10 videoclips per quan estiguis en contra del món

Zahara, Zoo, Pau Vallvé, CHAI, ETERNO, Califato ¾ i Galgo Lento. Material audiovisual de primera que resumim en aquesta llista d’10 videoclips per quan necessitis un incentiu per rebel·lar-te contra tot i tothom. Posa’t els casos i submergeix-te en ells!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Old Bastard Brewing Co.

PUBLICIDAD

Hi ha tantes coses que no van bé… Cada dia passa alguna de nova –més aquests dos últims anys–, donen ganes de rebel·lar-se contra tot i tothom. Però clar, ara mateix poder desfogar-se tranquil·lament sona difícil. Amb el confinament és gairebé improbable poder pujar fins al cim d’una muntanya i cridar com si no hi hagués un demà, o anar a una botiga d’aquestes que pagues per trencar plats. Els artistes, en canvi, ho tenen més fàcil. Ells llencen tots els seus pensaments i idees a les cançons. D’aquesta manera, s’alliberen.

Et venim a proposar una idea perquè tu també et puguis alliberar i treure tot el que guardés a dins. Aquí et deixem un recull de les millors cançons plenes de rebel·lia i critiques. Canta-les o balla-les fins que no puguis més. Estem segurs de què amb la lletra d’alguna d’aquestes et sentiràs identificat i podràs per fi desfogar-te, ni que sigui una mica. Pots criticar a una societat que segueix sent masclista amb la Zahara, cridar amb San Pedro per les moltes relacions tòxiques que existeixen avui dia, identificar-te amb les confessions d’aquest any de merda i la melancolia per la vida sense el virus amb d’ETERNO, ZOOCalifato 3/4, contra la hipocresia amb Sleaford Mods, seguir amb el moviment #blacklivesmatter, però aquesta vegada de forma generalitzada amb CHAI o rebel·lar-te contra tu mateix per les teves inseguretats, la vida que portes o perquè, simplement, estàs trist, de la mateixa forma que ho fan Daði Freyr X ÁSDÍS, Pau Vallvé i Galgo Lento.

1 – ZaharaMerichane

Reina, abans, ara i sempre

Jo estava allà “amb les claus a la mà, accelerant el pas, fingint que parlava amb el meu germà”, “de genolls demanant perdó al vostre Déu per no saber dir que no”, “ficant-me els dits fins al fons volent vomitar les penes, la vida, l’odi”, ETC.

2 – CHAI – Action

L’any de l’acció

 Els cossos guixats okey, les flors amb paraules enganxades amb cola okey també, però les dentadures too much creepy.

3 – ETERNO – Soledad (prod. Skinnie Trill)

Confessions post quarantena

Arriba la depre.

4 – Daði Freyr X ÁSDÍS – Feel The Love

Metàfora pop

D’insectes a papallones, literalment.

5 – Sleaford Mods ft. Amy Taylor – Nudge It

El punk no ha mort

Entendre-la no l’entenc. Això sí, m’han entrat unes ganes de rebel·lar-me contra qualsevol cosa.

6 – ZOO – Avant

Tornen per alliberar-nos

Quines ganes d’una bona festa sense que algú mencioni al punyeter virus!

7 – Califato 3/4 – La bía en roça

Homenatge a les raves originals

Estat actual: hipnotitzada.

8 – Galgo Lento – 130 metres

Crit ofegat

Com que dormir no és la millor opció per a afrontar els problemes?

9 – San Pedro – 1-2-3 toca la pared

Un laberint amb sortida, encara que difícil de trobar

Estic al 200% segura de què l’Ana Loig és la típica amiga que envia àudio-bíblies.

10 – Pau Vallvé – Tot el que brilla

Dur

La vida són etapes, es tracta de viure-les, aprendre d’elles i superar-les. Així i tot, no és fàcil acceptar el final d’una.

Imagen de portada © Adrián del Campo

Autores de este artículo

Alicia Música

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

BILLIE EILISH – Happier than ever

Los mejores discos de julio-agosto

Billie Eilish, Leon Bridges, Lorde, Jungle, Vince Staples, Lingua Ignota, Yann Tiersen, Big Red Machine, Angel Olsen, Jake Bugg, Horsey, Ty Segall, The Killers y Deafheaven.

La Rosalía. © Júlia Puig Banchs

Rosalía vista a través de sus videoclips

Aunque ‘Malamente’ fue un momentazo en su carrera, no fue el único. Repasamos las curiosidades de 10 vídeos más que la han marcado de una manera u otra con la intención de contarte la historia de Rosalía, desde sus inicios hasta ahora.

Paunezz @ Cabinet.58 | © Miki Morellón

A casa d’en Paunezz 🌳 🎹

Paunezz vol fer bandera del que anomena música trista, ja que trist no ha de voler dir dolent. Avui ens presenta ‘Cases als arbres’, un nou senzill que tracta de com una gran ciutat ens abraça i ens expulsa a la vegada.

Los mejores discos de junio

Kiko Veneno, Tyler, the Creator, Kings of Convenience, Joana Serrat, Lucy Dacus, Faye Webster, Danny Elfman y Nil Boladeras.

Cabinet.58 - Capromoscow. © Miki Morellón

Capromoscow: Raig de llum psicodèlic ⚡️

Capromoscow, la banda de math rock i psicodèlia barcelonesa, són els nous protagonistes de la live session de Cabinet.58 en col·laboració amb Qualsevol Nit, i ens presenten el seu single ‘Luz’.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat