Cargando Eventos

« Todos los Eventos

Porta Ferrada

2 julio - 21 agosto

Porta Ferrada 2022

Del 2 de julio al 21 d’agost podrem disfrutar dels grand artistes que es troben en el cartell del festival Porta Ferrada 2022 a Sant Feliu de Guíxols. 

No tots els anys podem celebrar la 60a edició d’un festival. Aquest és el cas del Porta Ferrada, un cicle de concerts que rep el 2022 amb els braços oberts, ja que fa més de mig segle que segueix actiu. El festival més antic de Catalunya ha anat evolucionant amb el pas dels anys i la celebració de xous centrats en la música clàssica i catalana al monestir, ha anat creixent en un llarg viatge, ampliant amb criteri el seu registre artístic en la diversitat d’estils i disciplines com el teatre i la dansa.

Els artistes -tant nacionals com internacionals- que han passat per l’escenari del Porta Ferrada durant les seves innombrables edicions, el situen al podi dels festivals nacionals. A la seva última edició van acollir més de 42.000 espectadors i aquest any compten amb una organització que els permetrà continuar posicionant-se com un dels festivals referents. Presenten una edició de luxe que compta amb més de 50 concerts, dos grans escenaris que funcionaran simultàniament i evidentment, el seu espai original i emblemàtic. A més, s’incorporaran altres espais a Sant Feliu de Guixols perquè tota la ciutat pugui viure l’essència del festival.

L’oferta del Porta Ferrada ens demostra que es tracta d’un festival que aposta per la diversitat. Podrem gaudir de la dansa amb una nova versió de dos clàssics del S. XX, La Consagració de la Primavera i El Ocell de Foc. de Ígor Stravinski, amb coreografies de Martin Herriage i Thierry Malandain a càrrec de la prestigiosa companyia del Ballet de Biarritz. En aquesta edició tampoc podien faltar grans amics del festival, com Joan Manuel Serrat, Manolo García, Sopa de Cabra i Jamie Cullum. A més, podrem gaudir de l’actuació del gran Iggy Pop, una de les icones del pop rock internacional. Però com hem dit, es tracta d’un festival que aposta per la varietat musical, així que no podien faltar els creadors de la música comercial més actual, Nathy Peluso, Guitarrica de la font i Els Catarres. I com era d’esperar, el jazz tornarà per la porta gran amb figures com Herbie, Hancock, Paquito D’Rivera i Chucho Valdés.


Si quieres saber más sobre el Porta Ferrada 2022, descárgate nuestra guía de festivales de verano en Barcelona y lee las crónicas de otros años.

Detalles

Comienza:
2 julio
Finaliza:
21 agosto
Etiquetas del Evento:
, ,
Web:
https://www.festivalportaferrada.cat/es

Otro

Precio desde
10€