El setmanari musical #13

Avui al setmanari musical: Aiala, Prince, La Bien Querida, Big Thief, Yaeji, Ramon Aragall, La Sra. Tomasa, Marialluïsa i molt més. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Banner Suscripciones QN horizontal

PUBLICIDAD

L’altre dia obríem el setmanari musical amb dues covers, i sembla que ens haguem aficionat a aquest tipus de píndoles musicals com a benvinguda perquè avui us parlem de Tame Impala i de Crowded House: una Australia, dues èpoques diferents. Kevin Parker ha estrenat un remix de To the Island, el single més recent de la banda dels vuitanta en 11 anys. El llançament no és gratuït: el 4 de juny publicaran Dreamer Are Waiting, el seu nou àlbum després del ja llunyà Intriguer, del 2010.

D’aquest mateix any, del 2010, també rebrem nova música per part de Prince (tot i que sigui des del més enllà). El dia 30 de juliol es publicarà Welcome 2 America, un LP de 12 temes gravats el 2010 que recullen cançons inèdites de l’artista.

Big Thief ens mima

 

El 29 d’abril, Big Thief oferirà en línia el seu últim concert pre pandèmic per reviure la màgia física del directe. Això sí… no serà gratis! Podeu fer-vos amb els tickets online i podreu veure durant 48 hores el concert i el seu contingut especial com moments del backstage.

Ja fa un any que Yaeji ens va portar What we drew i ho ha celebrat amb una edició limitada en vinil blau. Però no s’acaba aquí: també ha estrenat el videoclip per when in summer, i forget about the winter: una sèrie d’imatges ben casolanes que ens apropen al dia a dia de la cantant, dj i productora.

I acabem les novetats internacionals amb Goat Girl. La banda ha anunciat un nou EP de mescles fetes a partir del seu exitós Sad Cowboy i també ha estrenat una sessió confinada per KEXP. Poseu-vos-la que, per ara, d’elles només veurem aquest directe!

Tenéis que quedar con Daniel Sabater

 

Tranquilxs, que ell us ho posa fàcil. tenemos que quedar és el primer EP que ha estrenat el cantant: un viatge que parla de la nostàlgia en diferents sentits, reflectits en temes com el desamor, el canvi o la infància. Recordeu com ballàveu amb menta? Doncs està inclosa en el treball discogràfic. A més, cal recordar que Sabater és el primer artista de la segona edició de RADAR España, el programa d’Spotify que dona suport al talent emergent d’aquí.

Qui també està d’estrena amb un nou treball discogràfic al complet és Alison Darwin. Ja ha posat a la venda Ficción y realidad i el presentarà el proper 17 d’abril a la Nau Bostik juntament amb Anabel Lee. Encara queden entrades! El seu so incorpora elements del post-grunge i de l’indie-rock creant una atmosfera molt noranta, però amb un so més fresc.

Fa molt temps que els col·leccionistes de vinil busquen els àlbums de La Bien Querida per tots els racons possibles, ja que porten anys descatalogats. Però s’ha acabat la recerca sense fi: ja teniu disponibles Fuego, Premeditación, nocturnicidad y alevosía, i Un gatito. I d’aquí ben poc podreu tenir a les vostres mans Ceremonia, Fiesta i Romanchero. Ah yeah.

Aiala: estrena en directe

 

Aiala, aquest dissabte, a La Nau. Després de passar pel Teatre Bartrina de Reus i per Madrid, arriba a Barcelona carregada d’energia gràcies a les bones crítiques que ha rebut el seu segon disc. I serà aquest, precisament, el que presentarà: 2021: an Earth oddity. Un treball del qual, a la crítica de la nostra revista, hem dit el següent: una miscel·lània molt notable. Volant alt. Volar alt és el que farem nosaltres aquest dissabte!

Ramon Aragall per fi ens ha portat el seu EP al complet, tan esperat! Es titula Un grito descomunal i ha sortit justament avui: és el tercer treball del músic i en ell perfila totes les virtuts dels seus dos anteriors discos per tal de crear un so intransferible, dotat d’una lírica tan introspectiva com universal. Si el voleu escoltar en directe, el dijous 3 de juny el presentarà al Centre Artesanal Tradicionàrius. 

Marialluïsa també està d’estrena i nosaltres ben contents i contentes de saber una mica més de la seva trilogia audiovisual: han estrenat Cauen flors, la segona entrega d’aquest nou projecte que s’anirà desvelant aquesta primavera i del qual ja hem pogut escoltar Veig la sort. De flors que cauen a flors al cul. Ja l’heu escoltat o què? Ahir Pelat i Pelut van publicar el seu àlbum Flor al cul, del qual ja havíem vist i escoltat videoclips com Senyor planeta o Ennuvolat. Ara, ja tenim a les mans la resta de temes, 13 en total. Vaja, justament el van publicar un dimarts 13… però no pensem que això els porti mala sort: el disc és fresc, fusiona ritmes mediterranis i, sense treure’ns l’alegria, ens allunya una pel més de la rumba catalana.

I ei, acabem arreglant-vos la vostra agenda cultural. Què més voleu? Es tracta de La Sra. Tomasa, que s’estrena a la gran pantalla amb un dels concerts més especials de la seva trajectòria. Amb el títol de La Historia Se Repite: Live Sessions Show, la banda de Barcelona recupera un espectacle únic en què també van col·laborar membres de Stay Homas, Txarango o Doctor Prats. A falta de concerts, res millor que reviure’ls en una gran pantalla! Serà el dia 6 de maig als Cines Yelmo de 12 ciutats.

Imagen de portada © Pepe Martínez

Autora de este artículo

Alicia Música

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Yoko Ono no tuvo la culpa, por Anabel Vélez

La culpa de todo no la tiene Yoko Ono

Harta de tanta crítica absurda contra las mujeres por el simple hecho de ser mujeres o por haberse casado con músicos conocidos, esta semana Anabel Vélez le dedica una oda a Yoko Ono. Alabada sea.

El setmanari musical. Olivia Rodrigo MTV Awards

El setmanari musical #28

En el setmanari musical de hoy: LEM Festival 2021, MTV y Olivia Rodrigo, 53 Festival Int. de Jazz de Barcelona, Comando Suzie, Albert Pla, BAM y mucho más.

IN-SOMNI. CRIM. Foto © Eric Altimis

In-Somni 2021: Fugint de la senzillesa

El 18 i el 19 de setembre el festival In-Somni celebrarà la seva 18a edició al parc de la Coope, a Sarrià de Ter. Parlem amb Jaume Massaguer, director del festival, per descobrir com encaren aquesta edició pandèmica i els concerts que no ens podrem perdre.

El setmanari musical #27

El setmanari musical #27

Hoy en el setmanari musical: Rigoberta Bandini, la huelga del ocio nocturno, los Sparks, el retorno de ABBA, Drake, El Petit de Cal Eril, Leiva… Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

El setmanari musical #26. Charlie Watts

El setmanari musical #26

Hoy en el setmanari musical: Charlie Watts, Posidònia Fest, Lorde, Bonitx, Les Nits d’Acústica, Sons del Món, Aiala, SZA i Xavi Mercadé. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

Horóscopo musical Virgo

Tu horóscopo musical se alinea con Virgo

¡Por fin llegan vuestras predicciones musicales! Un horóscopo que no solo augura cómo irán tus próximos 30 días; también te recomienda la mejor música para pasar el mes en función de tu signo zodiacal. Arrancamos con los protagonistas de este mes, los artistas Virgo, y sus mejores temas según tu signo y lo que te espera.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat