Tornem a CASA SEAT amb Mishima

Qualsevol Nit coorganitza a CASA SEAT el segon #ListeningRoom amb Mishima. L’esdeveniment estava previst pel divendres 6 de novembre i finalment tindrà lloc aquest proper dijous 10 de desembre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
LEM 2021

PUBLICIDAD

Amb motiu del desè aniversari, Mishima, han reeditat el seu mític disc Ordre i aventura (The Rest Is Silence, 2010). I després de l’èxit del primer #ListeningRoom amb Ferran Palau, no ens hem pogut estar de convidar-los a CASA SEAT (Diagonal amb Passeig de Gràcia) per celebrar plegats aquesta data assenyalada. Com ja sabeu, l’esdeveniment consisteix en l’escolta del vinil amb la presència de la banda i d’un reconegut periodista que ens descobrirà tot els detalls i les curiositats que s’amaguen al darrere d’Ordre i aventura i de Mishima.

Aquest #ListeningRoom estava previst pel 6 de novembre, el mateix dia que va sortir a la venda el disc. Les darreres mesures del govern per a frenar la COVID ho van haver de posposar i la nova data serà aquest dijous 10 de desembre a les 18:30. Per aquestes mateixes mesures de seguretat, els aforaments són molt reduïts; per la qual cosa CASA SEAT va activar un sorteig per aconseguir les invitacions, fent nosaltres el mateix pels nostres subscriptors, que podran viure aquesta experiència única en primera persona.

Ordre i aventura és un disc amb què, en poc menys de mitja hora passem d’intentar recuperar la fe en les coses, de la mà d’un sol que ens escup raigs al front a Tot torna a començar, a seguir el camí d’argent sobre el mar fosc, que ens marca la lluna, guia espiritual d’Ordre i aventura. I encara ens queda temps per enyorar una Barcelona molt concreta a Com abans, celebrar la sensualitat de manera irreverent i desacomplexada amb L’olor de la nit, o intentar resoldre el dilema del cos i de l’ànima amb la inspiració de Guspira, estel o carícia.

Sens dubte un disc, que ja va tenir una gran acollida per part del públic en el seu moment i que ara podrem tornar a gaudir al costat de David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós, Alfons Serra  i del reconegut periodista i crític musical Jordi Bianciotto, amb més de trenta anys d’experiència i amb un gran nombre de publicacions sobre el pop-rock al darrere, que ens ajudarà a entendre tot allò que amaguen les cançons de Mishima a Ordre i aventura.

Autores de este artículo

Charco_Onda Playlist

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Yoko Ono no tuvo la culpa, por Anabel Vélez

La culpa de todo no la tiene Yoko Ono

Harta de tanta crítica absurda contra las mujeres por el simple hecho de ser mujeres o por haberse casado con músicos conocidos, esta semana Anabel Vélez le dedica una oda a Yoko Ono. Alabada sea.

El setmanari musical. Olivia Rodrigo MTV Awards

El setmanari musical #28

En el setmanari musical de hoy: LEM Festival 2021, MTV y Olivia Rodrigo, 53 Festival Int. de Jazz de Barcelona, Comando Suzie, Albert Pla, BAM y mucho más.

IN-SOMNI. CRIM. Foto © Eric Altimis

In-Somni 2021: Fugint de la senzillesa

El 18 i el 19 de setembre el festival In-Somni celebrarà la seva 18a edició al parc de la Coope, a Sarrià de Ter. Parlem amb Jaume Massaguer, director del festival, per descobrir com encaren aquesta edició pandèmica i els concerts que no ens podrem perdre.

El setmanari musical #27

El setmanari musical #27

Hoy en el setmanari musical: Rigoberta Bandini, la huelga del ocio nocturno, los Sparks, el retorno de ABBA, Drake, El Petit de Cal Eril, Leiva… Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

El setmanari musical #26. Charlie Watts

El setmanari musical #26

Hoy en el setmanari musical: Charlie Watts, Posidònia Fest, Lorde, Bonitx, Les Nits d’Acústica, Sons del Món, Aiala, SZA i Xavi Mercadé. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Horóscopo musical Virgo

Tu horóscopo musical se alinea con Virgo

¡Por fin llegan vuestras predicciones musicales! Un horóscopo que no solo augura cómo irán tus próximos 30 días; también te recomienda la mejor música para pasar el mes en función de tu signo zodiacal. Arrancamos con los protagonistas de este mes, los artistas Virgo, y sus mejores temas según tu signo y lo que te espera.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat