Els 10 millors videoclips del mes per desconnectar

Ariox, MTINES, Lil Nas X, Clara Rueda amb KICKBOMBO, b1n0 amb El Petit de Cal Eril o l’última col·laboració de Lola Índigo. Material audiovisual de primera que resumim en aquesta llista de 10 videoclips per quan necessitis un incentiu per rebel·lar-te contra tot i tothom. Posa’t els casos i submergeix-te en ells!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Old Bastard Brewing Co.

PUBLICIDAD

Quin any portem! Ja estem a abril! Li hem dit adéu a l’hivern i hola a la primavera. Molts estan gaudint aquests dies de vacances per desconnectar una mica i aprofitar el temps lliure. I quina millor manera d’aprofitar el temps, que de gaudir de la nostra llista dels millors videoclips del mes?

En aquesta llista trobareu des del debut de MTINES en l’indie català, una mica de bogeria amb Clara Rueda x KICKBOMBO. També una altra col·laboració entre b1no i El Petit de Cal Eril, no han acabat, i esperem que no acabin. En la indústria global hi ha un nom que està en boca de tothom, Lil Nas X, amb el seu vídeo Queer, MONTERO (Call Me By Your Name). I per acabar, en l’àmbit nacional, hem de mencionar a Lola Índigo i la seva colaboració amb Guaynna i Cauty. Disfruta de la llista dels millors videoclips del mes!

1 – Ariox – Fotre el camp

Tan real com la vida mateixa

No vull fer spoilers, però el plot twist final de la cançó?

2 – MTINES – Per què les coses no són més senzilles?

Una acampada d’en somni

El debut perfecte del Marc Tinés en l’indie català.

3 – Da Souza – Branca de romaní

Consell per la Generació X, Y i Z:

Escoltar i aprendre de la Generació del Silenci és un goig.

4 – Lil Nas X – MONTERO (Call Me By Your Name)

Un sol Lil Nas X mai és suficient

El seu vídeo Queer amb l’aparició estel·lar de Satanàs, va crear tot tipus de reaccions, positives i negatives, nosaltres pensem que es digne mínim d’un exorcisme. 

5 – Albany – Ya No

Un himne pel selflove

Només dir “Por qué me siento mie***, si en verdad soy oro”.

6 – Paula Cendejas – Sabaneta

Un salt gegant

De covers d’1 minut a Instagram a temes propis amb videoclips maquíssims (i massa hot, per què no dir-ho).

7 – Clara Rueda x KICKBOMBO – Me tienes loka

Ens té bog@s

Quant temps esperarem per un altre videoclip de l’artista? Esperem que no molt. 

8 – Delaporte feat Belako – El Volcán

Versió o original?

Quina manera d’alegrar-te el dia! El vídeo forma part del projecte Titanas, que aposta per la visibilització de la Dona en la indústria.

9 – b1n0 feat El Petit de Cal Eril – DAUS

Tant de bo un concert així

Esperem que els col·laboracions entre els dos artistes mai acabin.

10 – Lola Índigo, Guaynna, Cauty – CALLE

Segueix al pódium  

Un altre nivell la cançó, el videoclip, el vestuari, la coreografia, ella…, però a mi la llagrimeta se m’ha caigut al veure tanta gent al carrer sense mascareta.

Imagen de portada © Alvaro Arteche

Autora de este artículo

EGE, Carlos Gasca

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

BILLIE EILISH – Happier than ever

Los mejores discos de julio-agosto

Billie Eilish, Leon Bridges, Lorde, Jungle, Vince Staples, Lingua Ignota, Yann Tiersen, Big Red Machine, Angel Olsen, Jake Bugg, Horsey, Ty Segall, The Killers y Deafheaven.

La Rosalía. © Júlia Puig Banchs

Rosalía vista a través de sus videoclips

Aunque ‘Malamente’ fue un momentazo en su carrera, no fue el único. Repasamos las curiosidades de 10 vídeos más que la han marcado de una manera u otra con la intención de contarte la historia de Rosalía, desde sus inicios hasta ahora.

Paunezz @ Cabinet.58 | © Miki Morellón

A casa d’en Paunezz 🌳 🎹

Paunezz vol fer bandera del que anomena música trista, ja que trist no ha de voler dir dolent. Avui ens presenta ‘Cases als arbres’, un nou senzill que tracta de com una gran ciutat ens abraça i ens expulsa a la vegada.

Los mejores discos de junio

Kiko Veneno, Tyler, the Creator, Kings of Convenience, Joana Serrat, Lucy Dacus, Faye Webster, Danny Elfman y Nil Boladeras.

Cabinet.58 - Capromoscow. © Miki Morellón

Capromoscow: Raig de llum psicodèlic ⚡️

Capromoscow, la banda de math rock i psicodèlia barcelonesa, són els nous protagonistes de la live session de Cabinet.58 en col·laboració amb Qualsevol Nit, i ens presenten el seu single ‘Luz’.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat