Tornem a CASA SEAT amb Mishima

Qualsevol Nit coorganitza a CASA SEAT el segon #ListeningRoom amb Mishima. L’esdeveniment estava previst pel divendres 6 de novembre i finalment tindrà lloc aquest proper dijous 10 de desembre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Banner Suscripciones QN horizontal

PUBLICIDAD

Amb motiu del desè aniversari, Mishima, han reeditat el seu mític disc Ordre i aventura (The Rest Is Silence, 2010). I després de l’èxit del primer #ListeningRoom amb Ferran Palau, no ens hem pogut estar de convidar-los a CASA SEAT (Diagonal amb Passeig de Gràcia) per celebrar plegats aquesta data assenyalada. Com ja sabeu, l’esdeveniment consisteix en l’escolta del vinil amb la presència de la banda i d’un reconegut periodista que ens descobrirà tot els detalls i les curiositats que s’amaguen al darrere d’Ordre i aventura i de Mishima.

Aquest #ListeningRoom estava previst pel 6 de novembre, el mateix dia que va sortir a la venda el disc. Les darreres mesures del govern per a frenar la COVID ho van haver de posposar i la nova data serà aquest dijous 10 de desembre a les 18:30. Per aquestes mateixes mesures de seguretat, els aforaments són molt reduïts; per la qual cosa CASA SEAT va activar un sorteig per aconseguir les invitacions, fent nosaltres el mateix pels nostres subscriptors, que podran viure aquesta experiència única en primera persona.

Ordre i aventura és un disc amb què, en poc menys de mitja hora passem d’intentar recuperar la fe en les coses, de la mà d’un sol que ens escup raigs al front a Tot torna a començar, a seguir el camí d’argent sobre el mar fosc, que ens marca la lluna, guia espiritual d’Ordre i aventura. I encara ens queda temps per enyorar una Barcelona molt concreta a Com abans, celebrar la sensualitat de manera irreverent i desacomplexada amb L’olor de la nit, o intentar resoldre el dilema del cos i de l’ànima amb la inspiració de Guspira, estel o carícia.

Sens dubte un disc, que ja va tenir una gran acollida per part del públic en el seu moment i que ara podrem tornar a gaudir al costat de David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós, Alfons Serra  i del reconegut periodista i crític musical Jordi Bianciotto, amb més de trenta anys d’experiència i amb un gran nombre de publicacions sobre el pop-rock al darrere, que ens ajudarà a entendre tot allò que amaguen les cançons de Mishima a Ordre i aventura.

Autores de este artículo

La Cúpula Music - Streams

PUBLICIDAD

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

El setmanari musical per posar-se al dia

Aquesta setmana en el nostre resum musical: el millor del panorama internacional amb Foo Fighters i Travis Scott, el ‘bailoteo’ bossa nova de C. Tangana i Toquinho, i les estrenes de proximitat amb Lu Rois i Júlia. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar a l’última!

Vinilo. © Mike Márquez

¡Oh vinilo, vinilo, adorado vinilo!

Nos sumergimos en los avatares que cualquier amante del vinilo vive y sufre en carne propia intentando conseguir que sus discos lleguen a casa sanos y salvos. Porque sí, amamos el vinilo y lo que significa: una experiencia sonora única, un ritual musical, una casi adoración.

Prince, Sign O' The Times

Reedición de lujo para Sign O’ The Times de Prince

Prince tocando techo, corría 1987. No todas las reediciones son la hostia. Esta, sí. ‘Sign O’ The Times Remastered Superdeluxe Edition’ muestra a Prince cuando aún dictaba (casi toda) la lección pop, antes de empezar a seguir las del entorno.

Joan Baez. Il·lustració © Caguana

80 anys amb Joan Baez, la gran dama del folk

Amb motiu del 80 aniversari de la cantant novaiorquesa, hem volgut repassar com van ser les primeres passes de Joan Baez en el món de la música i en el del compromís i activisme social.

Mejores discos de 2020

Los mejores discos de 2020

Presentamos la lista con los 40 mejores discos de 2020 según el equipo de Qualsevol Nit. Una selección encabezada por ‘songs / instrumentals’ de Adrianne Lenker, ‘Rough and Rowdy Ways’ de Bob Dylan y ‘Els mals costums’ de Anna Andreu.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat