Tot allò que trobàvem a faltar d’un festival

El Vida festival, primer festival massiu sense distàncies de seguretat, va servir per a recuperar sensacions que semblaven oblidades.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Hidden Track Records

PUBLICIDAD

Hi ha habilitats que no s’obliden mai. Per exemple, pots no anar en bicicleta durant anys, que sempre seràs capaç de tornar-ne agafar una i posar-te a pedalar una altra vegada com si no hagués passat el temps. Pel que sembla, anar de festival és força semblant, a jutjar pel que s’ha viscut en el VIDA festival 2021. El Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú s’ha celebrat durant 3 dies en el bucòlic recinte de la Masia d’en Cabanyes, 3 jornades en el que s’han produït múltiples retrobaments:

Ens hem retrobat amb la música sense distància social. El fet de poder ballar, tot i augmentar exponencialment les possibilitats d’acabar fent el ridícul, li atorga un indiscutible plus a qualsevol concert.

Ens hem retrobat amb el poder expressar les nostres emocions amb la música. Les abraçades, els petons, les carícies, els salts, els crits i fins i tot les empentes han tornat a convertir l’experiència dels concerts en multisensorial.

També ens hem retrobat amb el perdre’ns en la multitud. Trucades, missatges, notes de veu, tot s’hi val per a intentar trobar a aquella amiga o amic que ja no recordàvem que no és capaç de seguir-nos.

Ens hem retrobat amb les indumentàries estrafolàries dels festivals: disfressa de ‘Sirenita’ per aquí, banya d’unicorn per allà… camisa lamentable i tacada per aquí, combinació de xancletes i mitjons per allà…

I ens hem retrobat amb l’haver de pagar 3,5€ per una cervesa sospitosament aigualida, tot i que segurament això no ho havíem trobat gaire a faltar… Tampoc que algun desconegut ens tirés mig got per sobre, però la vida a vegades et depara aquestes sorpreses desagradables.

També ens hem retrobat amb el fer cua davant d’un PoliKlyn, mentre davant nostre algú fa les seves necessitats fisiològiques o dóna resposta a les seves addiccions més obscures…

Fins i tot ens hem retrobat amb dur les ulleres de sol fins a una hora indecent per a amagar la nostra decrepitud causada per la nit anterior. I amb l’olorar el flaire de tabac (o altres substàncies no tan ben considerades) que desprèn el veí en un concert.

També ens hem retrobat amb l’embrutar-nos les sabates de fang per haver ballat on potser no tocava… I amb el respirar grava durant tres dies fins a acabar amb els mocs de color marró!

Finalment, també ens hem retrobat amb l’acabar la nit amb qui menys esperaves i, fins i tot, si has tingut sort amb qui més. Perquè, en definitiva, la màgia dels festivals és aquesta: Compartir. Compartir experiències, segurament imperfectes, però que ens fan gaudir. Per això, llarga vida al VIDA festival i a aquests retrobaments.

Imagen de portada © Nerea Coll

Autor de este artículo

Posidònia Fest

PUBLICIDAD

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Horóscopo musical Leo. © Júlia Puig Banchs

Tu horóscopo musical se alinea con Leo

¡Por fin llegan vuestras predicciones musicales! Un horóscopo que no solo augura cómo irán tus próximos 30 días; también te recomienda la mejor música para pasar el mes en función de tu signo zodiacal. Arrancamos con los protagonistas de este mes, los artistas Leo, y sus mejores temas según tu signo y lo que te espera.

Festival de Música de la Vall de Camprodón. Llanars. © Xènia Gasull

El setmanari musical #25

Avui al setmanari musical: FMVC, Festival Isaac Albéniz, Rigoberta Bandini, El Petit de Cal Eril, Raffaella Carrá, Dr. Chen, Manel i Amy Winehouse. Una lectura ràpida a l’actualitat musical per estar al dia!

2022 CONCIERTOS. Nick Cave en Primavera Sound 2018. © Christian Bertrand

2022, ¿la panacea de los conciertos?

¡A la rica entrada, fresca, fresquísima, recién anunciada! Los artistas internacionales empiezan a anunciar giras para el año que viene. Los conciertos se agolpan, ¿tendremos tiempo o dinero para ir a todo lo que se nos avecina? ¿Sucederán?

Festival Cruïlla 2021. © Víctor Parreño

Festival Cruïlla 2021: Tres elements clau

El Festival Cruïlla 2021 va reviure després d’aquest any i mig pandèmic en el que era la seva 15à edició, omplint de música el Parc del Fòrum. Teníem ganes, i moltes.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat