Els millors videoclips del moment

Manel, Power Burkas, Niña Polaca, Bofirax, Zoé o Belén Aguilera amb Walls. Material audiovisual de primera que resumim en aquesta llista dels millors videoclips del moment. Posa’t els casos i submergeix-t’hi!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Old Bastard Brewing Co.

PUBLICIDAD

Han passat 3 setmanes d’abril, però realment s’han sentit com només dos dies. S’apropa Sant Jordi i a demés del llibre i la rosa, volem que gaudeixis d’aquesta llista de millors videoclips del moment amb algú especial!

En aquesta llista hi trobaràs algunes col·laboracions que ens al·lucinen, com la de b1no amb Ferran Palau, i el seu BUM BUM o la de Belén Aguilera amb Walls, i el seu Fuck Off. També podràs descobrir de nous talents com l’Arioxo Delight, i d’artistes amb més recorregut com els Power Burkas o els Manel. Però que no falti el talent internacional d’artistes com Zoé amb el seu Popular.

1 – b1n0 & Ferran Palau – BUM BUM

Tothom es pot sentir identificat

BUM BUM és el segon single que presenta b1n0 del seu treball bi.

2 – Manel – La Jungla

Nostàlgia Pura

Nosaltres sí que hi volem anar.

3 – Zoé – Popular

Una pel·lícula de 4:34 minuts

Zoé té més de 10 anys d’experiència, i no para de donar-nos sorpreses.

4 – Belén Aguilera & Walls – Fuck Off

Simplement Fuck Off

Després de la seva darrera col·laboració amb Lola Índigo podem dir que Belén Aguilera és la reina de les col·laboracions.

5 – Delight – START

El debut perfecte

El duet català aposta pel neo-soul.

6 – Ariox – Ja Fa un Temps

Només ella

Ja fa molt temps que esperem aquest EP.

7 – Power Burkas – Vull Cotitzar

Conducció segura

Algú per recrear el vídeo amb mi?

8 – Chica Sobresalto – Selección Natural

A R T

Visca el talent i visca la dona!

9 – Niña Polaca – Joaquin Phoenix

Ens encanta!

Joaquin Phoenix estaria orgullós d’aquesta meravella.

10 – Lavanda – Desmemoriat

Is this a curt de poesia audiovisual?

Como que desmemoriat? A nosaltres se’ns queda en la memòria.

11 – Súper Gegant – Algú altre

Perquè no hi ha res més intel·lectual que el mini golf

O jugar a volleyplaya amb jersei i camisa…

12 – Marialluïsa – Cauen flors

Jeffrey is back

Que passarà al final d’aquesta trilogia? Això sembla Hollywood!!

Imagen de portada © Marta Buil

Autor de este artículo

El Genio Equivocado

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Los mejores discos de abril - TEENAGE FANCLUB – Endless Arcade

Los mejores discos de abril

Teenage Fanclub, Sharon Van Etten, Tom Jones, Love Of Lesbian, Zahara, Zoé, Dinosaur Jr., Greta Van Fleet, The Who, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Marco Fonktana, The Armed, Yung Beef, Guineu, Donallop y TWIN.

14 artistes et dediquen una cançó d'amor per Sant Jordi

14 artistes et dediquen una cançó d’amor per Sant Jordi

Ferran Palau, Sandré, Miquel Serra, Tarta Relena, Phoac, Yudi Saint X, Kids from mars, Ariox, Pantocrator, Mazoni, Lluís Cabot, Aiala i Ladilla Rusa passen de roses! Aquest Sant Jordi es posen sensibles (musicalment!), et dediquen una cançó d’amor i confessen per què els revoluciona les pulsacions, els fa caure la llagrimeta o els fa saltar d’extasis romàntic.

Los mejores discos de marzo - XIU XIU - OH NO

Los mejores discos de marzo

Tarta Relena, Galgo Lento, XIU XIU, Visionist, Las Karamba, The New Raemon, Lana del Rey, Sandra Monfort, Ziggy Alberts, Justin Bieber, Arab Strap, Kings of Leon y Maria Arnal amb Marcel Bagés.

Clara Rueda © Alvaro Arteche

Els 10 millors videoclips del mes per desconnectar

Ariox, MTINES, Lil Nas X, Clara Rueda amb KICKBOMBO, b1n0 amb El Petit de Cal Eril o l’última col·laboració de Lola Índigo. Material audiovisual de primera que resumim en aquesta llista de 10 videoclips per quan necessitis un incentiu per rebel·lar-te contra tot i tothom. Posa’t els casos i submergeix-te en ells!

Hits de los bits Playlist © Helena de Juan del Villar

Hits de los bits: La playlist

Japón y Estados Unidos son la cuna de los videojuegos, de ahí salen buena parte de los grandes títulos y probablemente los más populares. Puedes disfrutar de nuestra playlist de videojuegos y canciones para todo tipo de gustos.

Videoclips del mes - Manel, L'amant malalta

Los mejores videoclips del mes para desconectar

Manel, Núria Graham, Future Islands, Kelly Isaiah, Zahara o DORA. Material audiovisual de primera que resumimos en esta lista de 13 nuevos videoclips para huir del aburrimiento y pasar un buen rato. ¡Dale al play!

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat