoris locals, nacionals i internacionals, aquests últims enfocats en tres països que són Mèxic, Brasil i Espanya». D’aquesta manera, la recopilació de Bogotá Suena Vol. 4 és un exemple d’adaptació a la nova normalitat i sosteniment de l’escena local enmig d’una pandèmia mundial.

Bogotà Suena Vol. 4 agrupa les cançons de 24 artistes provinents de la ciutat com Pedrina, Folkloreta, Buitres o Mucho Indio. A més, aquest recull de veritables hits de diferents gèneres musicals també tracta temes que han conscienciat als artistes durant aquests últims anys com el medi ambient i el canvi climàtic.

Dóna-li una ullada a la playlist que val la pena!

Imagen de portada © Miguel Ángel Pérez
Bogotá Suena Vol.4

Autora de este artículo

Barcelona Guitar Trio & Dance

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

el setmanari musical #32, Charlie Cunningham - Singulars

El setmanari musical #32

Avui al setmanari musical: Singular, Festival de Jazz de Barcelona, Mutek, Samantha Hudson, Nicki Nicole, Adele i les millors novetats!

Lady Gaga i salut mental

It’s okay to cry (està bé plorar)

Què tenen en comú Lady Gaga, Kanye West, Taylor Swift, Residente o Kendrick Lamar? Tots són artistes mainstream, que arrosseguen milions de seguidors… Però a més d’això, han revelat en la seva música que pateixen o han patit problemes de salut mental.

Javiera Mena

El setmanari musical #31

Avui al setmanari musical: Mira.mov, IN-EDIT, Ciutat Flamenco, noves confirmacions del Cruïlla de Primavera, Amaia, Javiera Mena… i moltes novetats més! T’apropem l’actualitat músical per estar al dia!

El Primer Palau. Cristina Cordero Beltrán.

El Primer Palau: L’emoció del debut

Arrenca la 26a edició del cicle i concurs el Primer Palau, en què podreu sentir i acompanyar els joves genis de la música clàssica en el seu salt sobre l’escenari professional del Palau de la Música. Tot plegat, resulta una oportunitat magnífica per d’introduir-vos en el fantàstic món de la clàssica i presenciar alhora l’inici d’unes prestigioses trajectòries.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat