Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Ben Harper

22 julio @ 20:00 - 22:00

Ben Harper a Barcelona

El dia 22 de juliol Ben Harper actuarà a Barcelona dins del Festival de Pedralbes

És imprescindible conèixer que Ben Harper es va criar en un centre d’activistes, poetes, artistes i, és clar, grans músics. Entre ells es trobaven Chris Darrow, Leonard Cohen, Jackson Browne i Taj Mahal, sent aquest últim qui li va oferir a Ben la seva primera gran gira important i li va invitar a gravar Follow the Drinking Gourd with him (1990).

Així, la música i la carrera de Ben Harper encarnen una brillantor musical, una mentalitat oberta, una honestedat lírica i un activisme social perdurable des d’aquella època crucial.

Amb més de 15 milions de discos venuts a tot el món, la carrera d’aquest músic, productor, activista, fundador d’un segell discogràfic, guanyador de diversos premis GRAMMY, inclou dècades, durant les quals s’ha consagrat com a compositor i intèrpret singularment poderós amb una àmplia gamma de gèneres i amb una increïble habilitat per barrejar allò personal i allò polític.

El 2020 Ben Harper va obrir nous camins amb el llançament a l’octubre del seu primer disc instrumental, Winter Is for Lovers, una història profundament emotiva explicada exclusivament a través del matís del so.

Organizador

festival pedralbes

Otro

Precio desde
35€

Local

Jardins de Pedralbes
Avinguda Diagonal, 686
Barcelona, Catalunya 08034
+ Google Map
Teléfono:
933 63 25 10