A casa d’en Paunezz 🌳 🎹

Paunezz vol fer bandera del que anomena música trista, ja que trist no ha de voler dir dolent. Avui ens presenta ‘Cases als arbres’, un nou senzill que tracta de com una gran ciutat ens abraça i ens expulsa a la vegada.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Banner Suscripciones QN horizontal

PUBLICIDAD

Oi que us agraden els directes? Què tal veure’ls des del sofà? Qualsevol Nit en col·laboració amb Cabinet.58 us presenta els i les artistes emergents més interessants del moment a través d’unes live sessions on l’atenció recau, exclusivament, en l’artista i la seva música. Res més i, també, més que suficient. Així, revista i plataforma musical s’uneixen amb el propòsit de fer-vos gaudir alhora que descobriu nous talents. Avui és en Paunezz qui ens presenta el seu nou senzill en primícia!

Paunezz presenta Cases als arbres al Cabinet.58

 

“El que és trist és allò que realment ens toca”. Això és el que pensa Carles Pauné, un noi d’Igualada que se sent benvingut i rebutjat alhora per Barcelona. Començar a viure en una gran ciutat ha estat per ell un punt i part, i volia explicar tot això en una cançó. Encara que la va començar a escriure fa 4 anys, no va ser fins a l’any passat que la va recuperar enmig del confinament. “És una mirada a la manera de fer que la gent té a les grans ciutats, de les línies de metro i els transbords, del contrast dels carrers de la nit al dia, i de sentir-te sol quan estàs rodejat de gent. Sento com la ciutat ens abraça i ens expulsa a la vegada”. Aquest és el fons de la qüestió de Cases als arbres.

Explica el mateix Paunezz que “quan estaven preparant l’EP#1 amb el Jan Aygua (productor del projecte) el tema no ens acabava d’encaixar amb la línia de les altres cançons i vam decidir no incloure-la”. EP#1 recull cançons que serveixen com a una explicació de la seva vida personal i emocional on les lletres giren entorn de sentiments i temes com l’amor, la solitud o la salut mental. Una quotidianitat definida per ell mateix com la “més absurda” que intenta plasmar amb components nostàlgics i a moments foscos. “Aquesta música crea preguntes, amb les cançons només vull deixar per escrit coses que em ronden pel cap, són petites veritats i cada una explica una història diferent”.

Cases als arbres s’havia quedat una mica allà “però a finals de maig d’aquest any —explica— la vaig tocar al concert de presentació del projecte de la Sala Barts, i va tenir molt bona rebuda. Així que a última hora vam canviar el tema de la sessió que anàvem a gravar amb Cabinet.58, i així poder-la deixar enregistrada. La sessió està gravada al mateix menjador on la vaig escriure, al pis d’estudiants on he viscut els últims anys”.

Imagen de portada © Miki Morellón

Autores de este artículo

Alicia Música

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

BILLIE EILISH – Happier than ever

Los mejores discos de julio-agosto

Billie Eilish, Leon Bridges, Lorde, Jungle, Vince Staples, Lingua Ignota, Yann Tiersen, Big Red Machine, Angel Olsen, Jake Bugg, Horsey, Ty Segall, The Killers y Deafheaven.

La Rosalía. © Júlia Puig Banchs

Rosalía vista a través de sus videoclips

Aunque ‘Malamente’ fue un momentazo en su carrera, no fue el único. Repasamos las curiosidades de 10 vídeos más que la han marcado de una manera u otra con la intención de contarte la historia de Rosalía, desde sus inicios hasta ahora.

Los mejores discos de junio

Kiko Veneno, Tyler, the Creator, Kings of Convenience, Joana Serrat, Lucy Dacus, Faye Webster, Danny Elfman y Nil Boladeras.

Cabinet.58 - Capromoscow. © Miki Morellón

Capromoscow: Raig de llum psicodèlic ⚡️

Capromoscow, la banda de math rock i psicodèlia barcelonesa, són els nous protagonistes de la live session de Cabinet.58 en col·laboració amb Qualsevol Nit, i ens presenten el seu single ‘Luz’.

Los mejores discos de mayo. ALFIE TEMPLEMAN – Forever isn't long enough

Los mejores discos de mayo

Queralt Lahoz, Baiuca, Sufjan Stevens, Jorja Smith, Alfie Templeman, Olivia Rodrigo, Damien Jurado, St. Vincent, Van Morrison, Black Midi, La Habitación Roja, Cabiria, Gebre i Oques Grasses.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat