Patricia Atzur entre fulles i flors 🌿 🎸

La cantautora Patricia Atzur és la protagonista de la live session de Cabinet.58 d’aquesta setmana que us estrenem en primícia a Qualsevol Nit. Poseu-vos els auriculars i gaudiu de la calmada In Time.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Hidden Track Records

PUBLICIDAD

Oi que us agraden els directes? Què tal veure’ls des del sofà? Qualsevol Nit inicia una col·laboració amb Cabinet.58 per presentar-vos els i les artistes emergents més interessants del moment a través d’unes live sessions on l’atenció recau, exclusivament, en l’artista i la seva música. Res més i, també, més que suficient. Així, revista i plataforma musical s’uneixen amb el propòsit de fer-vos gaudir alhora que descobriu nous talents. Per aquesta ocasió hi han convidat a Patricia Atzur i aquí l’estrenem en primícia!

Patricia Atzur presenta In Time al Cabinet.58

 

Entre fulles i flors comencen a sonar dues guitarres en perfecta harmonia, impulsades per les carícies que reben les seves cordes i acompanyades d’una veu dolça i suau que s’imposa, a poc a poc, al so de la natura, de l’ambient. Que idíl·lics que ens hem posat… Però és que així és com es presenta i ens ha delectat la Patricia Atzur i el guitarrista Salva Criado al Greenhouse de Gang and the Wool. Postal bucòlica digna de ser banda sonora del poemari de Virgili.

Per si encara no l’heu escoltada, Patricia Atzur és una cantautora i guitarrista de Barcelona que ha estat vivint els seus darrers 7 anys a Londres. Ara, ha tornat a la ciutat comtal per impulsar el seu projecte en solitari. Però és precisament a Anglaterra on l’artista s’ha format en composició i songwritting i on ha desenvolupat i perfeccionat el seu estil musical. Un estil oníric, com podeu veure en aquesta sessió i la seva localització, que li va com l’anell al dit i que s’alimenta del folk d’artistes com Nick Drake o John Martyn.

Les cançons del seu EP debut, Seasons, previst per aquest 2021, ja l’han portada a guanyar el premi del jurat especialitzat en el concurs de cantautors Portautors. I, de cara a aquest estiu, la veurem sobre de diversos escenaris del territori com el del Festival Accents, el de l’Altacústic o el de Santa Tecla.

Ara sí, comencem a callar perquè la calma es faci lloc entre la veu d’Atzur a la live session de Cabinet.58 en col·laboració amb Qualsevol Nit. A gaudir-la!

Imagen de portada © Miki Morellón

Autores de este artículo

Alicia Música

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Cabinet.58 - Capromoscow. © Miki Morellón

Capromoscow: Raig de llum psicodèlic ⚡️

Capromoscow, la banda de math rock i psicodèlia barcelonesa, són els nous protagonistes de la live session de Cabinet.58 en col·laboració amb Qualsevol Nit, i ens presenten el seu single ‘Luz’.

Los mejores discos de mayo. ALFIE TEMPLEMAN – Forever isn't long enough

Los mejores discos de mayo

Queralt Lahoz, Baiuca, Sufjan Stevens, Jorja Smith, Alfie Templeman, Olivia Rodrigo, Damien Jurado, St. Vincent, Van Morrison, Black Midi, La Habitación Roja, Cabiria, Gebre i Oques Grasses.

Guineu Cabinet.58 - © Miki Morellón

Que encara no coneixes a Guineu?! 🦊 💅

Guineu, amb l’Aida Giménez al capdavant, són els protagonistes de l’última live session de Cabinet.58; que us presentem a Qualsevol Nit. Gaudeix de la seva ‘Ciència estranya’ entre teclats, guitarres i tenyits de llums violetes.

Los mejores videoclips del momento

Billie Eilish, Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Colomo, Hannah Jadagu, Fuel Fandango o Ladilla Rusa en los mejores videoclips del momento ¡Dale al play!

Los mejores discos de abril - TEENAGE FANCLUB – Endless Arcade

Los mejores discos de abril

Teenage Fanclub, Sharon Van Etten, Tom Jones, Love Of Lesbian, Zahara, Zoé, Dinosaur Jr., Greta Van Fleet, The Who, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Marco Fonktana, The Armed, Yung Beef, Guineu, Donallop y TWIN.

14 artistes et dediquen una cançó d'amor per Sant Jordi

14 artistes et dediquen una cançó d’amor per Sant Jordi

Ferran Palau, Sandré, Miquel Serra, Tarta Relena, Phoac, Yudi Saint X, Kids from mars, Ariox, Pantocrator, Mazoni, Lluís Cabot, Aiala i Ladilla Rusa passen de roses! Aquest Sant Jordi es posen sensibles (musicalment!), et dediquen una cançó d’amor i confessen per què els revoluciona les pulsacions, els fa caure la llagrimeta o els fa saltar d’extasis romàntic.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat