Capromoscow: Raig de llum psicodèlic ⚡️

Capromoscow, la banda de math rock i psicodèlia barcelonesa, són els nous protagonistes de la live session de Cabinet.58 en col·laboració amb Qualsevol Nit, i ens presenten el seu single ‘Luz’.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

PUBLICIDAD

Oi que us agraden els directes? Què tal veure’ls des del sofà? Qualsevol Nit inicia una col·laboració amb Cabinet.58 per presentar-vos els i les artistes emergents més interessants del moment a través d’unes live sessions on l’atenció recau, exclusivament, en l’artista i la seva música. Res més i, també, més que suficient. Així, revista i plataforma musical s’uneixen amb el propòsit de fer-vos gaudir alhora que descobriu nous talents. En aquesta ocasió els convidats són Capromoscow que interpreten el seu senzill Luz, i que ara estrenem en primícia!

Capromoscow presenta Luz al Cabinet.58

 

A les live sessions de Cabinet.58 la varietat musical és indubtable. Però aquesta vegada l’artista convidat us sorprendrà amb una sonoritat i una proposta sense precedents en el seu estudi de fusta i llums: psicodelia, math rock i molta experimentació a càrrec de Capromoscow i el seu single Luz.

Potser no els coneixeu, però està clar que el seu nom deixa marca. Capromoscow són una banda de la ciutat formada per Lucas a la guitarra, Iván al baix, Miguel a la guitarra i a la veu i l’Álex a la bateria. Van debutar el 2018 amb els singles Glue, Jellyfish i un EP homónim el 2020. Des de llavors, la banda s’ha tancat a l’estudi i per aquesta live session han presentat un nou tema carregat de ritme i riffs que deixa entreveure un nou pas endavant en la seva sonoritat experimental. Colors progressius, textures digitals, no estan per bromes.

Recentment, a més de Luz, han publicat Let’s Talk i són dos treballs en què han fet un gir en el seu full de ruta musical. De fet, el single que avui ens presenten és el seu primer en castellà. Temps de canvis! Pel que fa a les lletres, un tema ben quotidià que ens ha afectat a tots (i ens seguirà afectant…): les relacions amb persones tòxiques. “Ciegos por su luz no pueden ver. Hablan sin parar sin saber qué o quién”.

Us deixem amb la live session de Cabinet.58 en col·laboració amb Qualsevol Nit. A gaudir-la!

Imagen de portada © Miki Morellón

Autores de este artículo

Iris Deco - 'Golden' (Hidden Track Records, 2021)

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Los mejores videoclips del momento. Nathy Peluso y C. Tangana

Los mejores videoclips del momento

C. Tangana y Nathy Peluso, Amaia, Nicki Nicole, Kylie Minogue, Joan Dausà o Bad Bunny entre los mejores videoclips del momento. Descubre en nuestra lista lasúltimas novedades para combatir el comienzo de la rutina!

Los mejores discos de septiembre. Lil Nas X, 'Montero'

Los mejores discos de septiembre

Low, Sufjan Stevens & Angelo De Augustine, Little Simz, Lil Nas X, J Balvin, Bomba Estéreo, Baby Keem, El Petit de Cal Eril, José González, Iris Deco, Mtines, Roger Mas, The Vaccines, Juli Giuliani y Tributo a The Velvet Underground & Nico.

BILLIE EILISH – Happier than ever

Los mejores discos de julio-agosto

Billie Eilish, Leon Bridges, Lorde, Jungle, Vince Staples, Lingua Ignota, Yann Tiersen, Big Red Machine, Angel Olsen, Jake Bugg, Horsey, Ty Segall, The Killers y Deafheaven.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat