Cargando Eventos

« Todos los Eventos

Bioritme

25 agosto - 28 agosto

74€
Bioritme 2022

Preu, on, quan és el Bioritme 2022? No et perdis res de l’arribada del festival aquest any 2022 a Torelló! Els dies 25, 26 ,27, 28 d’agost serà el Bioritme Festival a Torelló i el festival arriba carregat d’artistes i d’experiències a l’aire lliure.

El festival ens porta grans grans artistes, Tanxugueiras, Boixot, Ciudad Jara, Roba Estesa, Adala i molts més! BioRitme 2022 és un espai per compartir música d’arreu del món, música compromesa, crítica i constructiva d’un mon millor. Cada artista es capaç de transmetre uns valors i totes som partícips d’aquesta experiència conjunta. Ens encanta viure la música des del fons d’aquesta, gaudint no sols de forma lúdica, sinó també com a un element constructor. Us convidem a totes i tots a obrir-vos durant els 4 dies i 4 nits per descobrir, per escoltar, per gaudir, per compartir i per conviure d’un ambient musical únic al BioRitme.

Natura

Es celebra a un entorn meravellòs a Torelló just al pas amb el riu Ter. Aquest regal és al mateix temps una gran responsabilitat per tothom, per aquest motiu tot l’equip BioRitmer treballa any darrere any per fer del BioRitme un punt de trobada en el qual demostrar que és posible una convivència sana amb l’entorn que ens envolta. Esperem de tots els assistents el màxim respecte i cura per l’entorn, pel bon ús dels recursos com l’aigua, per l’ús de les més de 200 papereres de reciclatge i sobretot per aconseguir una estima a la Mare Terra que tant ens ha donat i es mereix.

Consciència

BioRitme no sols és música, BioRitme 2022 és un punt de trobada de persones amb inquietuds, persones crítiques i constructives, persones que no estan d’acord amb moltes de les direccions que ha pres la societat actual i per aquest motiu volem crear consciència. Xerrades amb col·lectius i convidats donen la seva visió de primera mà en problemàtiques actuals i fins hi tot oblidades per una societat que mira cap a un altre lloc. Tallers, activitats i espectacles també hi tenen un gran pes durant el Festival, amb una programació que durant els 4 dies enriquira un Festival que intenta crear una petita societat on totes siguem persones, PERSONES en majúscula.

Detalles

Comienza:
25 agosto
Finaliza:
28 agosto
Precio:
74€
Web:
https://bioritmefestival.org/programacio/