Cargando Eventos

« Todos los Eventos

In-Somni

16 septiembre - 18 septiembre

In-Somni 2022

Preu, on, quan és el In-Somni 2022? No et perdis res de l’arribada del festival aquest any 2022 a Sarrià de Ter! Del 16 al 18 de setembre, el festival In-Somni arriba amb els millors concerts de música indie, rock alternatiu i experimental.

El festival In-Somni és sinònim de descobrir noves sonoritats i sobretot de descobrir nous talents. És un fet innegable, “si ens hem de posar una medalla, seria aquesta”, ens assegurava a l’entrevista. Podríem dir que en Jaume i la resta del seu equip tenen un instint per “caçar” talents. Com a anècdota –abans de l’existència del festival– l’any 96 van descobrir als reconeguts Dover i els van portar de gira per diversos locals del territori. Així doncs, l’In-Somni ha sabut atrapar bona música i creure en ella. La llista d’artistes que han passat pel festival és molt llarga, més de 500 perquè us feu una idea. Alguns, sense gaire recorregut en aquell moment, però que posteriorment han esdevingut artistes essencials de l’escena independent actual. Exemples no ens en falten: Mala Rodríguez, els Manel2 Many Dj’sCrimEl Último Vecino, o Antònia Font… “Ara tothom perd el cul per Antònia Font quan ja fa anys que pedala” ens deia en Jaume.

In-Somni va començar sent un festival que se celebrava a les quatre províncies catalanes, però amb la crisi del 2008 es van haver de conformar amb la capital del gironès. El 2020 tenien planejat créixer a escala d’infraestructura, però la Covid-19 ho va frenar tot i des de l’any passat el festival ha canviat d’ubicació a Sarrià de Ter. Però com bé diuen, “no hay arcoíris sin un poco de lluvia” i en Jaume es mostra content amb l’evolució del festival i per comptar amb el seu propi espai autogestionat. Són optimistes i tenen raons per ser-ho, In-Somni és dels pocs festivals independents que queden i no descarten –si tot va bé– una versió d’hivern. “Som una mica punkis, ens hem de buscar la vida”, deia entre riures.


Si quieres saber más sobre el In-Somni 2022, descárgate nuestra guía de festivales de verano en Barcelona y lee las crónicas de otros años.

Detalles

Comienza:
16 septiembre
Finaliza:
18 septiembre
Etiquetas del Evento:
Web:
https://www.in-somni.info/es