Carlota Flâneur i Guineu, primeres convidades a ‘De vermut amb el club’

«De vermut amb el club» és una trobada online amb els nostres subscriptors, l’equip de Qualsevol Nit i dues artistes del panorama musical actual. Una manera d’intercanviar opinions i conèixer la cara més propera dels artistes i, alhora, una oportunitat per trobar-nos, passar una bona estona i fer pinya amb altres membres del club de melòmans de Barcelona.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Palau de la Música - El Primer Palau

PUBLICIDAD

Aquest cap de setmana vam fer el primer vermut musical amb la Carlota Flâneur, que ha estrenat el seu EP debut Generation of the young flesh, i amb l’Aida Giménez, frontwoman de Guineu, banda coneguda pel tema Putu any i que aviat ens presentarà nou single i àlbum. En aquesta trobada els subscriptors de Qualsevol Nit van poder parlar amb totes dues i conèixer de primera mà les històries i anècdotes de com i quan es van conèixer, l’inici de les seves carreres, les seves reflexions sobre la indústria musical… Fins i tot algun secret d’estat.

Flâneur va explicar que el seu projecte musical sempre s’ha cuinat a càmera lenta: al principi ho compaginava amb els seus estudis de biologia. Fins que un dia va conèixer el Gerard de Mocca Records. Llavors va començar a gravar totes les seves cançons en el seu temps lliure. Quan estava a punt de treure l’EP de manera independent, va aconseguir un contracte amb Hidden Track Records

D’altra banda, l’Aida als 17 anys, va començar la seva carrera musical amb una cançó que va acabar sent viral, però no li agradava per on estava anant el seu camí i va canviar de rumb. Fa un parell d’anys va començar el seu projecte de Guineu i pencant molt va aconseguir fites com fer sonar el seu Putu any a tot arreu. Com s’ho ha fet? Això només ho sap la gent que va participar al vermut.

Les dues artistes van explicar que els agrada ser reals i que ho intenten fer tot amb amor. «Si ho aconsegueixes, l’opinió de la gent és secundària, la teva música t’ha d’agradar a tu. L’important és tenir una identitat pròpia, quan algú és real, l’essència no es perd», reflexionava l’Aida.

També van discutir sobre la síndrome de la impostora, ja que l’Aida i la Carlota ho han patit algun cop. Van confessar que això els provoca molta inseguretat, sobretot a la Carlota. Aquesta sensació que no era vàlida o mereixedora del seu èxit la feia tirar cap enrere molts cops: “acostumo a menysprear-me i aquesta por a la frustració no em permet fer tot el que vull”.

Per acomiadar-se del vermut amb el club, la Guineu va tocar en directe el hitasso Putu any i Flâneur va tocar Solid. El 16 d’abril Guineu publicarà el seu nou disc, i un dia després en farà la seva presentació a l’Heliogabal en un format molt íntim i diferent de tot el que ha fet fins ara. La Carlota, per la seva banda, hi serà a La Nau aquest dijous amb totes les entrades exhaurides.

Al vermut no va faltar bon rotllo, i sobretot música. Així que suma’t i vine al següent vermut amb el club!

De vermut amb el club

Autores de este artículo

EGE, Carlos Gasca

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Yoko Ono no tuvo la culpa, por Anabel Vélez

La culpa de todo no la tiene Yoko Ono

Harta de tanta crítica absurda contra las mujeres por el simple hecho de ser mujeres o por haberse casado con músicos conocidos, esta semana Anabel Vélez le dedica una oda a Yoko Ono. Alabada sea.

El setmanari musical. Olivia Rodrigo MTV Awards

El setmanari musical #28

En el setmanari musical de hoy: LEM Festival 2021, MTV y Olivia Rodrigo, 53 Festival Int. de Jazz de Barcelona, Comando Suzie, Albert Pla, BAM y mucho más.

IN-SOMNI. CRIM. Foto © Eric Altimis

In-Somni 2021: Fugint de la senzillesa

El 18 i el 19 de setembre el festival In-Somni celebrarà la seva 18a edició al parc de la Coope, a Sarrià de Ter. Parlem amb Jaume Massaguer, director del festival, per descobrir com encaren aquesta edició pandèmica i els concerts que no ens podrem perdre.

El setmanari musical #27

El setmanari musical #27

Hoy en el setmanari musical: Rigoberta Bandini, la huelga del ocio nocturno, los Sparks, el retorno de ABBA, Drake, El Petit de Cal Eril, Leiva… Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

El setmanari musical #26. Charlie Watts

El setmanari musical #26

Hoy en el setmanari musical: Charlie Watts, Posidònia Fest, Lorde, Bonitx, Les Nits d’Acústica, Sons del Món, Aiala, SZA i Xavi Mercadé. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Horóscopo musical Virgo

Tu horóscopo musical se alinea con Virgo

¡Por fin llegan vuestras predicciones musicales! Un horóscopo que no solo augura cómo irán tus próximos 30 días; también te recomienda la mejor música para pasar el mes en función de tu signo zodiacal. Arrancamos con los protagonistas de este mes, los artistas Virgo, y sus mejores temas según tu signo y lo que te espera.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat