Suscripción a Qualsevol Nit

Viu la música amb nosaltres

Si et fas subscriptor/a… Tindràs avantatges exclusius que només podràs trobar aquí, rebràs un pack de benvinguda personalitzat (amb un vinil, cerveses artesanes, tote…) i donaràs suport al teixit cultural de la teva ciutat.

SUBSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK
60€ l’any

SUBSCRIPCIÓ MENSUAL
6€ al mes

Què inclou la subscripció?

Formar part d’un club cultural

Qualsevol Nit és la revista de Barcelona que viu la música. Som un petit equip de periodistes que porta 5 anys donant suport al teixit cultural local.

Formar part del Club QN significa poder seleccionar els continguts de la revista, accedir a les activitats exclusives que organitzem per a vosaltres, conèixer gent amb els teus mateixos interessos…

Ja som més 100 melòmans! T’hi sumes?

Sent subscriptor/a garanteixes la supervivència d’un projecte periodístic de qualitat alhora que dones suport al teixit cultural de la teva ciutat. Et necessitem! 🙏

Accedir a invitacions a concerts i altres avantatges
Concerts, espectacles, activitats, exposicions, regals, descomptes… Col·laborem amb les principals entitats i empreses de Barcelona per a oferir-te les millors experiències culturals.
 
Som molt eclèctics: hi ha opcions per a tots els gustos!
 
A més, sempre podràs escollir entre anar amb el teu acompanyant o amb un altre subscriptor/a.

Cada mes rebràs una newsletter amb les novetats que oferim (concerts, llibres, activitats, etc). Només hauràs de seleccionar les opcions que més t’agraden: per algunes tindràs el teu seient assegurat i altres es repartiran entre els subscriptors.

No et preocupis per res: t’avisem amb temps i nosaltres ens encarreguem de tot!

Gaudir de la cultura des de casa

Clar que si! Enviem el pack de benvinguda per correu, així com les novetats mensuals (discos, llibres, etc). També organitzem trobades online perquè puguis gaudir de la cultura des del teu sofà.

Recorda que oferim avantatges de tots els estils, tant podem posar un llibre sobre el trap com un concert de jazz. Hi ha per tots els colors!

Llibres sobre figures mítiques de la música, discos en vinil o en CD, roba dels teus artistes favorits, làmines amb fotografies de concerts per decorar casa teva, totebags i altres objectes dels segells locals més interessants… cada mes anem canviant les novetats!

+

Welcome pack

Vinilo ilustracion. © COURE
CD ilustracion. © COURE
Postal ilustracion. © COURE
Birras ilustracion. © COURE
Tote ilustracion. © COURE
Taza ilustracion. © COURE
Un vinil i un CD dels millors segells independents de Barcelona
 
Una postal amb contingut inèdit dels nostres col·laboradors i artistes favorits
 

Un pack de cerveses artesanes Old Bastard

Una tote bag de Qualsevol Nit amb il·lustració d’Alsina Mandarina

Una tassa de Qualsevol Nit amb frase de Mishima

Podràs triar tant el vinil com el cd entre les opcions que veuràs en el formulari de subscripció. Tots dos s’aniran renovant a mesura que s’esgotin les existències.
Old Bastard és la nova cervesa artesana de la ciutat. En el pack s’inclouen els seus dos sabors: la Belgian blone i la Mango maracujà saison, recentment guardonada a Barcelona Beer Challenge.
* La inclusió del pack de cerveses artesanes Old Bastard estarà subjecta a l’adreça d’enviament i només serà possible per a totes aquelles persones que formin part de l’àrea metropolitana de Barcelona.
 

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUBSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUBSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Dubtes?

Si tens qualsevol dubte o pregunta sobre les subscripcions que no hagis pogut resoldre en la pàgina de FAQS, deixa’ns en el següent formulari el teu telèfon i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. O, si ho prefereixes, pots escriure’ns a club@qualsevolnit.com

 

* Queremos que sepas lo que hacemos con el tratamiento de tus datos. Los datos que nos proporcionas a través de este formulario solo serán utilizados para resolver tus peticiones. Nunca se los cederemos a terceros. Ya sabes que puedes utilizar tus derechos para acceder, rectificar y cancelar sus datos. Para poder ejecutarlos contacta con nosotros en hola@qualsevolnit.com y las eliminaremos de nuestro archivo. Todo esto está reflejado en la Ley Orgánica 15/99 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.