‘MúsicaKm0.cat’ per un Nadal amb música de proximitat

El sector discogràfic català llança la campanya ‘MúsicaKm0.cat’ per promoure unes festes nadalenques acompanyades de cançons produïdes des de casa nostra.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Banner Suscripciones QN horizontal

PUBLICIDAD

Aquest Nadal més que mai, apostem per la música de proximitat. Neix la campanya MúsicaKm0.cat, un acord que promou les produccions catalanes durant tot el mes de desembre. Aquestes festes necessitem compositors, artistes, tècnics de so, segells discogràfics, botigues de discos i consumidors per a fer créixer la música de proximitat. Tothom és imprescindible.

Aquesta iniciativa té lloc gràcies a la unió de l’Associació Catalana de Ràdio (ACR) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Mai abans totes les emissores musicals privades de Catalunya s’havien aplegat per un mateix propòsit en una acció promocional. A més, cal destacar que l’ACR agrupa audiències acumulades d’aproximadament 2.300.000 oients i, per tant, això suposa una penetració de pràcticament el 95% dels oients de la ràdio musical al territori català.

Sota el lema Regala. Sent. Comparteix, la campanya ‘MúsicaKm0.cat’ ens ofereix un total de 16 llistes de reproducció de Spotify on trobem des de vertaders hits actuals, passant per diversos els estils de música com el pop, el rock o l’urbà i, fins i tot, cançons per als més petits.

Aquestes són les nostres llistes preferides, dóna’ls-hi un cop d’ull!

Èxits KM.0 

Tots els números 1 de tots els temps en una sola llista.

Música afroamericana 

Tot el ritme del Black, Jazz, Soul, R’n’B i molt més, aquí!

Alternativa catalana

El Pop, l’Indie, el Folk i tota la música alternativa de més a prop.

Cançó d’autor

El bo i el millor de la cançó: Roger Mas, Joan Dausà, Llach, Serrat, Sisa, etc.

Mestissatges per moure el cos

Rumba catalana, Ska, Reggae,… Mestissatge per a moure el cos!

Autora de este artículo

El Genio Equivocado

PUBLICIDAD

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

El setmanari musical per posar-se al dia

Aquesta setmana en el nostre resum musical: el millor del panorama internacional amb Foo Fighters i Travis Scott, el ‘bailoteo’ bossa nova de C. Tangana i Toquinho, i les estrenes de proximitat amb Lu Rois i Júlia. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar a l’última!

Vinilo. © Mike Márquez

¡Oh vinilo, vinilo, adorado vinilo!

Nos sumergimos en los avatares que cualquier amante del vinilo vive y sufre en carne propia intentando conseguir que sus discos lleguen a casa sanos y salvos. Porque sí, amamos el vinilo y lo que significa: una experiencia sonora única, un ritual musical, una casi adoración.

Prince, Sign O' The Times

Reedición de lujo para Sign O’ The Times de Prince

Prince tocando techo, corría 1987. No todas las reediciones son la hostia. Esta, sí. ‘Sign O’ The Times Remastered Superdeluxe Edition’ muestra a Prince cuando aún dictaba (casi toda) la lección pop, antes de empezar a seguir las del entorno.

Joan Baez. Il·lustració © Caguana

80 anys amb Joan Baez, la gran dama del folk

Amb motiu del 80 aniversari de la cantant novaiorquesa, hem volgut repassar com van ser les primeres passes de Joan Baez en el món de la música i en el del compromís i activisme social.

Mejores discos de 2020

Los mejores discos de 2020

Presentamos la lista con los 40 mejores discos de 2020 según el equipo de Qualsevol Nit. Una selección encabezada por ‘songs / instrumentals’ de Adrianne Lenker, ‘Rough and Rowdy Ways’ de Bob Dylan y ‘Els mals costums’ de Anna Andreu.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat