Cargando Eventos

« Todos los Eventos

IBEROEXPERIA Sessions: Ana Tijoux + Pablo Chill-E

10 octubre @ 21:00 - 23:00

35,20€
Ana Tijoux AGENDA

IBEROEXPERIA Sessions té com a propòsit presentar el millor de l’escena musical contemporània de Llatinoamèrica, Portugal i Espanya. Un cicle de concerts que suposa una veritable immersió en la potent diversitat musical d’Iberoamèrica.

Ana Tijoux, iniciada en el hip-hop, desborda aquesta i altres fronteres gràcies a la poderosa trajectòria com a solista que va iniciar en 2009 i que l’ha transformat en la figura xilena de major rellevància internacional de la seva generació. Cinc discos gravats des de 2007, un Grammy Llatí guanyat l’any 2014 i altres sis nominacions als premis Grammy i Grammy Llatí són part d’aquestes marques, sempre amb l’òptica d’una consciència política expressada en el discurs i en l’acció. Anita, com l’anomenen els seus fans, està reconeguda per les revistes Billboard i Rolling Stone com “la Millor Rapera de la Història”. L’any 2024. Ana Tijoux torna a l’escena mundial amb el seu cinquè àlbum d’estudi titulat VIDA, amb la col·laboració d’artistes de renom com Omar, Talib Kweli, iLe, Pablo Chill-E.

Pablo Chill-E és un dels més de carrer i rellevants noms del trap xilè. Als 15 anys va començar a gravar cançons que van arribar a orelles del segell espanyol La Vendición, del músic Yung Beef, i en menys de tres anys ja havia llançat desenes de singles, mixtapes i videoclips que van ser difosos per internet ia través de la seva intensa activitat als escenaris. Ha participat de grans escenaris tant nacionals com internacionals, que ho han definit com un dels cantants més destacats de Xile. Pablo fa música per representar els marginats, havent col·laborat amb l’argentí Duki, els espanyols de La Vendición, la figura mundial Bad Bunny i amb l’Ana Tijoux.

Detalles

Fecha:
10 octubre
Hora:
21:00 - 23:00
Precio:
35,20€
Etiquetas del Evento:
, , , , ,
Web:
https://paral-lel62.cat/programacio/iberoexperia-sessions-ana-tijoux/

Local

Paral·lel 62
Avenida del Paral.lel, 62
Barcelona, Barcelona 08001 España
+ Google Map
Ver la web del Local