QN mixtape: La teva playlist de novetats musicals

Si estàs buscant una playlist que et recomani música fresh, de diferents gèneres, i que s’actualitzi setmanalment amb les millors cançons noves per afegir a la teva biblioteca, no busquis més perquè l’acabes de trobar.
Hidden Track Banner Movil

PUBLICIDAD

Els nascuts després dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, potser no estaran familiaritzats amb les mixtape. Traduït com a ‘mescla de cançons’, era un cassette amb el qual li deies a algú especial quant t’importava a través d’una cuidada selecció de temes. A Qualsevol Nit hem volgut fer el mateix per a tu: cada setmana et portem la millor selecció de cançons noves perquè puguis anar renovant la teva biblioteca de favorits a Spotify amb música que realment et faci vibrar.

A la nova mixtape d’aquesta setmana us proposem cançons de diferentes estils. Aquí en teniu uns exemples:

Cari – Dan Peralbo i El Comboi

El cover que no sabíem que necessitàvem fins ara: Dan Peralbo i El Comboi fan seu un dels hits més celebrats de la barcelonina Julieta, Cari. Mentre es preparen per a la publicació del seu àlbum debut, la banda de Torelló ens sorprèn amb aquesta versió alternativa a base de guitarres afilades, ritme frenètic i certa sensualitat.

The girl, so confusing versión with lorde – Charli xcx, Lorde

Després d’aquesta col·laboració, queda demostrat que el pop és més viu que mai. La cançó original, Girl, so confusing, en què Charli explicava que estava “súper gelosa” de l’èxit de la neozelandesa quan era més jove. A l’inesperat remix, Lorde admet haver tingut un sentiment semblant a Charli; totes dues se sentien insegures sobre la seva amistat.

Favourite – Fontaines D.C.

Els britànics Fontaines D.C. ens porten el segon avançament del que serà el seu proper àlbum, i que servirà com a tancament del mateix. Grian Chatten ho descriu com “un so interminable, un cicle continu d’eufòria a tristesa, dos mons que giren per sempre”.

feelslikeimfallinginlove – Coldplay

Tres anys desprès de Music Of The Spheres, Coldplay tornen amb feelslikeimfallinginlove, en què Chris Martin ens parla sobre sentir que t’estàs enamorant per primer cop. Un tema que ha sorprès a molts fans que li han trobat semblant al so de la banda en altres discos com Mylo Xyloto i A Head Full of Dreams.

Nit Tropical Renaldo & Clara, Sami Galbi, Bendriss

Renaldo & Clara estrena Nit Tropical acompanyada de Sami Galbi i Bendriss, barrejant català i darija -el dialecte marroquí de l’àrab- en una unió que fa pujar termòmetres i marees. A Nit Tropical, Renaldo & Clara es deixen emportar per les notícies per convertir-les en un reggaetó amb arranjaments marroquins i influències de la música raï i chaâb.

Voice In My Head – Together Pangea, Reckling

Voice In My Head és un duet entre William Keegan, de Together Pangea, i la seva dona, Kelsey Reckling, del grup de garatge punk Reckling. Un addicitiu i apassionat tema de garage però semi-acústic, en què Reckling i Keegan evoquen les llegendes del punk John Doe i Exene de X, amb guitarres acústiques ombrívoles i veus en resposta.

Life – Jamie xx, Robyn

El britànic Jamie xx continua avançant cançons que formaran part del seu proper àlbum, In Waves, que veurà la llum el proper 20 de setembre. En aquest cas, ha fitxat a la cantant pop sueca Robyn per Life, un tema combina loops filtrats en un himne nu-disco que promet posar a tothom a ballar.

🙂 – The Japanese House

Amb motiu de l’aniversari de In the End It Always Does, publicat el juny de l’any passat, The Japanese House publica aquesta radiant 🙂, sobre la que Amber Bain explica: “Smiley Face és una cançó que vaig escriure quan estava molt emocionada de parlar amb algú des d’una aplicació de cites. Ella vivia a Detroit i jo estava fantasejant amb volar per conèixer-la. Resulta que vaig comprar els bitllets d’avió, ara estem compromeses”.

¿Quién Quiere Más? – Karavana

¿Quién Quiere Más? és el segon avançament del segon disc de Karavana, Entre Amores y Errores, que sortirà el proper 13 de setembre. En aquesta cançó, la banda experimenta per primera vegada amb sons més electrònics sobre la veu distorsionada de Gonzalo.

Imatge de portada Fontaines D.C. © Simon Wheatley

Autora d'aquest article

PUBLICIDAD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que nos proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para gestionar los comentarios que realizas en este blog. La legitimación se produce con el consentimiento del interesado. Como usuario e interesado te informo que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de  (proveedor de hosting de Qualsevol Nit) dentro de la UE. Ver política de privacidad del proveedor de hosting. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no atender pueda tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a i ajuda’ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat

SUBSCRIPCIÓ ANUAL + WELCOME PACK 

60€

pagament anual (5€ al mes)

SUBSCRIPCIÓ MENSUAL

6€

pagament mensual (72€ a l’any)

SUBSCRIPCIÓ BONO JOVEN
+ WELCOME PACK

pagament únic de 60€

Si ho prefereixes, pots fer una aportació voluntària seleccionant tu mateix la quantitat que desitgis donar

Linkin Park © James Minchin III DESTACADA

QN mixtape: La teva playlist de novetats musicals

Si estàs buscant una playlist que et recomani música fresh, de diferents gèneres, i que s’actualitzi setmanalment amb les millors cançons noves per afegir a la teva biblioteca, no busquis més perquè l’acabes de trobar.

Suki Waterhouse Videoclips DESTACADA

Los mejores videoclips del momento

Tate McRae, Suki Waterhouse, The Driver Era, Foushée, The Weeknd, Sexy Zebras, Sammy Rae & The Friends, Dani Vega, HEAVN, Blossoms, half•alive, FINNEAS, El Nido y Rodrigo Cuevas, entre los videoclips del momento.

Pale Waves DESTACADA

QN mixtape: La teva playlist de novetats musicals

Si estàs buscant una playlist que et recomani música fresh, de diferents gèneres, i que s’actualitzi setmanalment amb les millors cançons noves per afegir a la teva biblioteca, no busquis més perquè l’acabes de trobar.

Confidence Man DESTACADA

Los mejores videoclips del momento

A$AP Rocky, Jungle, Confidence Man, BENEE, The Chainsmokers, Kim Petras, Paris Paloma, The Cat Empire y BALI 13, entre los videoclips del momento.

Fontaines D.C. - Romance DESTACADA

Los mejores discos de julio-agosto

Fontaines D.C., Clairo, Childish Gambino, Sabrina Carpenter, Magdalena Bay, Khalid, Beabadoobee, Remi Wolf, Jack White, Paris Paloma y Joshua Bassett, entre los mejores discos de julio y agosto de 2024.

Victoria Monét, USHER DESTACADA

QN mixtape: La teva playlist de novetats musicals

Si estàs buscant una playlist que et recomani música fresh, de diferents gèneres, i que s’actualitzi setmanalment amb les millors cançons noves per afegir a la teva biblioteca, no busquis més perquè l’acabes de trobar.

Musicalment al dia amb Qualsevol Nit

¿Quieres recibir las novedades musicales de Barcelona? Apúntate a nuestra newsletter. Te enviaremos cada semana nuestros mejores contenidos de autor. En primicia. Mola, ¿eh?

Qualsevol Nit te informa que los datos de carácter personal que me proporciones rellenando el presente formulario serán tratados por Victor Parreño Vidiella como responsable de esta web. La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicitamos es para enviarte nuestras publicaciones, promociones de productos y/o servicios y recursos exclusivos. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Te informamos que los datos que nos facilitas estarán ubicados en los servidores de MailChimp (proveedor de email marketing), a través de la empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada en EEUU y acogida al EU-US Privacy Shield. Ver la política de privacidad de The Rocket Science Group LLC. El hecho de que no introduzcas los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender tu solicitud. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en hola@qualsevolnit.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control. Puedes consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra política de privacidad.

Fes-te subscriptor/a

Emporta't un Welcome pack

i ajuda'ns a seguir compromesos amb el so de la nostra ciutat